mimikaki
Διάσημο μέλος
Μόλις φτάνω τί να δώ : ένα πατημένο κάτασπρο και χνουδωτό κουνελάκι

Το καημενάκι..Πού βρέθηκε?? Και ο μλκς που το χτύπησε δεν το είδε??

Πολύ στεναχωρήθηκα γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση σχεδόν λιωμένο...

:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Κάποιος μλκς θα το παράτησε. Δε νομίζω να το 'σκασε από πουθενά, αυτά δε φεύγουν. Ή θα το έβγαλαν έξω τίποτα παιδάκια.Αμάν πια, οι άνθρωποι δε σκέφτονται καθόλου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς μια φίλη μου μου βρήκε μια καταπληκτική κοπέλα για να καθαρίσω το σπίτι κι έτσι τη γλύτωσα εν μέρη. Χθες ήταν μέχρι τις 22:00 για να τελειώσει αλλά εγώ σήμερα από το πρωί ΄καθάριζα την αυλή και έκανα κάτι κλαδέματα και τα ξανάκανα λίγο χάλια το σπίτι....
Το σπαστικό είναι ότι χθες βράδυ αδιαθέτησα γμτ οπότε πάει το μπάνιο για μερικές μέρες...
Πήγε μόνος του ο Κώστας σήμερα και γύρισε κατενθουσιασμένος γιατί δίπλα του καθόταν η Θάλεια Προκοπίου (ηθοποιός, προθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία είναι κουκλάρα και Κεφαλλονίτισα). Τελείωσε, δεν τον ξαναφήνω να πάει μόνος του στη θάλασσα!!!
Ελπίζω να αξιωθώ να βγω καμιά βόλτα σήμερα αν και με έχει πεθάνει η μέση μου. Ούτε στο νεκροταφείο στον μπαμπά μου δεν πήγα. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ γι'αυτό κράτει στα μηνύματα Ο.Κ.? Όχι τιποτα άλλο αλλά με την αργή σύνδεση μέσω τηλεφώνου που κόβεται συνέχεια δεν σας προλαβαίνω.... Φιλάκια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
14 μέλη???Πώς έτσι κυριακάτικο??
Μας διώξατε τους κούκους!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω λαω να παω ναδω καμια ταινια να φαω και κανα παγωτακι (κανα πυραυλο

) ελπιζω να περνατε ολες/οι τελεια!!
(οπως εγω..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Χε χε, μην ανησυχείς, Μιμίκα, εγώ περαστική είμαι!!Τί έγινε βρέ παιδιά ξαφνικά???14 μέλη???Πώς έτσι κυριακάτικο??
Μας διώξατε τους κούκους!!!
![]()
(είδα φως και μπήκα). Μιάμιση μέρα θα κάτσουμε Αθήνα και την ξανακάνουμε (αν κι εγώ πολύ θα 'θελα να περάσω την άδειά μου "γατολογώντας", αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!)Πάντως, φτου σας!! Για κούκοι, είστε λαλίστατες

Από το πρωί αγκομαχώ να διαβάσω τα μαζεμένα κι ακόμα δεν τα 'χω καταφέρει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Μελινάκι, πάλι παγωτο??????

avtwvia
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας κοριτσια!!Ειναι και αλλοι Αθηνα;;Η ολοι απο διακοπες μπαινουν;;![]()
Είμαστε αρκετούτσικοι που έχουμε μείνει εδώ, άλλοι κάνουν διάλειμμα διακοπών, και θα ξαναφύγουν, άλλοι μπαίνουν από τα νησιά

marestros
Δραστήριο μέλος
το μωρο μου θα μεινει μονο του σημερα το βραδυ γιατιτελευταια στιγμη ειπανε του αδερφου μου πως εχει υπηρεσια στο στρατοπεδο και εγω με την μανα φευγουμε οποτε το ζουζουνι θα μεινω μονο του. ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχουμε κανενα προβλημα αλλα δεν θελω να την αφηνω μονη της!!!!τεσπα. θα σας ξαναδω την πεμπτη για κανα δυο μερες και μετα θα την κανω για νεα υορκη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!! γεια σας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

καλό ταξίδι!!!Μην ανησυχείς για το γατούνι σου για ένα βράδυ καλά θα είναι!!Ν.Υόρκη πάς για ταξίδι??
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς με περιμένουν πολλά πλυντήρια.
Τα γατούνια μου με υποδέχθηκαν μια χαρά, αν και η αλήθεια είναι ότι το σπίτι μύριζε λίγο από την κλεισούρα και την άμμο, παρά το γεγονός ότι ερχόταν μία φορά την ημέρα μία φίλη και τάιζε και καθάΡΙΖΕ άμμο... Τες παν, το σπίτι θα πάρει σιγά σιγά τον κανονικό του ρυθμό.
Είμαι αγχωμένη για το θέμα του Κεφάλα... Η Βάνα που τον κρατούσε τόσο καιρό (να' ναι καλά!!!) θα φύγει η κοπέλα διακοπές, επομένως πρέπει να βρεθεί σπίτι. ΑΛΛΩΣ θα αναγκαστώ να τον φιλοξενήσω εγώ (μόνο που δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πείσω τον άντρα μου...). Θα' ναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν (τον Κεφάλα) με 5 άλλες γάτες. Ήλπιζα ότι θα βρεθεί κάτι... ΟΜΩΣ τίποτε ακόμη...

Τί θα κάνω;;;;
Νομίζω ότι μια επιλογή είχες απο την αρχή και αυτή είναι να τον κρατήσεις. Είναι ένα ταλαιπωρημένο γατάκι που έχει ήδη υποστεί αρκετές αλλαγές. Χάνει το πρώτο αφεντικό του, τραβάει το ζόρι προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα και μετά μπαίνει σε ένα καράβι και έρχεται σε νέο περιβάλλον όπου αλλάζει τρία διαφορετικά σπίτια. Ξέρω ότι για τις γάτες ο χώρος που ζουν έχει μεγάλη σημασία και αυτό ακόμα δεν προλαβαίνει να προσαρμοστεί και αλλάζει χώρο. Έτσι από την στιγμή που αποφασίστηκε να φύγει από το νησί και δεν μπορείς να του δώσεις λύση μόνιμη, νομίζω ότι πρέπει να το αναλάβεις εσύ. Και πιστεύω ότι αυτό είναι και το μόνο πειστικό επιχείρημα απέναντι σε οποιαδήποτε ένσταση του συντρόφου σου. Μόνο εσύ έχεις αυτό που έχει ανάγκη, και εννοώ ένα σπίτι. Γιατί, εάν μετάφρασες σωστά το πως νοιώθει, μόνο εσύ το κατάλαβες και μόνο εσύ μπορείς να του το δώσεις. Πιστεύω, ότι όταν αποφασίζουμε να πάρουμε το ρίσκο να αλλάξουμε τη ζωή κάποιου ζώου και μάλιστα τόσο ριζικά, κατά κάποιο τρόπο δενόμαστε τόσο μαζί του που δεν μπορούμε να σταματήσουμε ποτέ να είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή δεν με αγγίζει η εικόνα του Κεφάλα μόνο του στη Φολέγανδρο, αλλά του Κεφάλα μετέωρου στην Αθήνα. Άσε τον να προσγειωθεί σπίτι σου, εκεί ανήκει, άλλωστε εσύ το επέλεξες...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool