Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βγήκα πρίν λίγο να ταίσω τα αδεσποτάκια και βλέπω στον δρόμο μου λίγο πιό πάνω ένα "πατημένο" ζωάκι...Με πιάνει εγκεφαλικό και πάω έτοιμη να αντικρύσω κάποιο γατάκι που γνωρίζω...
Μόλις φτάνω τί να δώ : ένα πατημένο κάτασπρο και χνουδωτό κουνελάκι:(:( Το καημενάκι..Πού βρέθηκε?? Και ο μλκς που το χτύπησε δεν το είδε??:down::down::mad::mad::mad:
Πολύ στεναχωρήθηκα γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση σχεδόν λιωμένο...:(:(:(:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, το καημένο.:( Κάποιος μλκς θα το παράτησε. Δε νομίζω να το 'σκασε από πουθενά, αυτά δε φεύγουν. Ή θα το έβγαλαν έξω τίποτα παιδάκια.
Αμάν πια, οι άνθρωποι δε σκέφτονται καθόλου...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα από την πανέμορφη Κεφαλλονιά (που δεν την έχω δει καθόλου γιατί δεν έχω βγει από το σπίτι από χθες το πρωί που ήρθα!!!!). Φύγαμε από Αθήνα στις 04:00 το πρωί για να προλάβουμε το πρώτο πλοίο από Κυλλήνη στις 07:45 το οποίο είχε και μια σχετική καθηστέρηση μισής ωρίτσας. Φτάσαμε Πόρο κατά τις 09:30 αλλά μέχρι να βγούμε από το πλοίο και να πάρουμε το δρόμο για Αργοστόλι πέρασαν 40' με καυγάδες στο λιμάνι, τρακάρισμα νταλίκας με Ι.Χ., πήξημο στο δρόμο κλπ. Ωραία πράγματα...:down: Βγαίνοντας από τον Πόρο και μέχρι το Μαρκόπυλο, για καμιά 15αρια χιλιόμετρα, γύρω μου υπήρχαν μόνο καμένα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοι καταστροφή τόσα χρόνια που έρχομαι εδώ. Μαύρισε η ψυχή μου!!!:cry::cry::cry: Ελπίζω να ξαναπρασινήσει ο τόπος κάποτε... Πριν φτάσουμε σπίτι κάναμε μια στάση super market και από την ώρα που μπήκα σπίτι χθες κατά τις 12:00 το μεσημέρι δεν έχω ξαναβγεί! Περίμενα τον μπογιατζή ο οποίος τελικά ήρθε το βράδυ, για να μου φέρει ο χρωματολόγιο και τελικά επειδή δεν προλάβαμε να πάρουμε τα χρώματα δεν θα αρχήσει σήμερα αλλά μάλλον Τρίτη οπότε 15αυγουστο θα βάφουμε!!!:mad: Ευτυχώς μια φίλη μου μου βρήκε μια καταπληκτική κοπέλα για να καθαρίσω το σπίτι κι έτσι τη γλύτωσα εν μέρη. Χθες ήταν μέχρι τις 22:00 για να τελειώσει αλλά εγώ σήμερα από το πρωί ΄καθάριζα την αυλή και έκανα κάτι κλαδέματα και τα ξανάκανα λίγο χάλια το σπίτι....:rolleyes: Το σπαστικό είναι ότι χθες βράδυ αδιαθέτησα γμτ οπότε πάει το μπάνιο για μερικές μέρες...:/: Πήγε μόνος του ο Κώστας σήμερα και γύρισε κατενθουσιασμένος γιατί δίπλα του καθόταν η Θάλεια Προκοπίου (ηθοποιός, προθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία είναι κουκλάρα και Κεφαλλονίτισα). Τελείωσε, δεν τον ξαναφήνω να πάει μόνος του στη θάλασσα!!!;) Ελπίζω να αξιωθώ να βγω καμιά βόλτα σήμερα αν και με έχει πεθάνει η μέση μου. Ούτε στο νεκροταφείο στον μπαμπά μου δεν πήγα. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ γι'αυτό κράτει στα μηνύματα Ο.Κ.? Όχι τιποτα άλλο αλλά με την αργή σύνδεση μέσω τηλεφώνου που κόβεται συνέχεια δεν σας προλαβαίνω.... Φιλάκια!!!:P

Τί έγινε βρέ παιδιά ξαφνικά??? :blink:14 μέλη???Πώς έτσι κυριακάτικο??:hmm: Μας διώξατε τους κούκους!!!:P:P:lol::lol::lol:

επ! τι γινομαστε καλα; παντα καλα, παντα καλα!:up::P εγω λαω να παω ναδω καμια ταινια να φαω και κανα παγωτακι (κανα πυραυλο:redface::redface::lol:) ελπιζω να περνατε ολες/οι τελεια!!:) (οπως εγω..:bleh::bleh:)

Τί έγινε βρέ παιδιά ξαφνικά??? :blink:14 μέλη???Πώς έτσι κυριακάτικο??:hmm: Μας διώξατε τους κούκους!!!:P:P:lol::lol::lol:
Χε χε, μην ανησυχείς, Μιμίκα, εγώ περαστική είμαι!! :P (είδα φως και μπήκα). Μιάμιση μέρα θα κάτσουμε Αθήνα και την ξανακάνουμε (αν κι εγώ πολύ θα 'θελα να περάσω την άδειά μου "γατολογώντας", αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!)
Πάντως, φτου σας!! Για κούκοι, είστε λαλίστατες :lol::lol: Από το πρωί αγκομαχώ να διαβάσω τα μαζεμένα κι ακόμα δεν τα 'χω καταφέρει!

Ναι μπήκατε λίγο όλοι, μας ανησυχήσατε, μας διώξατε τους κούκους και πάνω που χαρήκαμε φεύγετε πάλι!!!:rolleyes:

Μελινάκι, πάλι παγωτο??????:lol::lol:

Γεια σας κοριτσια!!Ειναι και αλλοι Αθηνα;;Η ολοι απο διακοπες μπαινουν;;:)

Γεια σας κοριτσια!!Ειναι και αλλοι Αθηνα;;Η ολοι απο διακοπες μπαινουν;;:)

Είμαστε αρκετούτσικοι που έχουμε μείνει εδώ, άλλοι κάνουν διάλειμμα διακοπών, και θα ξαναφύγουν, άλλοι μπαίνουν από τα νησιά:P:P:P

ειμαι κι εγω αθηνα αλλα φευγω στις 21.00 για κρητη, θα ειμαιπισω την πεμπτη το πρωι δεν θα μπαινω οποτε μη γραφετε σαν τρελλοι ηδη δεν εχω διαβασει πολλα μηνυματα, εχω αδιαβστα γυρω στα 200.:( το μωρο μου θα μεινει μονο του σημερα το βραδυ γιατιτελευταια στιγμη ειπανε του αδερφου μου πως εχει υπηρεσια στο στρατοπεδο και εγω με την μανα φευγουμε οποτε το ζουζουνι θα μεινω μονο του. ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχουμε κανενα προβλημα αλλα δεν θελω να την αφηνω μονη της!!!!τεσπα. θα σας ξαναδω την πεμπτη για κανα δυο μερες και μετα θα την κανω για νεα υορκη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!! γεια σας!!!

:up::up: καλό ταξίδι!!!Μην ανησυχείς για το γατούνι σου για ένα βράδυ καλά θα είναι!!
Ν.Υόρκη πάς για ταξίδι??

Καλησπέρα κορίτσια!!! Μόλις επισρέψαμε από Λευκάδα! Ευτυχώς έχω μία εβδομάδα ακόμη άδεια, επομένως δεν με χαλά τόσο που γύρισα...
Δυστυχώς με περιμένουν πολλά πλυντήρια.
Τα γατούνια μου με υποδέχθηκαν μια χαρά, αν και η αλήθεια είναι ότι το σπίτι μύριζε λίγο από την κλεισούρα και την άμμο, παρά το γεγονός ότι ερχόταν μία φορά την ημέρα μία φίλη και τάιζε και καθάΡΙΖΕ άμμο... Τες παν, το σπίτι θα πάρει σιγά σιγά τον κανονικό του ρυθμό.
Είμαι αγχωμένη για το θέμα του Κεφάλα... Η Βάνα που τον κρατούσε τόσο καιρό (να' ναι καλά!!!) θα φύγει η κοπέλα διακοπές, επομένως πρέπει να βρεθεί σπίτι. ΑΛΛΩΣ θα αναγκαστώ να τον φιλοξενήσω εγώ (μόνο που δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πείσω τον άντρα μου...). Θα' ναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν (τον Κεφάλα) με 5 άλλες γάτες. Ήλπιζα ότι θα βρεθεί κάτι... ΟΜΩΣ τίποτε ακόμη... :(
Τί θα κάνω;;;;

"Τί θα κάνω;;;; "
Νομίζω ότι μια επιλογή είχες απο την αρχή και αυτή είναι να τον κρατήσεις. Είναι ένα ταλαιπωρημένο γατάκι που έχει ήδη υποστεί αρκετές αλλαγές. Χάνει το πρώτο αφεντικό του, τραβάει το ζόρι προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα και μετά μπαίνει σε ένα καράβι και έρχεται σε νέο περιβάλλον όπου αλλάζει τρία διαφορετικά σπίτια. Ξέρω ότι για τις γάτες ο χώρος που ζουν έχει μεγάλη σημασία και αυτό ακόμα δεν προλαβαίνει να προσαρμοστεί και αλλάζει χώρο. Έτσι από την στιγμή που αποφασίστηκε να φύγει από το νησί και δεν μπορείς να του δώσεις λύση μόνιμη, νομίζω ότι πρέπει να το αναλάβεις εσύ. Και πιστεύω ότι αυτό είναι και το μόνο πειστικό επιχείρημα απέναντι σε οποιαδήποτε ένσταση του συντρόφου σου. Μόνο εσύ έχεις αυτό που έχει ανάγκη, και εννοώ ένα σπίτι. Γιατί, εάν μετάφρασες σωστά το πως νοιώθει, μόνο εσύ το κατάλαβες και μόνο εσύ μπορείς να του το δώσεις. Πιστεύω, ότι όταν αποφασίζουμε να πάρουμε το ρίσκο να αλλάξουμε τη ζωή κάποιου ζώου και μάλιστα τόσο ριζικά, κατά κάποιο τρόπο δενόμαστε τόσο μαζί του που δεν μπορούμε να σταματήσουμε ποτέ να είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.:inlove:
Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή δεν με αγγίζει η εικόνα του Κεφάλα μόνο του στη Φολέγανδρο, αλλά του Κεφάλα μετέωρου στην Αθήνα. Άσε τον να προσγειωθεί σπίτι σου, εκεί ανήκει, άλλωστε εσύ το επέλεξες...:redface:

Έβαλα τα κλάμματα με όσα μου έγραψες... Αν ειλικρινά πίστευα ότι θα είναι καλά σπίτι μου, ίσως δεν δίσταζα τόσο...

Μα μόνο στο σπίτι σου μπορεί να είναι καλά, για την ακρίβεια μόνο μαζί σου μπορεί να είναι καλά. Και ζητάω συγνώμη δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα...:redface:

Δεν φταις εσύ, απλώς μου τα είπες κατάμουτρα... Η αλήθεια είναι ότι με άγγιξε αυτό το γατί και μπλέχτηκα σε μία ιστορία που δεν θα έπρεπε, διότι ήδη το σπίτι μας είναι βεβαρημένο με όχι 1 αλλά 5 γάτες (όλες κάπως έτσι τις υιοθετήσαμε...δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε, ούτε να τους βρούμε σπίτια). Εξ αυτού του λόγου πιστεύω ότι ο Κεφάλας ίσως νιώσει "παρείσακτος"... Επίσης μου κάνει εντύπωση που μου λες να τον κρατήσω, διότι οι περισσότεροι μου λένε "δεν γίνεται να πάρεις κι άλλο γατί", ή "δεν θα είναι ευτυχισμένος ο Κεφάλας με τόσα ΄΄αλλα γατιά"... Γι' αυτό και προβληματίζομαι. Από την άλλη ο Δημήτρης είναι αρνητικός, ακριβώς επειδή έχουμε γίνει πολλοί... :(

Για να είμαι ειλικρινής: Από την αρχή με φόβισε η μετακίνηση του Κεφάλα, αλλά σκέφτηκα ότι, αφού δεν τον έχω γνωρίσει, εσύ θα είδες κάτι σε αυτόν που να σε ώθησε να κάνεις ότι έκανες, λαμβάνοντας υπόψη και τη σχέση σου με τις γάτες και έτσι σεβάστηκα απόλυτα την επίλογή σου. Έτσι και τώρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα είναι το καλύτερο για όλους σας, απλά ίσως θα άξιζε το κόπο να δοκιμάσεις. Εγώ μερικές φορές μετά από τελεία και παύλα βάζω και ένα υστερόγραφο, ενίοτε και δύο, αλλά εγώ δεν είμαι και άτομο που μπορείς να στηριχθείς πάνω του!!!:rolleyes::):redface:

Γιατί σε φόβισε η μετακίνησή του;;;

Σκέφθηκα ότι εκεί τουλάχιστον είχε διαμορφώσει τη "ζωή" του και με δεδομένο ότι δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεις σπίτι σε έναν ενήλικα γάτο, έχοντας ταυτόχρονα και τη σιγουριά ότι δεν θα στραβώσει τίποτα, θεωρούσα ότι η καλύτερη λύση ήταν να μείνει στο χώρο του. :redface:

Εύχομαι να διαψευσθείς όσο τίποτε άλλο!!!:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back