Καλησπέρα από την πανέμορφη Κεφαλλονιά (που δεν την έχω δει καθόλου γιατί δεν έχω βγει από το σπίτι από χθες το πρωί που ήρθα!!!!). Φύγαμε από Αθήνα στις 04:00 το πρωί για να προλάβουμε το πρώτο πλοίο από Κυλλήνη στις 07:45 το οποίο είχε και μια σχετική καθηστέρηση μισής ωρίτσας. Φτάσαμε Πόρο κατά τις 09:30 αλλά μέχρι να βγούμε από το πλοίο και να πάρουμε το δρόμο για Αργοστόλι πέρασαν 40' με καυγάδες στο λιμάνι, τρακάρισμα νταλίκας με Ι.Χ., πήξημο στο δρόμο κλπ. Ωραία πράγματα...

Βγαίνοντας από τον Πόρο και μέχρι το Μαρκόπυλο, για καμιά 15αρια χιλιόμετρα, γύρω μου υπήρχαν μόνο καμένα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοι καταστροφή τόσα χρόνια που έρχομαι εδώ. Μαύρισε η ψυχή μου!!!:cry::cry::cry: Ελπίζω να ξαναπρασινήσει ο τόπος κάποτε... Πριν φτάσουμε σπίτι κάναμε μια στάση super market και από την ώρα που μπήκα σπίτι χθες κατά τις 12:00 το μεσημέρι δεν έχω ξαναβγεί! Περίμενα τον μπογιατζή ο οποίος τελικά ήρθε το βράδυ, για να μου φέρει ο χρωματολόγιο και τελικά επειδή δεν προλάβαμε να πάρουμε τα χρώματα δεν θα αρχήσει σήμερα αλλά μάλλον Τρίτη οπότε 15αυγουστο θα βάφουμε!!!

Ευτυχώς μια φίλη μου μου βρήκε μια καταπληκτική κοπέλα για να καθαρίσω το σπίτι κι έτσι τη γλύτωσα εν μέρη. Χθες ήταν μέχρι τις 22:00 για να τελειώσει αλλά εγώ σήμερα από το πρωί ΄καθάριζα την αυλή και έκανα κάτι κλαδέματα και τα ξανάκανα λίγο χάλια το σπίτι....

Το σπαστικό είναι ότι χθες βράδυ αδιαθέτησα γμτ οπότε πάει το μπάνιο για μερικές μέρες...

Πήγε μόνος του ο Κώστας σήμερα και γύρισε κατενθουσιασμένος γιατί δίπλα του καθόταν η Θάλεια Προκοπίου (ηθοποιός, προθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία είναι κουκλάρα και Κεφαλλονίτισα). Τελείωσε, δεν τον ξαναφήνω να πάει μόνος του στη θάλασσα!!!

Ελπίζω να αξιωθώ να βγω καμιά βόλτα σήμερα αν και με έχει πεθάνει η μέση μου. Ούτε στο νεκροταφείο στον μπαμπά μου δεν πήγα. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ γι'αυτό κράτει στα μηνύματα Ο.Κ.? Όχι τιποτα άλλο αλλά με την αργή σύνδεση μέσω τηλεφώνου που κόβεται συνέχεια δεν σας προλαβαίνω.... Φιλάκια!!!