ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εμεις ειχαμε κατι θεματακια σημερα στη δουλεια, αλλα μαλλον θα ξεπεραστουν (το ευχομαι γιατι αρχιζα να σκεφτομαι παλαβα σεναρια

) Οταν παρανομουν κρατικες Αρχες σου τη δινει καπως....Αλλα ενταξει θα δουμε....
Να περνατε καλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό.Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας..
Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή.
Καλή τύχη Ladycat!
Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ???
Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού
Πώς το έμαθε???Τα νεύρα μου!!

Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω???

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις...
Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου
Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) 
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιούΠώς το έμαθε???

Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί!
Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι

Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω...

Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου
![]()
Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε???
Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε.....
Με τους ανώμαλους όλους
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω...
Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού???
Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου......
Ismini
Διάσημο μέλος
Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον....Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου......

Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ..
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ..
![]()
Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα..
Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά...
Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει?![]()
ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool