ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 01:15 Η ladycat έγραψε: #6.401 18-08-07 01:15 καλημερα καλημερα νευρα νευρα εχω πολλα νευρα κ το μεταδιδω κ στην πατουνα γμτ πρεπει να αρχισω να ψαχνω να βρω αλλου δουλεια ο κομπος αρχιζει να φτανει στο χτενι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Η χριστινα έγραψε: #6.402 18-08-07 02:38 Ladycat πρωτα βρες κατι αλλο και μετα αποφασιζεις. Ευχομαι τα καλυτεαρα.... Κι εμεις ειχαμε κατι θεματακια σημερα στη δουλεια, αλλα μαλλον θα ξεπεραστουν (το ευχομαι γιατι αρχιζα να σκεφτομαι παλαβα σεναρια ) Οταν παρανομουν κρατικες Αρχες σου τη δινει καπως.... Αλλα ενταξει θα δουμε.... Να περνατε καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 08:09 Η aretha έγραψε: #6.403 18-08-07 08:09 Φρόσω, κουράγιο και πάνω απ' όλα ψυχραιμία, μη βρεθείς ξεκρέμαστη... Αξιοποίησε λίγο και τις αγχολυτικές ιδιότητες των γατιών! Εσύ με τόσα μες στο σπίτι θα 'πρεπε να είσαι Βούδας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 12:52 Η avtwvia έγραψε: #6.404 18-08-07 12:52 Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 13:10 Η Evelia έγραψε: #6.405 18-08-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα καλημερα νευρα νευρα εχω πολλα νευρα κ το μεταδιδω κ στην πατουνα γμτ πρεπει να αρχισω να ψαχνω να βρω αλλου δουλεια ο κομπος αρχιζει να φτανει στο χτενι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Η χριστινα έγραψε: #6.402 18-08-07 02:38 Ladycat πρωτα βρες κατι αλλο και μετα αποφασιζεις. Ευχομαι τα καλυτεαρα.... Κι εμεις ειχαμε κατι θεματακια σημερα στη δουλεια, αλλα μαλλον θα ξεπεραστουν (το ευχομαι γιατι αρχιζα να σκεφτομαι παλαβα σεναρια ) Οταν παρανομουν κρατικες Αρχες σου τη δινει καπως.... Αλλα ενταξει θα δουμε.... Να περνατε καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 08:09 Η aretha έγραψε: #6.403 18-08-07 08:09 Φρόσω, κουράγιο και πάνω απ' όλα ψυχραιμία, μη βρεθείς ξεκρέμαστη... Αξιοποίησε λίγο και τις αγχολυτικές ιδιότητες των γατιών! Εσύ με τόσα μες στο σπίτι θα 'πρεπε να είσαι Βούδας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 12:52 Η avtwvia έγραψε: #6.404 18-08-07 12:52 Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 13:10 Η Evelia έγραψε: #6.405 18-08-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ladycat πρωτα βρες κατι αλλο και μετα αποφασιζεις. Ευχομαι τα καλυτεαρα.... Κι εμεις ειχαμε κατι θεματακια σημερα στη δουλεια, αλλα μαλλον θα ξεπεραστουν (το ευχομαι γιατι αρχιζα να σκεφτομαι παλαβα σεναρια ) Οταν παρανομουν κρατικες Αρχες σου τη δινει καπως.... Αλλα ενταξει θα δουμε.... Να περνατε καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 08:09 Η aretha έγραψε: #6.403 18-08-07 08:09 Φρόσω, κουράγιο και πάνω απ' όλα ψυχραιμία, μη βρεθείς ξεκρέμαστη... Αξιοποίησε λίγο και τις αγχολυτικές ιδιότητες των γατιών! Εσύ με τόσα μες στο σπίτι θα 'πρεπε να είσαι Βούδας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 12:52 Η avtwvia έγραψε: #6.404 18-08-07 12:52 Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 13:10 Η Evelia έγραψε: #6.405 18-08-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φρόσω, κουράγιο και πάνω απ' όλα ψυχραιμία, μη βρεθείς ξεκρέμαστη... Αξιοποίησε λίγο και τις αγχολυτικές ιδιότητες των γατιών! Εσύ με τόσα μες στο σπίτι θα 'πρεπε να είσαι Βούδας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 12:52 Η avtwvia έγραψε: #6.404 18-08-07 12:52 Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 13:10 Η Evelia έγραψε: #6.405 18-08-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 13:10 Η Evelia έγραψε: #6.405 18-08-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Φροσω αν βρεις κατι καλυτερο καντην!!Οπως μου ειχε πει μια γιαγια καποτε στην κρητη και κανεις μας ομως δεν το κανει οσον αφορα τη δουλεια..Μου ειπε "η δουλεια που θα κανεις να ηταν αυτη που θα την εκανες και χωρις φραγκο" πολυ σοφη φραση της γιαγιας.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η γιαγιά το είπε και η Arweiler με άλλα λόγια: Είναι ευτυχισμένος όποιος επιλέγει να κάνει μια δουλεια που την αγαπάει. Είναι σωστό. Ωστόσο στην εποχή μας με την ανεργία που υπάρχει πρέπει νάναι κανείς αρκετά προσεκτικός. Καλύτερα να βρει πρώτα κάτι άλλο (μακάρι νάναι αυτό που αγαπά και θα το έκανε και τζάμπα) και την κατάλληλη στιγμή ν' αφήσει αυτό που έχει. Μερικοί προετοιμάζονται για τέτοιο άλμα κρατώντας αποθέματα για την περίπτωση που η αλλαγή θα χρειαστεί αναμονή. Καλή τύχη Ladycat! Καλή τύχη ακόμα κι αν μείνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:28 Η mimikaki έγραψε: #6.406 18-08-07 14:28 Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια πρόβλημα, Θυμάστε που σας είχα πεί για έναν τύπο που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αηδίες του στύλ ότι ψάχνει "αφέντρα" κλπ??? Με παίρνει και σήμερα, μου έστειλε και μήνυμα...Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Τα νεύρα μου!! Έχω το κινητό του αλλά είναι με κάρτα και δεν έχει καταχωρημένο όνομα...Τί μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:30 Η chouzouris: #6.407 18-08-07 14:30 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:32 Η lactoula έγραψε: #6.408 18-08-07 14:32 Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ! Πολυ εκνευριστηκο ειναι αυτο Μιμικακι!! Βεβαια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις... Κατι ασχετομ, σημερα θα παω σε κατι βαφτισια και εχω αγορασει ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα που θα μου μεινει και για το χειμωνα για τις καλες εξοδους μου Ανυπομωνω να με δει ενας φιλος ενος ''χαζου'' να του πει πως ημουν κουκλα να σκασει! (Ειμαι λιγο ψωναρα??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η aretha έγραψε: #6.409 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το σηκώνω αλλά το κακό είναι πώς με πήρε και στο τηλέφωνο του σπιτιού Πώς το έμαθε??? Click για ανάπτυξη... Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #6.410 18-08-07 14:35 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις!!! Πού θα πάει θα βαρεθεί! Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω, αλλά παίρνει και με απόκρυψη και εγώ δεν μπορώ να μην το σηκώνω γιατί όταν με παιρνουν τηλέφωνο από εξωτερικο βγάζει πάλι απόκρυψη και το σηκώνω αναγκαστικά και ειδικά στο σπίτι Πρός το παρόν δεν το έχω σηκώσει αν και μπήκα στον πειρασμό να τον βρίσω αισχρά και να τον απειλήσω... Ελπίζω να σταματήσει γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω...Αρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ξέρει και που μένω ο μλκς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 14:39 Η mimikaki έγραψε: #6.411 18-08-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ωχ!! Αυτό είναι όντως πολύ κουφό! (και λίγο αγριευτικό, να πω την αλήθεια)... Πρόσεχε γιατί αν το τηλέφωνό σου είναι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει και τη διεύθυνσή σου Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοώ....Δεν είναι στον οτε το τηλέφωνο μου αλλά και πάλι που το βρήκε??? Την προηγούμενη φορά δεν το ήξερε..... Με τους ανώμαλους όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 15:49 Η AGGELIKI έγραψε: #6.412 18-08-07 15:49 μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:52 Η mimikaki έγραψε: #6.413 18-08-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: μηπως να το ελεγες στην αστυνομια?κατι λογικα θα πρεπει να μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει όνομα δεν υπάρχει κάτι να κάνω...μηνυση κατ αγνωστού??? Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:55 Η Ismini έγραψε: #6.414 18-08-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Προς το παρόν θα προσπαθήσω να τον αγνοήσω, να μην σηκώνω τηλέφωνο και να έχω το νού μου...... Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό νομίζω! Αγνόησε τον.... Lactoula καλή επιτυχία στα βαφτίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 16:58 Η Cleopatra: #6.415 18-08-07 16:58 Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:01 Η Cleopatra: #6.416 18-08-07 17:01 Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lactoula είμαι σίγουρη πως ο φίλος θα πει ακριβώς στον "χαζό" τι έκανες και το πόσο όμορφη ήσουν και αυτός θα σκάσει!! Αλλά πάνω απ'ολα κοίτα να περάσεις εσύ καλά! Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #6.417 18-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Mimikaki είσαι απολύτως σίγουρη οτι δεν σε ξέρει από κοντά? Μήπως σε έχει δει πουθενά στην δουλειά σου και δεν μπορείς καν να φανταστείς ποιος είναι? Για να βρει και το σταθερό σου ή σε ξέρει και γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σου ή είναι καταχωρημένο το κινητό σου..Είναι εύκολο να βρεις το σταθερό τηλέφωνο κάποιου αν δεν είναι άπορρητο από το www.whitepages.gr του ΟΤΕ.. Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανο και να με ξέρει αυτός...Εμένα η φωνή του δεν μου λέει τίποτα.. Μέσα από την δουλειά μου μπορεί να με βρεί οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχω δουλέψει που έχουν τα στοιχεία μου, δεν είναι μυστικά... Το θέμα είναι πώς είναι ενοχλητικό, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ίσως βάλω κάποιον άντρα να τον πάρει και να του πεί πως θα κινήσει διδικάσιές για την δίωξη του, μήπως φοβηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:42 Η Cleopatra: #6.418 18-08-07 17:42 Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:44 Η mimikaki έγραψε: #6.419 18-08-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Ένας άντρας ίσως βοηθήσει.. Πέρα από ενοχλητικό είναι και λίγο τρομακτικό..Μα απορώ δεν έχει με τι να ασχοληθεί και θέλει να σου χαλάει την διάθεση? Μήπως να τον παρέπεμπες σε κανένα site του ενδιάφεροντος του για να ηρεμήσει? Click για ανάπτυξη... ή να γεμίσω τους τηλεφωνικους θαλάμους με το τηλέφωνο του?!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:46 Η Cleopatra: #6.420 18-08-07 17:46 Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σατανικό και πολύ ωραίο.. Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.