Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παγωτό δοκίμασες;:):inlove:
Μεγάλοοοοο όμως !!!!!!!!!!!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχουμε τωρα, αλλα δεν μπορω να φαω τπτ αυτες τις μερες! Με το ζορι κατεβαινει το φαγητο κατω... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να πω κατι ασχετο?ειμαι η μονη που δεν εχω internet στη δουλεια?:/:

Εάν δεν μπορείς να φας γλυκό ή παγωτό, ή σοκολατίτσα, τα πράγματα είναι σοβαρά.........:confused:

να πω κατι ασχετο?ειμαι η μονη που δεν εχω internet στη δουλεια?:/:

Όχι καλέ! Κι άλλες κοπέλες δεν έχουν!

Δεν εχουμε τωρα, αλλα δεν μπορω να φαω τπτ αυτες τις μερες! Με το ζορι κατεβαινει το φαγητο κατω... :(
Αννούλα μου κι εγώ σε ζηλεύω, αλλά κυρίως γι αυτό!
Υπομονή και προσπάθησε να το ευχαριστηθείς!:)

Εγώ αντιθέτος σήμερα νιώθω μεγάλη αισιοδοξία!! νιώθω πως μπορώ να αγγίξω τον ουρανό!!!
Καιρό έχω να νιώσω έτσι!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα:rolleyes::rolleyes:

ερώτηση γνώσεων

Θυμάται κανείς μια ταινία με την Βουγιούκλο :που είχε ένα σκυλάκι και της το χτύπησε αυτοκίνητο και πήγε να το θάψει σε νεκροταφείο ανθρώπων, και έπεσε σε κηδεία όπου άρχισαν να πλακώνονται για τα παξιμάδια και άρχισε να τους βλέπει ξαφνικά να γαυγίζουν???:P:P

Πώς είναι ο τίτλος???? οεέο??????:hmm::D

Νομίζω η Αλίκη δικτάτωρ!

'' Η Αλίκη Δικτάτωρ '' :rolleyes:

Ο σκυλάκος λεγόταν Αράπης, νομίζω...
Τι κερδίζω που το βρήκα; :P:P:P

ναι! προσπαθώ πόση ώρα να το βρώ!!!!!!:up::up::up:
Ευχαριστώ βρε κορίτσια!!!!

δεν είχα προετοιμαστεί για δώρο.....:redface:

Πάρτε φιλάκια:D:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αχ, συγγνώμη, Βικτώρια!!! :redface::redface::redface:
Δεν είδα την απάντησή σου, έγραφα κι εγω εκείνη τη στιγμή...:)

Δεν πειράζει!!!

Την είχα δει πολύ μικρή αυτή την ταινία και είχα ΄στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τον σκυλάκο. Έκλαιγα για ημέρες!!!

Δεν πειράζει!!!

Την είχα δει πολύ μικρή αυτή την ταινία και είχα ?στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τον σκυλάκο. Έκλαιγα για ημέρες!!!

ναι εκεί με τον σκύλο και εγώ έκλαιγα,:( αλλά μετά με τους άλλους που μάλωναν για τα παξιμάδια είχε πολύ γέλιο:lol::lol::lol:

Νομίζω τους είπε "σκυλιά" ή "ζώα":hmm: η βουγιούκλο μετά και έφυγε???

δεν θυμάμαι.... Δεν έχω ξαναδεί ΑΠΟ ΤΟΤΕ την ταινία!!! Δεν θέλησα να την ξαναδώ εξαιτίας του σκύλου.

Τωρα θυμήθηκα μια συνέντευξη της Βουγιουκλάκη στη Μαλβίνα Κάραλη στο seven x (Μαλλον οι πιο νεοι δεν τα ξερουν αυτα:hmm:), οπου στο τέλος της συνέντευξης η Κάραλη της δίνει ένα γατάκι σαν το μικρό της Chrisidor, με τρία πόδια λέγοντας: "Επειδη ξέρω ότι τα αγαπάς πολύ σου χαρίζω αυτο το γατάκι..κτλ"

Πάντως εγω όποτε βλέπω τη Βουγιοκλάκη να κλαίει με πιάνουν τα γέλια!

δεν θυμάμαι.... Δεν έχω ξαναδεί ΑΠΟ ΤΟΤΕ την ταινία!!! Δεν θέλησα να την ξαναδώ εξαιτίας του σκύλου.

Ούτε εγώ την ξανάδα, για τον ίδιο λόγο...:(

Τωρα θυμήθηκα μια συνέντευξη της Βουγιουκλάκη στη Μαλβίνα Κάραλη στο seve x (Μαλλον οι πιο νεοι δεν τα ξερουν αυτα:hmm:), οπου στο τέλος της συνέντευξης η Κάραλη της δίνει ένα γατάκι σαν το μικρό της Chrisidor, με τρία πόδια λέγοντας: "Επειδη ξέρω ότι τα αγαπάς πολύ σου χαρίζω αυτο το γατάκι..κτλ"

Πάντως εγω όποτε βλέπω τη Βουγιοκλάκη να κλαίει με πιάνουν τα γέλια!

Θεάάάάάάά ήταν η συγχωρεμένη!!!!!!:up::up:

lactula πουλακι μου μην καταθλιβεσαι.... Οτι ανεβαινει κατεβαινει κι αντιστροφα. Αν ολα μοιαζουν χαλια τωρα, υποσχομαι δεν θα ειναι ετσι παντα... :):):)

Καλημέρα! Με ξύπνησε ο Σάκης από τις 8 γιατί μάλλον εφιάλτη έβλεπε. Ξύπνησε έντρομος και έκανε κάτι πανικοβλημένα νια-νια-νια. Ευτυχώς μετά σταμάτησε γιατί στην αρχή μπορώ να πω ότι πανικοβλήθηκα κι εγώ.

Lactoula όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι (δυστυχώς) και τα κλάματα χρειάζονται για να ξεσπάμε που και που. Μερικές φορές εύχομαι να έκλαιγα ευκολότερα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back