Μεγάλοοοοο όμως !!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DENISE
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
να πω κατι ασχετο?ειμαι η μονη που δεν εχω internet στη δουλεια?![]()
Όχι καλέ! Κι άλλες κοπέλες δεν έχουν!
Ismini
Διάσημο μέλος
Αννούλα μου κι εγώ σε ζηλεύω, αλλά κυρίως γι αυτό!Δεν εχουμε τωρα, αλλα δεν μπορω να φαω τπτ αυτες τις μερες! Με το ζορι κατεβαινει το φαγητο κατω...![]()
Υπομονή και προσπάθησε να το ευχαριστηθείς!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καιρό έχω να νιώσω έτσι!!!!

Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα

mimikaki
Διάσημο μέλος
Θυμάται κανείς μια ταινία με την Βουγιούκλο :που είχε ένα σκυλάκι και της το χτύπησε αυτοκίνητο και πήγε να το θάψει σε νεκροταφείο ανθρώπων, και έπεσε σε κηδεία όπου άρχισαν να πλακώνονται για τα παξιμάδια και άρχισε να τους βλέπει ξαφνικά να γαυγίζουν???

Πώς είναι ο τίτλος???? οεέο??????

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

Ο σκυλάκος λεγόταν Αράπης, νομίζω...
Τι κερδίζω που το βρήκα;

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ βρε κορίτσια!!!!
δεν είχα προετοιμαστεί για δώρο.....

Πάρτε φιλάκια
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Δεν είδα την απάντησή σου, έγραφα κι εγω εκείνη τη στιγμή...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Την είχα δει πολύ μικρή αυτή την ταινία και είχα ΄στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τον σκυλάκο. Έκλαιγα για ημέρες!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν πειράζει!!!
Την είχα δει πολύ μικρή αυτή την ταινία και είχα ?στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τον σκυλάκο. Έκλαιγα για ημέρες!!!
ναι εκεί με τον σκύλο και εγώ έκλαιγα,
αλλά μετά με τους άλλους που μάλωναν για τα παξιμάδια είχε πολύ γέλιο

Νομίζω τους είπε "σκυλιά" ή "ζώα"
η βουγιούκλο μετά και έφυγε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
), οπου στο τέλος της συνέντευξης η Κάραλη της δίνει ένα γατάκι σαν το μικρό της Chrisidor, με τρία πόδια λέγοντας: "Επειδη ξέρω ότι τα αγαπάς πολύ σου χαρίζω αυτο το γατάκι..κτλ"Πάντως εγω όποτε βλέπω τη Βουγιοκλάκη να κλαίει με πιάνουν τα γέλια!
marfot75
Δραστήριο μέλος
δεν θυμάμαι.... Δεν έχω ξαναδεί ΑΠΟ ΤΟΤΕ την ταινία!!! Δεν θέλησα να την ξαναδώ εξαιτίας του σκύλου.
Ούτε εγώ την ξανάδα, για τον ίδιο λόγο...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τωρα θυμήθηκα μια συνέντευξη της Βουγιουκλάκη στη Μαλβίνα Κάραλη στο seve x (Μαλλον οι πιο νεοι δεν τα ξερουν αυτα), οπου στο τέλος της συνέντευξης η Κάραλη της δίνει ένα γατάκι σαν το μικρό της Chrisidor, με τρία πόδια λέγοντας: "Επειδη ξέρω ότι τα αγαπάς πολύ σου χαρίζω αυτο το γατάκι..κτλ"
Πάντως εγω όποτε βλέπω τη Βουγιοκλάκη να κλαίει με πιάνουν τα γέλια!
Θεάάάάάάά ήταν η συγχωρεμένη!!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Lactoula όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι (δυστυχώς) και τα κλάματα χρειάζονται για να ξεσπάμε που και που. Μερικές φορές εύχομαι να έκλαιγα ευκολότερα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool