xaroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:00 Η xaroula έγραψε: #6.521 23-08-07 13:00 Η Ελενη ΛΟΥΚΑ ξαναχτυπα!Και αυτην την φορα στελνει τον Harry Potter στην κολαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:16 Η nena έγραψε: #6.522 23-08-07 13:16 Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες σας. Επιτέλους έκανα το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Μην γελάτε ξέρω ότι πέρασα 15 μέρες σε ένα σπίτι με τη θάλασσα στο μισό μέτρο, αλλά από τότε που οι μικρές μεγάλωσαν και μπορούν να διαχειρίζονται το νερό μόνες τους δεν θέλω να μπαίνω στη θάλασσα με τίποτα. Με σκοτώνει η προετοιμασία και είναι η μόνη ευκαιρία για να μένω μόνη μου. Έτσι εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα στη θάλασσα ή σε πισίνα, εγώ δεν βρέχω ούτε τα πόδια μου. Το ρεκόρ χρονιάς είναι τρία μπάνια. Να δω εάν θα το καταρρίψω φέτος, γιατί σήμερα ήταν σαν να γύρισε ο παλιός καλός μου εαυτός όσο ήμουνα στο νερό. Αυτός ντε που έμπαινε 25 μάρτη και έβγαινε 28 Οκτώβρη. Θα δείξει.... Ά αυτό το θυμήθηκα από τα παλιά, σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με πατάτες στο φούρνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #6.523 23-08-07 13:43 Γεια σας! Οι σταυροι δεν ειναι για τις εκλογες γιατι δεν ψηφιζω ακομα... Μια ενοχληση ειπες Ελινα? Και τοσους που ειδα θα ειναι πολλλες ε? Δεν βλεπω συχνα τοσο ''συμβολικα'' ονειρα, οποτε οταν εχω δει κατι τοσο ξεκαθαρο πανω κατω μου εχει βγει... Χριστινα καλες δουλειες σου ευχομαι στο φροντιστηριο!!! Μαριελ λυπαμαι! Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να μου τυχει παθαινω πανικο!!! Θελω να φυγω! Να παω Πατρα, να μην σκεφτομαι! δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουν αλλα τα βραδια κατι με πιανει και σκεφτομαι σκεφτομαι.... Χτες στις 4 κοιμηθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:17 Η Cleopatra: #6.524 23-08-07 14:17 Αχ τι μας κάνει αυτός ο έρωτας... Μπορεί να σου ακουστεί λίγο περίεργο ή ακόμα και σκληρό τώρα αλλά αν δεν κλάψουμε και λίγο δεν μπορούμε να νιώσουμε τι σημαίνει έρωτας.. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει ερωτική απογοήτευση..Στο τέλος όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η lactoula έγραψε: #6.525 23-08-07 14:22 Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ελενη ΛΟΥΚΑ ξαναχτυπα!Και αυτην την φορα στελνει τον Harry Potter στην κολαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:16 Η nena έγραψε: #6.522 23-08-07 13:16 Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες σας. Επιτέλους έκανα το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Μην γελάτε ξέρω ότι πέρασα 15 μέρες σε ένα σπίτι με τη θάλασσα στο μισό μέτρο, αλλά από τότε που οι μικρές μεγάλωσαν και μπορούν να διαχειρίζονται το νερό μόνες τους δεν θέλω να μπαίνω στη θάλασσα με τίποτα. Με σκοτώνει η προετοιμασία και είναι η μόνη ευκαιρία για να μένω μόνη μου. Έτσι εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα στη θάλασσα ή σε πισίνα, εγώ δεν βρέχω ούτε τα πόδια μου. Το ρεκόρ χρονιάς είναι τρία μπάνια. Να δω εάν θα το καταρρίψω φέτος, γιατί σήμερα ήταν σαν να γύρισε ο παλιός καλός μου εαυτός όσο ήμουνα στο νερό. Αυτός ντε που έμπαινε 25 μάρτη και έβγαινε 28 Οκτώβρη. Θα δείξει.... Ά αυτό το θυμήθηκα από τα παλιά, σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με πατάτες στο φούρνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #6.523 23-08-07 13:43 Γεια σας! Οι σταυροι δεν ειναι για τις εκλογες γιατι δεν ψηφιζω ακομα... Μια ενοχληση ειπες Ελινα? Και τοσους που ειδα θα ειναι πολλλες ε? Δεν βλεπω συχνα τοσο ''συμβολικα'' ονειρα, οποτε οταν εχω δει κατι τοσο ξεκαθαρο πανω κατω μου εχει βγει... Χριστινα καλες δουλειες σου ευχομαι στο φροντιστηριο!!! Μαριελ λυπαμαι! Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να μου τυχει παθαινω πανικο!!! Θελω να φυγω! Να παω Πατρα, να μην σκεφτομαι! δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουν αλλα τα βραδια κατι με πιανει και σκεφτομαι σκεφτομαι.... Χτες στις 4 κοιμηθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:17 Η Cleopatra: #6.524 23-08-07 14:17 Αχ τι μας κάνει αυτός ο έρωτας... Μπορεί να σου ακουστεί λίγο περίεργο ή ακόμα και σκληρό τώρα αλλά αν δεν κλάψουμε και λίγο δεν μπορούμε να νιώσουμε τι σημαίνει έρωτας.. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει ερωτική απογοήτευση..Στο τέλος όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η lactoula έγραψε: #6.525 23-08-07 14:22 Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες σας. Επιτέλους έκανα το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Μην γελάτε ξέρω ότι πέρασα 15 μέρες σε ένα σπίτι με τη θάλασσα στο μισό μέτρο, αλλά από τότε που οι μικρές μεγάλωσαν και μπορούν να διαχειρίζονται το νερό μόνες τους δεν θέλω να μπαίνω στη θάλασσα με τίποτα. Με σκοτώνει η προετοιμασία και είναι η μόνη ευκαιρία για να μένω μόνη μου. Έτσι εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα στη θάλασσα ή σε πισίνα, εγώ δεν βρέχω ούτε τα πόδια μου. Το ρεκόρ χρονιάς είναι τρία μπάνια. Να δω εάν θα το καταρρίψω φέτος, γιατί σήμερα ήταν σαν να γύρισε ο παλιός καλός μου εαυτός όσο ήμουνα στο νερό. Αυτός ντε που έμπαινε 25 μάρτη και έβγαινε 28 Οκτώβρη. Θα δείξει.... Ά αυτό το θυμήθηκα από τα παλιά, σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με πατάτες στο φούρνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #6.523 23-08-07 13:43 Γεια σας! Οι σταυροι δεν ειναι για τις εκλογες γιατι δεν ψηφιζω ακομα... Μια ενοχληση ειπες Ελινα? Και τοσους που ειδα θα ειναι πολλλες ε? Δεν βλεπω συχνα τοσο ''συμβολικα'' ονειρα, οποτε οταν εχω δει κατι τοσο ξεκαθαρο πανω κατω μου εχει βγει... Χριστινα καλες δουλειες σου ευχομαι στο φροντιστηριο!!! Μαριελ λυπαμαι! Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να μου τυχει παθαινω πανικο!!! Θελω να φυγω! Να παω Πατρα, να μην σκεφτομαι! δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουν αλλα τα βραδια κατι με πιανει και σκεφτομαι σκεφτομαι.... Χτες στις 4 κοιμηθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:17 Η Cleopatra: #6.524 23-08-07 14:17 Αχ τι μας κάνει αυτός ο έρωτας... Μπορεί να σου ακουστεί λίγο περίεργο ή ακόμα και σκληρό τώρα αλλά αν δεν κλάψουμε και λίγο δεν μπορούμε να νιώσουμε τι σημαίνει έρωτας.. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει ερωτική απογοήτευση..Στο τέλος όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η lactoula έγραψε: #6.525 23-08-07 14:22 Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Οι σταυροι δεν ειναι για τις εκλογες γιατι δεν ψηφιζω ακομα... Μια ενοχληση ειπες Ελινα? Και τοσους που ειδα θα ειναι πολλλες ε? Δεν βλεπω συχνα τοσο ''συμβολικα'' ονειρα, οποτε οταν εχω δει κατι τοσο ξεκαθαρο πανω κατω μου εχει βγει... Χριστινα καλες δουλειες σου ευχομαι στο φροντιστηριο!!! Μαριελ λυπαμαι! Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να μου τυχει παθαινω πανικο!!! Θελω να φυγω! Να παω Πατρα, να μην σκεφτομαι! δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουν αλλα τα βραδια κατι με πιανει και σκεφτομαι σκεφτομαι.... Χτες στις 4 κοιμηθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:17 Η Cleopatra: #6.524 23-08-07 14:17 Αχ τι μας κάνει αυτός ο έρωτας... Μπορεί να σου ακουστεί λίγο περίεργο ή ακόμα και σκληρό τώρα αλλά αν δεν κλάψουμε και λίγο δεν μπορούμε να νιώσουμε τι σημαίνει έρωτας.. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει ερωτική απογοήτευση..Στο τέλος όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η lactoula έγραψε: #6.525 23-08-07 14:22 Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι μας κάνει αυτός ο έρωτας... Μπορεί να σου ακουστεί λίγο περίεργο ή ακόμα και σκληρό τώρα αλλά αν δεν κλάψουμε και λίγο δεν μπορούμε να νιώσουμε τι σημαίνει έρωτας.. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει ερωτική απογοήτευση..Στο τέλος όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η lactoula έγραψε: #6.525 23-08-07 14:22 Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξερω οτι χωρις ερωτικες απογοητευσεις δεν λεει αλλα... Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.526 23-08-07 15:04 τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τουλαχιστον χανεις κιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:07 Η lactoula έγραψε: #6.527 23-08-07 15:07 Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Παιδια σε λιγο θα παω για καφε με την Κατερινα απο το σαιτ! Θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:23 Η marfot75 έγραψε: #6.528 23-08-07 15:23 Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε, Mimikaki, καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:35 Η sardela έγραψε: #6.529 23-08-07 15:35 Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαριελ, λυπαμαι για το κινητο. Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ. Μιμικακι, καλα να περασεις.... Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:45 Η marigo173: #6.530 23-08-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου... Click για ανάπτυξη... Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #6.531 23-08-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 16:08 Η χριστινα έγραψε: #6.532 23-08-07 16:08 Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lactoula φαε παιδι μου γιατι θα κανονισουμε καποια στιγμη για καφε και δεν θα σε βρισκουμε. Βασικα στα λεω αυτα εχοντας περασει τα ιδια (σε μια φαση εκανα να φαω οτιδηποτε επι 10 μερες) Περα απο ενα τρεμουλο, ζαλαδες κλπ τιποτα αλλο δεν καταφερα στα ερωτικα μου. Ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του.... Πηγαινε σε ενα καλο εστιατοριο με καμια φιλη, και κερασε τον εαυτο σου ολα τα καλα του κοσμου. Πιειτε στην υγεια σας και μην τρελαινεσαι!!! Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...) Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις κι εγω το εχασα σημερα, το αφησα σε ενα ταξι. Αλλα ευτυχως οταν το καταλαβα πηρα τηλ, απαντησαν και μου το εφεραν. Εσυ ησουν ατυχη.... Θα τα πουμε μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 18:04 Η ruko έγραψε: #6.533 23-08-07 18:04 Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marigo173: Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη! Click για ανάπτυξη... Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:39 Η μελινάκι έγραψε: #6.534 23-08-07 21:39 η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:47 Η μελινάκι έγραψε: #6.535 23-08-07 21:47 lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lactoyla να ημουνα εγω 1.74 και 50 κιλα και τι στον κοσμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η μελινάκι έγραψε: #6.536 23-08-07 21:57 τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Ismini έγραψε: #6.537 23-08-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;; Click για ανάπτυξη... Είμαι εγω εδω Μελινάκι! Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"? Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry: πουθενά τελικά φέτος.... Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια (στη θάλασσα!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 00:33 Η ruko έγραψε: #6.538 24-08-07 00:33 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε; Click για ανάπτυξη... Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 01:00 Η ladycat έγραψε: #6.539 24-08-07 01:00 καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα δουλευω σαν την τρελλη αλλα μετα θα παρω μια βδομαδα αδεια κατα της 11 του σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173 Δραστήριο μέλος Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η marigo173: #6.540 24-08-07 10:47 Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές Το πρωί σκούπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.