xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιτέλους έκανα το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Μην γελάτε ξέρω ότι πέρασα 15 μέρες σε ένα σπίτι με τη θάλασσα στο μισό μέτρο, αλλά από τότε που οι μικρές μεγάλωσαν και μπορούν να διαχειρίζονται το νερό μόνες τους δεν θέλω να μπαίνω στη θάλασσα με τίποτα. Με σκοτώνει η προετοιμασία και είναι η μόνη ευκαιρία για να μένω μόνη μου. Έτσι εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα στη θάλασσα ή σε πισίνα, εγώ δεν βρέχω ούτε τα πόδια μου. Το ρεκόρ χρονιάς είναι τρία μπάνια. Να δω εάν θα το καταρρίψω φέτος, γιατί σήμερα ήταν σαν να γύρισε ο παλιός καλός μου εαυτός όσο ήμουνα στο νερό. Αυτός ντε που έμπαινε 25 μάρτη και έβγαινε 28 Οκτώβρη. Θα δείξει.... Ά αυτό το θυμήθηκα από τα παλιά, σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με πατάτες στο φούρνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ενοχληση ειπες Ελινα? Και τοσους που ειδα θα ειναι πολλλες ε? 
Δεν βλεπω συχνα τοσο ''συμβολικα'' ονειρα, οποτε οταν εχω δει κατι τοσο ξεκαθαρο πανω κατω μου εχει βγει...
Χριστινα καλες δουλειες σου ευχομαι στο φροντιστηριο!!!
Μαριελ λυπαμαι! Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να μου τυχει παθαινω πανικο!!!
Θελω να φυγω! Να παω Πατρα, να μην σκεφτομαι! δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουν αλλα τα βραδια κατι με πιανει και σκεφτομαι σκεφτομαι.... Χτες στις 4 κοιμηθηκα... 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω φτασει 50 κιλα απο τα 53, και δεν παει μπουκια κατω... Θα μου περασει που θα παει, εξαλλου θα τον δω καποια στιγμη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

Γι'αυτο και εγω κραταω γραπτο καταλογο, και αρχειο με τις φωτογραφιες, γιατι αν το χασω ή μου το κλεψουν θα στεναχωρηθω πολυ.
Μιμικακι, καλα να περασεις....

Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια.

Επισης εχω να παω πανω απο μια εβδομαδα για μπανιο στη θαλασσα. Τη βαρεθηκα???

marigo173
Δραστήριο μέλος
Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη!Ναι αλλα που θα παω? Ειμαι και 1,74 περιπου...

aretha
Περιβόητο μέλος
Έτσι είναι αυτά, η καλοπέραση έχει κι αυτή το τίμημά της!Εγω υποφερω γιατι χθες ηπια λιγο (!!!) παραπανω και σημερα ειμαι χαλια.![]()

Περαστικά

χριστινα
Διάσημο μέλος

Εγω παλι στο φροντιστηριο, εχω να παω στις εξι παλι. Εχει καει το τροφοδοτικο στον εναν Η/Υ και ο κεντρικος επισης αρνειται να αναψει (σε αυτον ειναι συνδεδεμενα ολα τα απαραιτητα- εκτυπτες κα...)

Ατιμα μηχανηματα.... Μαριελ υπαμαι για το κινητο. Ειναι πολυ σπαστικο βασικα λογω των τηλεφωνων που χανει κανεις

Θα τα πουμε μετα!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Καλέ μη χειρότερα! Φάε καμιά νουγκατινά που βοηθάει και στην κατάθλιψη!![]()

Ελινάκι, φαντάζομαι το βιβλίο σου μπορούν να το φτιάξουν σε κάποιο βιβλιοδετείο. Εξαρτάται από τη ζημιά, βέβαια.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Είμαι εγω εδω Μελινάκι!τι εγινε παιδια που πηγατε ολοι;;;![]()
Να αρχίσουμε τα "Κου Κου"?

Αχ πάλι δεν θα πάω:cry::cry:

πουθενά τελικά φέτος....Τουλάχιστον έχω κάνει 3 μπάνια
(στη θάλασσα!).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
η ζημια ειναι πολυ μικρη. σε βιβλιοπωλειο γινετε;![]()
Σε βιβλιοπωλείο όχι. Τι έπαθε; Μήπως ξεκόλλησε η ράχη; Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου.
ladycat
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Εδώ το θερινό πρόγραμμα τελείωσε, 4 Σεπτεμβρίου ξανά που ξεκινάει το εξάμηνο. Σήμερα θα πάω Πάφο για το τριήμερο, παντρεύεται μια φίλη μου και πρέπει να αφήσω τις μικρές μόνες τους μέχρι την Κυριακή. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι σπάει, σκίζεται και γενικά ό,τι θέλω να βρω όρθιο γυρίζοντας
. Η μικρή μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί. Της άλλαξα την άμμο και καθάρισα τη λεκάνη και της άρεσε τόσο πολύ που μπήκε μέσα και παίζει σαν τα μωρά στις λακούβες με την άμμο στις παιδικές χαρές
Το πρωί σκούπισα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool