kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ασχετο,αλλα εσκασα στα γελια χθες.εγω με τον αντρα μου εχουμε την κακια συνηθεια να λεμε μερικες φορες,εγω αυτον βοδι και εκεινος γουρουνακι...(να μεινει ασχολιαστο ,παρακαλω) λοιπον,το μωρο τα ακουει αυτα και χθες του λεει η γιαγια: πως λενε τον μπαμπα?αλεξανδρο? λεει το μωρο: οοοχι! βόιδι!!σκασαμε στα γελια.

,άκου βόιδι? γιατί βρε γουρουνάκι λες τον άντρα σου βοϊδάκι????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
δεν έχω ξυπνήσει ακόμα...!!!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω θα παω σε λιγο σε ενα φιλο μου να παιξουμε

σε δυο βδομαδες ανοιγουν τα σχολεια... που να παρει

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
καλημερα!εγω θα παω σε λιγο σε ενα φιλο μου να παιξουμε
![]()
σε δυο βδομαδες ανοιγουν τα σχολεια... που να παρει![]()
Θέλω και εγώ να πάω στο φίλο μου να παίξουμε....μπορώ???????

έχεις δίκιο για το σχολείο και ο γιός μου έχει ξεκινήσει την γκρίνια εδώ και 2 εβδομάδες........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τα έχω πεθυμήσει τα άτιμα ψιψινέλια μου!!!!!!
Δυστυχώς όμως η Μπουμπού μου δεν θα γυρίσει......θα μείνει στο κήπο του σπιτιού μας!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Βάνα μου καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου............. Κουράγιο!
οσο περνάει ο καιρός, την σκέφτομαι και περισσότερο.......πολύ μου λείπει η κουκλίτσα μου!!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λυπάμαι...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω Βάνα γιατί θα αφήσετε την Μπουμπού εκεί, αλλά μόλις τώρα θυμήθηκα...Λυπάμαι...:cry:
..και εγώ πολύ-πολύ..!!!!!!!
τουλάχιστον έχω τον Τσόκο...το μωράκι της!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εγω δεν θυμηθηκα,μου λετε?ωχ θυμηθηκα...![]()
Δυστυχώς, την χτύπησε αυτοκίνητο, σε ένα μέρος που περνάει ένα άμάξι την ημέρα!!!!!!.....την βρήκαμε, αλλά δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....
, έτρεξε ο πατέρας μου στο κτηνίατρο, αλλά "έφυγε" η Μπουμπούκα μου την ώρα που την εξέταζε!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι αυτού του είδους οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ!... απλώς με τον καιρό γίνονται πιο ήπιες!
Ναι Βικτώρια, έτσι ειναι ακριβώς.....κάθε ένα γατάκι ειναι και κομμάτι της καρδιάς μας, και μένει εκεί για πάντα!!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Επιτέλους γύρισα στο σπίτι!
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
το αιτημα μου να χαλασει ο καιρος να ειναι πιο μαλακη η προσαρμογη στη δουλεια μαλλον δεν εισακουστηκε 

. Βανα μου κουραγιο και ειδικα τωρα που θα γυρισουν σπιτι τα γατακια σου η ελλειψη θα σου φανει πιο πολυ
αλλα τουλαχιστον εχεις τον Τσοκο
ακομα περιμενω καινουργιες φωτογραφιες ε
αντε βαλε να τον δω πως μεγαλωσε ο κουτσουνος και καποια στιγμη θα ανεβασω και εγω απο τις κοντεσες 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάνα ότι και να σου πούμε είναι λίγο. Κουράγιο....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool