Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ασχετο,αλλα εσκασα στα γελια χθες.εγω με τον αντρα μου εχουμε την κακια συνηθεια να λεμε μερικες φορες,εγω αυτον βοδι και εκεινος γουρουνακι...(να μεινει ασχολιαστο ,παρακαλω) λοιπον,το μωρο τα ακουει αυτα και χθες του λεει η γιαγια: πως λενε τον μπαμπα?αλεξανδρο? λεει το μωρο: οοοχι! βόιδι!!σκασαμε στα γελια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ,άκου βόιδι? γιατί βρε γουρουνάκι λες τον άντρα σου βοϊδάκι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειπα ασχολιαστοοοο...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηθικόν δίδαγμα: προσέχουμε τι λέμε μπροστά σε νήπια (και παπαγάλους!!!):rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλους......
δεν έχω ξυπνήσει ακόμα...!!!!!:P

καλημερα!:):P:cool: εγω θα παω σε λιγο σε ενα φιλο μου να παιξουμε:redface::redface::redface:
σε δυο βδομαδες ανοιγουν τα σχολεια... που να παρει:(

καλημερα!:):P:cool: εγω θα παω σε λιγο σε ενα φιλο μου να παιξουμε:redface::redface::redface:
σε δυο βδομαδες ανοιγουν τα σχολεια... που να παρει:(

Θέλω και εγώ να πάω στο φίλο μου να παίξουμε....μπορώ???????:P:):):) έχεις δίκιο για το σχολείο και ο γιός μου έχει ξεκινήσει την γκρίνια εδώ και 2 εβδομάδες........

Καλημέρα!!! Σήμερα είναι Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Σήμερα θα πάω στο εξοχικό να φέρω την γατοοικογένεια μου στην Αθήνα...!!!!!!!!!
Τα έχω πεθυμήσει τα άτιμα ψιψινέλια μου!!!!!!
Δυστυχώς όμως η Μπουμπού μου δεν θα γυρίσει......θα μείνει στο κήπο του σπιτιού μας!!!!

Βάνα μου καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου............. Κουράγιο!

Βάνα μου καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου............. Κουράγιο!

οσο περνάει ο καιρός, την σκέφτομαι και περισσότερο.......πολύ μου λείπει η κουκλίτσα μου!!!!!:(:/:

Νομίζω ότι αυτού του είδους οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ!... απλώς με τον καιρό γίνονται πιο ήπιες!

Ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω Βάνα γιατί θα αφήσετε την Μπουμπού εκεί, αλλά μόλις τώρα θυμήθηκα...:redface: Λυπάμαι...:cry:

εγω δεν θυμηθηκα,μου λετε?ωχ θυμηθηκα...:(

Ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω Βάνα γιατί θα αφήσετε την Μπουμπού εκεί, αλλά μόλις τώρα θυμήθηκα...:redface: Λυπάμαι...:cry:

..και εγώ πολύ-πολύ..!!!!!!!
τουλάχιστον έχω τον Τσόκο...το μωράκι της!!!!

Ατύχημα με αυτοκίνητο παιδιά...

εγω δεν θυμηθηκα,μου λετε?ωχ θυμηθηκα...:(

Δυστυχώς, την χτύπησε αυτοκίνητο, σε ένα μέρος που περνάει ένα άμάξι την ημέρα!!!!!!.....την βρήκαμε, αλλά δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....:(, έτρεξε ο πατέρας μου στο κτηνίατρο, αλλά "έφυγε" η Μπουμπούκα μου την ώρα που την εξέταζε!!!!!

Νομίζω ότι αυτού του είδους οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ!... απλώς με τον καιρό γίνονται πιο ήπιες!

Ναι Βικτώρια, έτσι ειναι ακριβώς.....κάθε ένα γατάκι ειναι και κομμάτι της καρδιάς μας, και μένει εκεί για πάντα!!!!!

Καλημέρα! Κοιμάμαι όρθια, πριν λίγο γύρισα από το εδώ χωριό στην Ρόδο και είμαι κουδούνι. Είχαμε πάει με την κολλητή μου, τον Σάκη και τον σκύλο της στους γονείς μου και ζήσαμε ένα δράμα. Ο Σάκης την είδε άντρακλας και τον κυνηγούσε συνέχεια, και τις γύρω γάτες επίσης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τον κλείναμε έξω από το δωμάτιο που κοιμόμασταν και κλαιγόταν για αρκετή ώρα. Επίσης επειδή υπάρχουν και 5 θηλυκά σκυλιά του θείου μου που μένει από πάνω ο σκύλος της κολλητής μου είχε κατακατουρήσει την αυλή και ήμασταν με τον κουβά σε ετοιμότητα.

Επιτέλους γύρισα στο σπίτι!

Καλημερες ευτυχως ειναι παρασκευη :up: το αιτημα μου να χαλασει ο καιρος να ειναι πιο μαλακη η προσαρμογη στη δουλεια μαλλον δεν εισακουστηκε :P:lol::lol:. Βανα μου κουραγιο και ειδικα τωρα που θα γυρισουν σπιτι τα γατακια σου η ελλειψη θα σου φανει πιο πολυ :( αλλα τουλαχιστον εχεις τον Τσοκο :) ακομα περιμενω καινουργιες φωτογραφιες ε :P αντε βαλε να τον δω πως μεγαλωσε ο κουτσουνος και καποια στιγμη θα ανεβασω και εγω απο τις κοντεσες :)

Καλημέρα κι από μένα. Η πρώτη βδομάδα πέρασε πολύ γρήγορα. Και πολύ κουραστικά βέβαια....

Βάνα ότι και να σου πούμε είναι λίγο. Κουράγιο....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back