Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπαααα! Δε νομίζω να πάθεις κάτι. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις να σε πιάσει να θες τουαλέτα συνέχεια (για να το πω κομψά). :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λακτούλα, μήπως εκατσε αφού άρχισες να το τρως, χωρίς να το καταλάβεις; πιο πιθανό μου φαίνεται:hmm:...
σωστα μπορει και αυτο να συνεβει:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω, δεν ξερω αν ηταν μυγακι... Αλλα το ειδα να βγαινει απο τις φουσκαλες- τα κενα που εχει το ψωμι, οχι να καθεται πχ πανω...

lactoulaΔεν θα πάθεις τπτ αλλα να το πάς πίσω απο κει που το πήρες να τους το πείς..

Μα ειναι μια μπουκια!!!

Ας είναι μια μπουκιά..αφού τότε το είδες δεν πειράζει, πήγαινε να το πείς μπορεί να έχουν και άλλα τέτοια και να τα φάει και άλλος...ή ακόμη χειρότερα να είναι λάθος του εργοστασίου...

Ντρεπομαι να παω :redface: Δεν θα με πιστεψουν...

Καλό βράδυ σε όλες όλους σας:)
Ιωάννα περαστικά και καλή τύχη με το μάθημα:)
Ισμήνη οι μύκητες παίζανε χοντρά φέτος. Το έπαθε και ο καλός μου. Φρίκη, οι δερματικές παθήσεις έχουν σπαστικές θεραπείες.:(
Λακτούλα μην ανησυχείς, εάν σε παρηγορεί είναι σίγουρη ότι τα μυγάκια είχαν χειρότερη τύχη.:redface:
:inlove:

:lol: Ηπια και κοκα κολα λαιτ να τα δηλητηριασω μετα :lol::confused:

Λακτούλα μην ανησυχείς, εάν σε παρηγορεί είναι σίγουρη ότι τα μυγάκια είχαν χειρότερη τύχη.:redface:
:inlove:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ Νερίνα! Αλλά δε μας είπες πώς πάει το βάψιμο:P

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από μένα. Τί έγινε βρε κορίτσια; Έχω αρχίσει και ανησυχώ με τόσες απώλειες; Που πάει αυτή η κατάσταση; Αισθάνομαι ανύμπορη να κάνω κάτι και με λυπεί απίστευτα:/:
Καλημέρα κι από μένα! Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι.
Μαριελ λυπαμαι πολύ για όλα αυτά....:(
Παιδια έχω τρελαθεί! Και σκέφτομαι ότι το χειμώνα έκλαιγα για το δέντρο που κόψανε στο δρόμο μου!
(Ευχαριστώ για τα περαστικά!:inlove::rolleyes:)
Lactoula ελπίζω να μην έπαθες τίποτα και να είσαι καλά!
Οι υπόλοιποι...που δουλεύετε...καλό κουράγιο..!
Εγω είμαι σπίτιιιιι!:P:P

Περαστικά κι από μένα, Ισμήνη!!!:):):)

Μύκητες έχω βγάλει κι εγώ, όχι από τη θάλασσα, αλλά τους κόλλησα από ένα γατάκι στο χωριό,στη γιαγιά μου,που κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα :P. Είχα σε όλο μου το σώμα και αγανάκτησα να τους ξεφορτωθώ. Δεν ξέρω αν έχουν την ίδια μορφή με αυτούς που βγάζεις στη θάλασσα αλλά ήταν σπάσιμο νεύρων.

καλημερες!!!!! σημερα ξυπνησα τετοια ωρα και δεν παω για υπνο τωρα!!! σας εντυπωσιασα!!! κανει πολλη ζεστη ακομα ή εμενα μου φαινεται;;; ετσι και ξανακουσω για την γεννηματα θα κοψω φλεβες!

καλημέρα και απο εμένα, άντε μισιασε η εβδομάδα, έχει πέσει και πολύ δουλεία σήμερα στο γραφείο γμτ, ο καθένας ζηταει οτι του κατέβει και όπως καταλαβαίνετε το θέλει γρήγορα δηλαδή εχθές:down:. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά, πρέπει να πάω και σουπερμαρκετ σήμερα να ψωωίσω γιατί το ψυγειο μου καπουτ:blink:

Καλημέρα! Ζεσταίνομαι!!!:mad::mad::mad: Μιμίκα μήπως θες παρέα μαζί σου στην Αγγλία? Αν συνεχιστεί αυτός ο καιρός θα μεταναστεύσω σε πιο δροσερά κλίματα: Νορβηγία, Ισλανδία, Φιλανδία....:(

:blink:ωχ, πως έγινε αυτό ??? έστειλα 2 ίδια μυνήματα:hmm:

Εντάξει δεν έγινε και τίποτα κακό!!!;)

είναι πρωι ακόμα για αυτό, δεν έχω πει και καφέ ακόμα για αυτό:happy:

Καλημέρα και από εμένα!!! Μάλλον είναι άσχημη μέρα για όλες σήμερα. Ενώ είχα βάλει το ξυπνητήρι στις εφτά παρά τέταρτο, δεν κατάφερα να σηκωθώ μέχρι τις εφτάμιση. Μα να μην πορώ με τίποτα να ξυπνήσω!!!!!:redface::redface: Και ήρθα στο γραφείο και όλοι είναι μουντρούχοι και τσαντισμένοι:down: Λίγες ώρε μείναν θα περάσει....
Κουράγιο σε όλες μας!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back