Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ξεχνιέται όμως το ότι έλεγε χαρτί και καλαμάρι στην μάνα μου ό,τι έκανα με την πρώτη μου σχέση (ακόμα και τα πιο... προσωπικά), διότι δήθεν αυτός δεν ήταν αντάξιός μου και έπρεπε να χωρίσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouri εγω θα ελεγα αν δεν μπορεις με τιποτα να το αποφυγεις να τις μιλησεις εστω τυπικα να μην σε πουν και σνομπ:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!!:P
EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!

δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο!:happy:

Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας.

Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen:P) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές...:down:

Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση......:P:P

Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση......:P:P
Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν....:/:
Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας?

Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!!
ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ

Καλησπερα σας!
Ασχημη μερα και για εμενα σημερα....:(
Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!:mad:Εχουμε γεμισει μυγες!:mad::mad::mad:
Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω!:mad:

Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο.
Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις!:P

Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο.

Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί!

:lol::lol::lol:Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει?:hmm:

Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί!
Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος!:rolleyes:
Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον?

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ!

:lol::lol::lol:Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει?:hmm:

Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος!:rolleyes:
Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον?

Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος.:lol::lol::lol::lol:
Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους!:P

Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα!:lol: Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα...:down:

ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του

Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα.
Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε :/::/: Για να δουμε...
Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει :blink::blink: Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος :(:( Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο;

Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!:(Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του???:hmm:

Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του :hmm:

Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back