chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η chouzouris: #6.801 05-09-07 20:59 Δεν ξεχνιέται όμως το ότι έλεγε χαρτί και καλαμάρι στην μάνα μου ό,τι έκανα με την πρώτη μου σχέση (ακόμα και τα πιο... προσωπικά), διότι δήθεν αυτός δεν ήταν αντάξιός μου και έπρεπε να χωρίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η μελινάκι έγραψε: #6.802 05-09-07 20:59 chouzouri εγω θα ελεγα αν δεν μπορεις με τιποτα να το αποφυγεις να τις μιλησεις εστω τυπικα να μην σε πουν και σνομπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xaroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Η xaroula έγραψε: #6.803 05-09-07 21:00 Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!! EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.804 05-09-07 21:04 δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:13 Η ioanna_g έγραψε: #6.805 05-09-07 21:13 Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξεχνιέται όμως το ότι έλεγε χαρτί και καλαμάρι στην μάνα μου ό,τι έκανα με την πρώτη μου σχέση (ακόμα και τα πιο... προσωπικά), διότι δήθεν αυτός δεν ήταν αντάξιός μου και έπρεπε να χωρίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η μελινάκι έγραψε: #6.802 05-09-07 20:59 chouzouri εγω θα ελεγα αν δεν μπορεις με τιποτα να το αποφυγεις να τις μιλησεις εστω τυπικα να μην σε πουν και σνομπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xaroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Η xaroula έγραψε: #6.803 05-09-07 21:00 Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!! EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.804 05-09-07 21:04 δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:13 Η ioanna_g έγραψε: #6.805 05-09-07 21:13 Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
chouzouri εγω θα ελεγα αν δεν μπορεις με τιποτα να το αποφυγεις να τις μιλησεις εστω τυπικα να μην σε πουν και σνομπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Η xaroula έγραψε: #6.803 05-09-07 21:00 Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!! EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.804 05-09-07 21:04 δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:13 Η ioanna_g έγραψε: #6.805 05-09-07 21:13 Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!! EΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η μελινάκι έγραψε: #6.804 05-09-07 21:04 δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:13 Η ioanna_g έγραψε: #6.805 05-09-07 21:13 Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο σου μηνυμα. αν ειναι ετσι εγω δεν θα τις μιλουσα καν ή θα τις εδειχνα με τον τροπο που θα τις μιλαγα οτι αυτο που μου εκανε δεν το εχω ξεχασει ουτε στο τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:13 Η ioanna_g έγραψε: #6.805 05-09-07 21:13 Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιλα της τυπικα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε υπεράνω, όχι για τους άλλους, αλλά για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Ismini έγραψε: #6.806 05-09-07 21:45 Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω είχα συναντήσει την κολλητή μου στο γυμνάσιο σε εφορευτική επιτροπή. Κάποτε είμαστε τόσο κολλητές σαν να "τα είχαμε". Τσακωθήκαμε με αφορμή έναν δίσκο (Bruce Springsteen) και παρόλο που καθόμαστε στο ίδιο θρανίο δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά την έχω συναντήσει 1-2 φορές και έχουμε μιλήσει τυπικά μεν θερμά δε. Κι εγω όλο λέω να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από την Κυψέλη στο Χαλάνδρι, αλλά όλο το αναβάλω... Κάθε φορά που πηγαίνω φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν παλιό έρωτα και τον δω μεταλλαγμένο (δεν θα το αντέξω!), σε πρώην συμμαθήτριες, καθηγητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:48 Η mimikaki έγραψε: #6.807 05-09-07 21:48 Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Η Ismini έγραψε: #6.808 05-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αυτό με τις εκλογές κάθε φορά που συναντάμε τους παλιούς συμμαθητές είναι λίγο ψυχολογική πίεση...... Click για ανάπτυξη... Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η chouzouris: #6.809 05-09-07 22:32 Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:39 Η sardela έγραψε: #6.810 05-09-07 22:39 Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα σας! Ασχημη μερα και για εμενα σημερα.... Εχουμε κατι ενοχλητικα γατακια, που τα ταιζω 3 φορες την μερα και παλι πεινανε.Ερχονται στην πορτα, σκαρφαλωνουν στη σιτα για να τα δω και την εχουν ξεσκησει!!!Εχουμε γεμισει μυγες! Και ολη την ωρα τρεχουν στα ποδια μου, οπου και να παω!Μια φορα με εριξαν κατω! Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η chouzouris: #6.811 05-09-07 22:42 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η Ismini έγραψε: #6.812 05-09-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Βικτωρια, να πας να ψηφισεις και να παρεις το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και να βγαλεις εκει τα νευρα σου(με την φιλη σου).Προτεινω να γραψεις διπλα στο ονομα του κτηνιατρου: Προσοχη μλκς, ή κατι παρομοιο. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω.Μπορει να το βγαλουν και στις ειδησεις! Click για ανάπτυξη... Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Κι εγώ σας λέω ότι αν το ΛΑΟΣ μπει στην Βουλή, αυτός θα βγει βουλευτής! Στην πολιτική επιβιώνουν οι φελλοί! Click για ανάπτυξη... Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:06 Η chouzouris: #6.813 05-09-07 23:06 Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΜΗΝΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η sardela έγραψε: #6.814 05-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αλλά και να το βγάλουν στις ειδήσεις τι θα γίνει? Μόνο? Καλέ αυτός είναι ΣΤΑΡ! Μεχρι και στην Πάνια ήταν προσκεκλημένος! Τελικά είναι ο ίδιος? Ή μιλάμε για άλλον? Click για ανάπτυξη... Aν το βγαλουν(που δεν νομιζω), θα μαθει ο κοσμος οτι ειναι μλκς ή ανικανος κτηνιατρος. Τουλαχιστον αν βγει στην βουλετης, για τεσσερα χρονια θα σταματισει να παιδευει ζωα και θα "πιασει" τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η Ismini έγραψε: #6.815 05-09-07 23:16 Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω μια δυσφήμιση στο ΛΑΟΣ την έκανα! Βέβαια ήταν δεν ήταν ο Σαβούρας ούτε θα μου περνούσε σαν ιδέα να ψηφίσω τέτοιο κόμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:07 Η ladycat έγραψε: #6.816 06-09-07 01:07 ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αλλα εαν βγει βουλευτης τοτε δεν θα μπορει να ασκει το επαγγελμα του κτηνια τρου αρα μας βολευει να βγει μπας κ σωθει κανα ζωακι απο τα χερια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:29 Η χριστινα έγραψε: #6.817 06-09-07 01:29 Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lactula καλη επιτυχια κι απο εμενα. Εγγραφες εχουμε... Τις περσυνες ακομη. Ελπιζουμε σε καινουριους βασικα. Εκει στοχευουν ολα αυτα που κανουμε Για να δουμε... Παιδια ηρθε και γραφτηκε ενας μαθητης μας και επαθα φρικη. Αυτος, 17 ετων, ξεκινησε μια διαιτα περυσι και ξεχασε να σταματησει Αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση. Της Αιθιοπιας τα παιδια ειναι πιο παχυα, αληθεια λεω. Μαλλον εχουμε να κανουμε με νευρικη ανορεξια και οσο του μιλησαμε δεν βλεπω να θελει να σταματησει. Ολα λαιτ τα θελει, τιποτα λιπαρο, τιποτα τηγανητο.... Βασικα δεν τρωει σχεδον τιποτα. Σκελετωμενος Τι να τον κανουμε αυτον;;; Δενομαστε με τα παιδια και στενοχωριομαστε με κατι τετοια... Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #6.818 06-09-07 01:33 Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστίνα το παιδάκι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει ειδικά στην ηλικία που είναι!!Αυτό είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι πολύ κακό για τα κόκαλα του...Μήπως να μιλούσατε στους γονείς του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:36 Η χριστινα έγραψε: #6.819 06-09-07 01:36 Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αναρωτηθηκαμε κι εμεις αν πρεπει, αλλα μας ειπε πως ειχε παει στο νοσοκομειο τοκαλοκαιρι γιατι ειχε τρακαρει και οι γονεις του ενημερωθηκαν πως εχει νευρικη ανορεξια. Εξαλλου φαινεται..... Κι αν μας βρισουν και πουν πως ανακατευομαστε στα οικογενειακα τους η θυμωσει το παιδι; Θα χασουμε την καλη σχεση που εχουμε μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:47 Η mimikaki έγραψε: #6.820 06-09-07 01:47 Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.