Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κι εδω εβρεξε!:up::up:
καλα ο εντυ ειναι παντα πεινασμενος..:lol::lol:
τωρα εχει γινει και φουσκωτος φουσκωτος τελειος εγινε!!:up::up::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις γυρισα απο την εξεταση ενος μαθηματος, αλλα εχω νευρα! Χτες εγραψα αναλυτικη ετσι? Μαζι με αλλα τουλαχιστον 100 παιδια (ειπα και πριν το χρωστανε πολλα παιδια), και σημερα το πρωι ο καθηγητης τα ''ειχε'' διωθωσει και παραδωσει στην γραμματεια! Και ωωω τι περιεργο, ζητημα να περασαν 10 παιδια!!! :mad: Και τα αλλα, μαζι με εμενα κοπηκαν με 1 το πολυ 2!!! Δεν λεω οτι ειχα γραψει για 10, αλλα ενα 5 αντε 4.5 πιστευα να το ειχα. Ομως με εκοψε με 1.5!!! Δηλαδη σαν να εγραψα ενα θεμα! Μου ειπαν οτι εχω το δικαιωμα να του ζητησω να μου δειξει την κολλα μου και να μου δειξει τα λαθη μου!? Ειναι αληθεια? Πραγματικα πιστευω οτι ειχα τουλαχιστον 4.5! :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Na mαι κι εγω Μια αποσυνδεση απο το ιντερνετ για τρεις μερες με αφησε εκτος
Την καλησπερα μου
lactoula νομιζω πως οντως εχει δικαιωμα να το κανεις

Άννα μου δυστυχώς με τους καθηγητές δεν βγάζεις άκρη..:down: έχω δώσει πολλές φορές μάθηματα που όχι απλά πίστευα ότι έχω περάσει, αλλά πήγαινα και για βαθμό και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, όχι μόνο βαθμό δεν είχα πάρει, αλλά με είχε κόψει με 3, όπως και το 80% των φοιτητών που το έδωσαν.. έχει τύχει να δώσω και 4 φορές μάθημα και να με κόβει σταθερά με 1, και όταν πήγαινα να ρωτήσω γιατί μου έλεγε ότι αντιγράφω κι ας ήμουν στο πρώτο έδρανο..(ντροπή μου αλλά χάρηκα...:redface::redface::/:) Τελικά το πέρασα τον Φεβρουάριο με την 5η φορά και αυτό γιατί πέθανε ο καθηγητής..
Το θέμα είναι να είναι μόνο ένας μ......ς καθηγητής και όχι πολλοί όπως σε μας!!:mad::mad:

Άννα μου δυστυχώς με τους καθηγητές δεν βγάζεις άκρη..:down: έχω δώσει πολλές φορές μάθηματα που όχι απλά πίστευα ότι έχω περάσει, αλλά πήγαινα και για βαθμό και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, όχι μόνο βαθμό δεν είχα πάρει, αλλά με είχε κόψει με 3, όπως και το 80% των φοιτητών που το έδωσαν.. έχει τύχει να δώσω και 4 φορές μάθημα και να με κόβει σταθερά με 1, και όταν πήγαινα να ρωτήσω γιατί μου έλεγε ότι αντιγράφω κι ας ήμουν στο πρώτο έδρανο.. Τελικά το πέρασα τον Φεβρουάριο με την 5η φορά και αυτό γιατί πέθανε ο καθηγητής..(ντροπή μου αλλά χάρηκα...:redface::redface::/:)

Το θέμα είναι να είναι μόνο ένας μ......ς καθηγητής και όχι πολλοί όπως σε μας!!:mad::mad:

ελα καλε μην κανεις ετσι

Άννα μου δυστυχώς με τους καθηγητές δεν βγάζεις άκρη..:down: έχω δώσει πολλές φορές μάθηματα που όχι απλά πίστευα ότι έχω περάσει, αλλά πήγαινα και για βαθμό και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, όχι μόνο βαθμό δεν είχα πάρει, αλλά με είχε κόψει με 3, όπως και το 80% των φοιτητών που το έδωσαν.. έχει τύχει να δώσω και 4 φορές μάθημα και να με κόβει σταθερά με 1, και όταν πήγαινα να ρωτήσω γιατί μου έλεγε ότι αντιγράφω κι ας ήμουν στο πρώτο έδρανο..(ντροπή μου αλλά χάρηκα...:redface::redface::/:) Τελικά το πέρασα τον Φεβρουάριο με την 5η φορά και αυτό γιατί πέθανε ο καθηγητής..
:lol::lol: Πεθανε ο καθηγητης και τοτε περασες?? :lol: Σορρυ αλλα με εχει πιασει ενα γελιο τωρα... :lol::confused: Ντροπη μου αλλα ... Σκεφτομαι απλα να παω ηρεμα να του πω οτι θελω να μου δειξει τι λαθη εκανα γιατι δεν καταλαβαινω το 1.5! Δεν θελω να με βαλει στο ματι, ουτε να κανω τσαμπουκα... :redface: Το μαθημα που δωσαμε σημερα καλα πηγε. Εξαλλου κατι εργασιες που δωσαμε σε αυτο στη μια πηρα 88 απο τα 100 και στην αλλη 125 στα 150! :redface: Με ειχε πιασει πολυ μερακι με αυτες τις εργασιες και χαιρομαι για τον βαθμο :up:

Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω...:hmm:
Κι εγω, αλλά όσο με εκνευρίζουν τα μπουφάν, τα καλσόν κτλ. Κοντομάνικο φοράω κι εγω τον χειμώνα!

νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!!:up::up: μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!!:rolleyes::rolleyes:
Μακάρι!:) Θα γλυτώσω και δουλεια γιατί εδω το στρώνει!

αχ ναί :rolleyes: και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:happy:
Ναι να το στρώσει για ένα μήνα(τουλάχιστον) και στο κέντρο!

Εγω μετράω τις μέρες που αρχίζω δουλειά και με εχει πιάσει κατάθλιψηηηηηη......:/:
Επίσης κι εγω νομίζω ότι έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα, λάθος ώρα.

Είμαι ένα μάτσο χάλια κι αύριο έχω πρωινό ξύπνημα για να πάω ΙΚΕΑ. Ελπίζω το καλό σκυλάκι του γείτονα να μη με ξυπνήσει πάλι με ουρλιακτά κατά τις 5.30 και τα μωρά μου δε θα παίζουν σαν παλαβά πάνω μου κατά τη διάρκεια της νύχτας:down: Για καλό και για κακό πήρα 2 χάπια Quiet Life μπας και ξεραθώ στον ύπνο.:rolleyes: Καληνύχτα και καλή συνέχεια στους ξενύχτηδες!!!;)

Εγω μετράω τις μέρες που αρχίζω δουλειά και με εχει πιάσει κατάθλιψηηηηηη......:/:
Ισμήνη, υπομονή !!!!! :):):)
Κι εγώ, μετά από 3 εβδομάδες διακοπές, δεν μπορούσα να συγκεντρώσω το μυαλό μου. Το καλό,όμως, είναι ότι επέστρεψα σε νησί και συνεχίστηκαν τα μπάνια κλπ, οπότε η προσγείωση δεν ήταν και τόσο ανώμαλη.....
Τώρα, βέβαια, θα κάνω πάλι μίνι διακοπές αφού λόγω εκλογών θα πάρω μια 3ήμερη εκλογική άδεια συν Σαββατοκύριακο και θα κατέβω Κρήτη.:rolleyes:

Καληνυχτα Ασπασια! :)

Καληνύχτα, Ασπασία!!!

:):):):)

ονειρα γλυκά Ασπασία:)

Το καλό,όμως, είναι ότι επέστρεψα σε νησί και συνεχίστηκαν τα μπάνια κλπ, οπότε η προσγείωση δεν ήταν και τόσο ανώμαλη.....
Απλά "καλό"? :)
Ασπασία Καληνύχταααααα!

Καληνυχτα κι απο εμενα (Γαβ) :lol::lol::lol: Καλα ευχομαι να κοιμηθει και το σκυλακι.
Λακτουλα λυπαμαι για το μαθημα και για την αδικια. Συμβουλη δεν μπορω να δωσω, καθως δεν εχω εμπειρια στο θεμα, αλλα ευχομαι οτι καλυτερο. Μη στενοχωριεσαι πολυ

Δεν στεναχωριεμαι πολυ, απλα μου φαινεται οτι δεν ειναι ο βαθμος μου :redface: Εκτος και αν εχω μπερδεψει εντελως τους τυπους και δεν το πηρα χαμπαρι. Εχω και την δευτερη εξεταστικη, αν δεν ειναι κανενα λαθος του καθηγητη... :lol:

Ευχομαι τα καλυτερα.... Αν του μιλησεις να προκειται περι δικου του λαθους κι αν δεν τον βρεις, να περασεις την επομενη :):)

Καλημέρα. Πρέπει να καθαρίσω το σπίτι και βαριέμαιιιι......:(

Ασχετο: το σογιέλαιο μαγειρεύεται? Εννοώ μπορείς να τηγανίσεις σε σογιέλαιο?

καλημέρα παιδιά!!

Η εβδομάδα αυτή, η πρώτη του Σεπτεμβρίου μου πήγε πολύ καλά, ελπίζω να πάει και όλος ο υπόλοιπος χρόνος έτσι και για μένα και για όλους μας, γιατί μας ταλαιπώρησε αρκετά νομίζω...
Καταρχάς, δόθηκαν με μεγαλή επιτυχία τα 2 γατιδάκια που είχα βρει σε μια καταπληκτική κοπέλα, γεγονός το οποίο έγινε αφορμή να γνωρίσω άλλη μια καταπληκτική κοπέλλα τη Βιβή (drusilia).
και δεύτερο: όλοι γνωρίζεται ότι πέρναγα μια φάση ανεργίας εδώ και 6 μήνες περίπου...ε λοιπόν από μια δουλεια που περίμενα απάντηση εδώ και εναμισυ μήνα με ειδοποίησαν και....από Δευτέρα ξεκινάω δουλειά :up:και είμαι πολύ ευχαριστημένη (προς το παρόν βέβαια) γιατί τα λεφτα είναι σχετικά καλά, ο κόσμος που δουλεύει εκεί ανετος..
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σιγα σιγα αρχίζουν τα πράγματα και έρχονται στα ίσια τους...

Δεν στεναχωριεμαι πολυ, απλα μου φαινεται οτι δεν ειναι ο βαθμος μου :redface: Εκτος και αν εχω μπερδεψει εντελως τους τυπους και δεν το πηρα χαμπαρι. Εχω και την δευτερη εξεταστικη, αν δεν ειναι κανενα λαθος του καθηγητη... :lol:
Λακτούλα ναι μπορείς να πας να δεις το γραπτό σου. Να είσαι προετοιμασμένη όμως για το τι μπορείς να ακούσεις. Δυστυχώς ξέρουν ότι κανείς δεν μπορέι να τους κουνήσει από τη θέση τους (πέρα από τον χάρο) και το εκμεταλλεύονται. Να εύχεσαι να είναι μόνο ένας γιατί συνήθως είναι πολλοί περισσότεροι.

Κατά τα άλλα καλημέρα. Ευτυχώς σήμερα τα τέρατα με άφησαν να κοιμηθώ. Ασπασία ελπίζω να κοιμήθηκες τελικά, κακά τα ψέματα το ΙΚΕΑ χρειάζεται δυνάμεις. Καλά ψώνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back