mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα ο Φρου έχει δίκιο! Σου τα χώνει για χθες βράδυ που τον ζάλισε τόσος ξένος κόσμος!![]()

χθές πάντως με το που μείναμε μόνοι βγήκε και έτρεχε σαν δαιμονισμένος πάνω κάτω στο σπίτι

Μάλλον για να ξεπιαστεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασια ηρθες εσυ απο ομιλια, αλλα πρεπει να παω εγω το απογευμα

Εκτος αν παει ο Γιαννης (που βασικα εκεινος ασχολειται) να κανω καιμια δουλιτσα και ενα μπανακι που θελω.
Το πρωι σηκωθηκα με εναν πονοκεφαλο απιστευτο (αφου πριν ξυπνησω καλα, ενιωθα το κεφαλι μου να ποναει). Μετα το καφε περασε καπως

Μετα τον δευτερο περασε τελειως 
Βρηκα το φαρμακο μου!!! Κατα τα αλλα πολλες δουλειες, καθολου διαθεση
Ασπασια καλη μου δεν ερχεσαι και σπιτι μου μια βολτα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μιμίκα δοκίμασε ο Λορδος Φρου (για να μπούμε και στο πνεύμα της Αγγλίας) τα λουράκια του?
Χριστινάκι κι εμένα μαζεμένες πόσο καιρό ήταν οι δουλειές, μη νομίζεις! Με μισή καρδιά τις κάνω πάντα...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
χθές πάντως με το που μείναμε μόνοι βγήκε και έτρεχε σαν δαιμονισμένος πάνω κάτω στο σπίτι
Μάλλον για να ξεπιαστεί
![]()
και θα φωναζε,επιτελους,φυγανε,φυγανε,φυγανε,το σπιτι και παλι δικο μου!

Ismini
Διάσημο μέλος

Χτες το βράδυ ειδα στον ύπνο μου κάποιον να δολοφονεί τον διευθυντή μου και μια συνάδελφο. Φταίει το ότι αύριο αρχίζω δουλειά
Cleopatra, Lactoula υπομονή....Πάντως σε ότι αφορά τις σχέσεις η καθεμία είναι διαφορετική και ας έχουν πολλά κοινά. Οποτε ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει!
Ακομα και η έλειψη σεβασμού π.χ. είναι λιγάκι σχετική. Μπορεί σε κάποια άλλη να άρεσε (ποτέ δεν ξέρεις!)
Νοτα δεν το ειχα μάθει ότι πιάνεις δουλειά αυριο! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Μιμίκα έχει δίκιο η Ασπασία για τον Φρου....

mimikaki
Διάσημο μέλος
Και το έπαιζε "μαγκιά- κλανιά και εξάτμιση" αφού άδειασε το σπίτι
Ασπασία πρός το παρόν τα μύρισε τα λουράκια...του έκανα έναν πρόλογο ότι είναι από τις θείες Αγγελική και Ασπασία και πώς αυτά θα φοράει στην Αγγλία,σας ευχαρίστησε, με κοίταξε με απορία και πήγε να παίξει ποδόσφαιρο( με την μπαλίτσα την μπλέ Αγγελική, που του άρεσε πολύ και σε ευχαριστεί!!!)

Σήμερα έφαγα για μεσημεριανό μόνο γλυκά!!
Κάτι απίστευτο για μένα αλλά με τόσα γλύκά και έλειψη όρεξης να μαγειρέψω μπήκα στον πειρασμό!!Τώρα έχω "λιγώσει" τρελλά και πλάκωσα το αλάτι για να ηρεμήσω

Thank u all
:kiss:ΥΓένα ρόζ γουρουνάκι το "υιοθέτησε" ο Φρού, το χει βάλει κάτω και του έχει αλλάξει τα φώτα!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Επειδή αποτελεί προσβολή η εισβολή του σε έναν χώρο τόσο ΓΑΤΟκρατούμενο!ΥΓένα ρόζ γουρουνάκι το "υιοθέτησε" ο Φρού, το χει βάλει κάτω και του έχει αλλάξει τα φώτα!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι η συζήτηση περι σχέσεων φυσικά (το'χω στο αιμα μου το ψυχαναλυτικο, από μικρή, τι να κάνω...
)Κλεοπάτρα, Λακτούλα κι εγώ είμαι σε μια σχέση εδώ και 4 χρόνια με ομηρικούς καβγάδες και απίστευτη αγάπη και έρωτα όμως. Και πάνω απ'όλα σεβασμό και συζήτηση. Θα συμφωνήσω με την Ισμήνη ότι όσο παρόμοιες μπορεί να φαίνονται οι περιπτώσεις, στο βάθος είναι μοναδική η καθεμια. Και είναι σωστό ότι ναι μεν οι άνθρωποι δύσκολα (λέω εγώ) αλλάζουν, όταν όμως πραγματικά θέλουν μπορούν να προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Και αυτό θέλει κόπο, θέληση και συνειδητοποίηση.
Και η χαζή ερώτηση:τι ζώδιο είναι

;Κατά τ'άλλα Νότα Καλή αρχή στην καινούργια σου δουλειά
Νερίνα τι θα γίνει, ολική μεταμόρφωση κάνεις στο σπίτι σου; Καλό είναι πάντως
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι να τα ειχα καταφερει να ερθω και εγω--αλλα την ωρα εκεινη ειμασταν καστελα σε ενα ιταλικο εστιατοριο με τους κουμπαρους μας και γυρισαμε στο ξενοδοχειο γυρω στις 1πμ--παντως εστω και απο μακρυα σου ευχομαι οτι καλυτερο και να μην μας ξεχνας εΕγώ λυπήθηκα που το αντικοινωνικό μου δεν βγήκε να πεί ένα "γειά"Και το έπαιζε "μαγκιά- κλανιά και εξάτμιση" αφού άδειασε το σπίτι
Ασπασία πρός το παρόν τα μύρισε τα λουράκια...του έκανα έναν πρόλογο ότι είναι από τις θείες Αγγελική και Ασπασία και πώς αυτά θα φοράει στην Αγγλία,σας ευχαρίστησε, με κοίταξε με απορία και πήγε να παίξει ποδόσφαιρο( με την μπαλίτσα την μπλέ Αγγελική, που του άρεσε πολύ και σε ευχαριστεί!!!)
Σήμερα έφαγα για μεσημεριανό μόνο γλυκά!!Κάτι απίστευτο για μένα αλλά με τόσα γλύκά και έλειψη όρεξης να μαγειρέψω μπήκα στον πειρασμό!!Τώρα έχω "λιγώσει" τρελλά και πλάκωσα το αλάτι για να ηρεμήσω
Thank u all![]()
:kiss:
ΥΓένα ρόζ γουρουνάκι το "υιοθέτησε" ο Φρού, το χει βάλει κάτω και του έχει αλλάξει τα φώτα!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
και ωριμάζουν δύσκολα... αλλά εξαρτάται τον ανθρωπο!Μαεστρος σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Εχω κουραστει πια! 16 χρόνια διάβασμα!

Και δε μας πληρώνουν κιόλας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
οσο για το διαβασμα ιωαννα μου δεν με νοιαζουν τα λεφτα. με νοιαζει οτι δεν περναω μαθημα ο,τι και να κανω ή το περναω με πεντε!!! βαλανε φωτια στον υμμητο δεν μπορουσαν να καψουν το μαθηματικο;;; ε; αμαν πια μια σωστη δουλεια δεν γινεται σ'αυτη τη χωρα!!!!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο αγορι μου δεν μπορω να πω οτι ισχυουν ομως 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Μετά από 3ήμερη αποχή λόγω ασθενειας, επέστρεψα!
Και αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι η συζήτηση περι σχέσεων φυσικά (το'χω στο αιμα μου το ψυχαναλυτικο, από μικρή, τι να κάνω...)
Κλεοπάτρα, Λακτούλα κι εγώ είμαι σε μια σχέση εδώ και 4 χρόνια με ομηρικούς καβγάδες και απίστευτη αγάπη και έρωτα όμως. Και πάνω απ'όλα σεβασμό και συζήτηση. Θα συμφωνήσω με την Ισμήνη ότι όσο παρόμοιες μπορεί να φαίνονται οι περιπτώσεις, στο βάθος είναι μοναδική η καθεμια. Και είναι σωστό ότι ναι μεν οι άνθρωποι δύσκολα (λέω εγώ) αλλάζουν, όταν όμως πραγματικά θέλουν μπορούν να προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Και αυτό θέλει κόπο, θέληση και συνειδητοποίηση.
Και η χαζή ερώτηση:τι ζώδιο είναι;
Περαστικά σου Ιωάννα μου.. Το αγόρι μου είναι Αιγόκερως με οροσκόπο Παρθένο και εγώ Λιοντάρι με οροσκόπο Υδροχόο.. Κανονικά έπρεπε να έχουμε πλακωθεί εδώ και καιρό...

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Πάντως αυτές είναι πολύ χρονοβόρες και λεπτές συζητήσεις...

Υ.Γ. Γιατί όλο το ξεχνάω: Ξέρει κανείς πως πήγε η Μισέλ στις εξετάσεις;;;;
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ζαλίστηκα... Κουράγιο Νερίνα, δε θα του περάσει του Κωστάκη... Δεν υπάρχει τρόπος να τα μπαλώσεις κάπως;;;Πάντως όντως τα ψάρια έχουν κλίση στα μεταφυσικά και έχουν ανοιχτό μυαλο, γι'αυτό ταιριάζω με τα ψάρια.
Ismini
Διάσημο μέλος
(Ψυχρό χρώμα: Μπλε, Θερμό Χρώμα: Κίτρινο. Βασικά χρώματα: Κόκκινο, κίτρινο, μπλε Ουδέτερα χρώματα: Ασπρο, Μαύρο) Οι αναμείξεις τους δημιουργούν όλα τα υπόλοιπα. Πχ. Πορτοκαλί=Κόκκινο (βασικό)+ Κίτρινο (Θερμό), Μωβ=Μπλε (Ψυχρό)+Κόκκινο (βασικό)
Τωρα μήπως να το βάφατε δυο, τρια χέρια λευκό από πάνω για να γίνει ανοιχτό γαλάζιο?
Η Νερίνα τι γνώμη έχει?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool