Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εσύ τέκνον Βρούτε????!!!!....:confused::mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol: Όχι! μας αρέσει!! και ας φέρνει από Φλωρινιότη:up::up: Ταιριάζει και με τα χρώματα μας!! Αλλιώς δεν θα το φορούσαμε!!
Είπαμε, για Αγγλία και για Lord Frou είναι ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

του παει παντως!!!!! παω να φτιαξω το αμαξι να βγω και λιγο εξω να με χτυπησει αερας!!!

εγω παντως πρεπει να κατεβω σε 5 να κανω και καμμια δουλιτσα στο σπιτι -καθοτι δεν αρχισα ακομη την δουλεια εχω υποχρεωσεις η γυναικα--στο τελος μετα το κολλημα που εφαγα απο την στιγμη που εκανα συνδεση στο σπιτι θα δω καμμια μερα τον αντρα μου να τραγουδαει σαν το φλωρινιωτη απο τα ψωνια του--και το λεγε ο χριστιανος[[αν κανουμε συνδεση και στο σπιτι παει καηκα]]ειχε δικιο αραγε:lol::rolleyes:

Είπαμε, για Αγγλία και για Lord Frou είναι ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα:P:P[/quot

γιατί καλέ να σε κράξει????? αφού είναι κουκλί:inlove::inlove:

κουκλος ο φρουφρου σου!!:):P:up: και το λουρι δεν παιζετε:P με γειες με γειες:up:

ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα:P:P
Γιατί καλέ?:blink:
γιατί καλέ να σε κράξει????? αφού είναι κουκλί:inlove::inlove:
Πέστα χρυσόστομη!!!!
κουκλος ο φρουφρου σου!!:):P:up: και το λουρι δεν παιζετε:P με γειες με γειες:up:
Ορίστε, είδες? Στο τέλος με τα σχόλια για το Φλωρινιώτη θα πάω σπίτι και ο Χιόνης και ο Πίπης θα έχουν πετάξει τα λουράκια τους....:(

Ορίστε, είδες? Στο τέλος με τα σχόλια για το Φλωρινιώτη θα πάω σπίτι και ο Χιόνης και ο Πίπης θα έχουν πετάξει τα λουράκια τους....:(
Αμάν βρε Ασπασία μου, μια κουβέντα είπαμε, μην τα βάφεις και μαύρα (Κεφαλλονίτισσες παιδί μου, τι περιμένεις, αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους... τς τς τς!!:P).
Στο κάτω κάτω περί γούστου κολοκυθόπιτα και αν του Χιόνη και του Πίπη τους αρέσουν τα λουράκια τους, εμάς σίγουρα μας περισσεύουν!:) (Εδώ που τα λέμε, και της Αρήθας το λουράκι είναι καρώ και έχει πάνω λουλουδάκια και φραουλίτσες, απέχει μακράν της σοβαρότητας).;)

Αμάν βρε Ασπασία μου, μια κουβέντα είπαμε, μην τα βάφεις και μαύρα (Κεφαλλονίτισσες παιδί μου, τι περιμένεις, αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους... τς τς τς!!:P).
Alice my dear, (ξύπνησε η Αγγλίδα προγιαγιά μέσα μου) μη μου θίγεις την καταγωγή!!! Τι εννοείς "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους"? (Το τς τς τς, δεν το σχολιάζω διότι δίχνει απαξίωση). Οι Κεφαλλονίτισσες δεν είναι αλλού γι'αλλού, είναι κουρλές και άντε τώρα μη με πιάσει το Κεφαλλονίτικο γιατί ούτε ο Αγιος Γεράσιμος δεν με κάνει καλά!!!....:whistle:

Alice my dear, (ξύπνησε η Αγγλίδα προγιαγιά μέσα μου) μη μου θίγεις την καταγωγή!!! Τι εννοείς "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους"? (Το τς τς τς, δεν το σχολιάζω διότι δίχνει απαξίωση). Οι Κεφαλλονίτισσες δεν είναι αλλού γι'αλλού, είναι κουρλές και άντε τώρα μη με πιάσει το Κεφαλλονίτικο γιατί ούτε ο Αγιος Γεράσιμος δεν με κάνει καλά!!!....:whistle:
Χιχιχι!! :lol: :lol:
Είναι και Δευτέρα σήμερα, ενισχύεται η ευθιξία και ευνοούνται οι παρεξηγήσεις μου φαίνεται. Το "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους" το χρησιμοποίησα ως περίφραση ταυτόσημη με το "κουρλές". Αν μου διέφυγε κάποια λεπτή εννοιολογική διαφοροποίηση, ζητώ συγγνώμη. :P
Άντε, μην αρχίσω κι εγώ να θίγομαι για κάτι προσφωνήσεις που προηγήθηκαν (συνοδευόμενες μάλιστα από σατανικά γελάκια)!! ;) :lol: :lol:

Χιχιχι!! :lol: :lol:
Είναι και Δευτέρα σήμερα, ενισχύεται η ευθιξία και ευνοούνται οι παρεξηγήσεις μου φαίνεται. Το "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους" το χρησιμοποίησα ως περίφραση ταυτόσημη με το "κουρλές". Αν μου διέφυγε κάποια λεπτή εννοιολογική διαφοροποίηση, ζητώ συγγνώμη. :P
Άντε, μην αρχίσω κι εγώ να θίγομαι για κάτι προσφωνήσεις που προηγήθηκαν (συνοδευόμενες μάλιστα από σατανικά γελάκια)!! ;) :lol: :lol:
Καλέ δε θίχτηκα, πλάκα κάνω!!! Άλλωστε τι Κεφαλλονίτισσα τι Ζακυνθινή. Και οι δύο πάνω στο ίδιο ρίγμα του Ιονίου είμαστε, άρα το ίδιο "κουνημένες" δηλ.κουρλές!!!;) Τώρα για τις προσφωνήσεις που προηγήθηκαν ένα έχω να πω: χι!χι!χι!χι!χι!χι!χι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki
ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα
Γιατί καλέ?:blink:

Γιατί ήδη άρχισαν τα σχόλια "γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ:P:P

"γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ:P:P
Ε, σιγά... Το πολύ πολύ ν' αρχίσει να νιαουρίζει στο ρυθμό του In the Navy :P :P :P

Γιατί ήδη άρχισαν τα σχόλια "γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ:P:P
Το είχε και σε φούξια αλλά πήρα το μαύρο ως πιο σοβαρό....:) Να του έπαιρνα το φούξια θα το καταλάβαινα....:hmm:

:lol::lol::lol: Εμένα μου αρέσει πάντως... και του Φρού όπως είδατε;)

Πολύ του πάνε του Φρού τα στρασάκια :inlove:. Το δικό μας κολλάρο έχει πάνω λουλουδάκια και κρέμεται μια καρδούλα που από πίσω γράφει τα στοιχεία μας :whistle:. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ότι είναι σε αποχρώσεις του μπλε :rolleyes:.

Τώρα που είπα μπλε, Νερίνα έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να νοικιάσεις το δωμάτιο της Νερίνας σε κανέναν μπλε υποψήφιο βουλευτή :lol: (εδώ θα ταίριαζε κάτι σε διαβολάκι που γελά σατανικά); Μετά με τα λεφτά του ενοικίου το βάφεις ότι χρώμα θες.

Ήμουν στο κέντρο και έψαχνα να βρω ένα βιβλίο αγγλικών. Σε 4 βιβλιοπωλεία που ρώτησα πήρα τις παρακάτω απαντήσεις:

1.Το βιβλίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα :blink:.
2.Δεν μου δίνετε αρκετές πληροφορίες, δεν μπορώ να το βρω (το χαρτάκι που της έδωσα έγραφε τίτλο, εκδόσεις και κωδικό ISBN, το ζώδιο του συγγραφέα τι να γίνει δεν το βρήκα) :blink::blink:
3.Δεν το έχουμε αυτή τη στιγμή, μπορούμε να σας το παραγγείλουμε (οκ)
4.Το βρήκα και το αγόρασα επιτέλους :up:.

Έρχομαι τώρα να ρωτήσω... στα πρώτα δύο βιβλιοπωλεία τους υπαλλήλους τους περάσανε από casting πριν τους πάρουν :mad::blink:; Αφού αν δεν ήμουν πτώμα να ανεβοκατεβαίνω την πανεπιστημιου θα πήγαινα στο νούμερο 1 και θα του έλεγα θαύμα-θαύμα πήρα το βιβλίο που δεν έχει εκδοθεί :lol:!!!

Θεός ο Φρου, μόνο αυτό έχω να δηλώσω..:P

Θεός ο Φρου, μόνο αυτό έχω να δηλώσω..:P
:redface:
και εγώ θα συπμληρώσω: " με στράς ή χωρίς" :inlove::inlove: :D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back