marestros
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κι εσύ τέκνον Βρούτε????!!!!....![]()

Όχι! μας αρέσει!! και ας φέρνει από Φλωρινιότη
Ταιριάζει και με τα χρώματα μας!! Αλλιώς δεν θα το φορούσαμε!!Είπαμε, για Αγγλία και για Lord Frou είναι ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε, για Αγγλία και για Lord Frou είναι ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα[/quot
γιατί καλέ να σε κράξει????? αφού είναι κουκλί![]()
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

και το λουρι δεν παιζετε
με γειες με γειες
mimikaki
Διάσημο μέλος
κουκλος ο φρουφρου σου!!και το λουρι δεν παιζετε
με γειες με γειες
![]()

Ευχαριστούμε
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ?ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα![]()

Πέστα χρυσόστομη!!!!γιατί καλέ να σε κράξει????? αφού είναι κουκλί![]()
Ορίστε, είδες? Στο τέλος με τα σχόλια για το Φλωρινιώτη θα πάω σπίτι και ο Χιόνης και ο Πίπης θα έχουν πετάξει τα λουράκια τους....κουκλος ο φρουφρου σου!!και το λουρι δεν παιζετε
με γειες με γειες
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Αμάν βρε Ασπασία μου, μια κουβέντα είπαμε, μην τα βάφεις και μαύρα (Κεφαλλονίτισσες παιδί μου, τι περιμένεις, αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους... τς τς τς!!Ορίστε, είδες? Στο τέλος με τα σχόλια για το Φλωρινιώτη θα πάω σπίτι και ο Χιόνης και ο Πίπης θα έχουν πετάξει τα λουράκια τους....![]()
). Στο κάτω κάτω περί γούστου κολοκυθόπιτα και αν του Χιόνη και του Πίπη τους αρέσουν τα λουράκια τους, εμάς σίγουρα μας περισσεύουν!
(Εδώ που τα λέμε, και της Αρήθας το λουράκι είναι καρώ και έχει πάνω λουλουδάκια και φραουλίτσες, απέχει μακράν της σοβαρότητας).
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Alice my dear, (ξύπνησε η Αγγλίδα προγιαγιά μέσα μου) μη μου θίγεις την καταγωγή!!! Τι εννοείς "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους"? (Το τς τς τς, δεν το σχολιάζω διότι δίχνει απαξίωση). Οι Κεφαλλονίτισσες δεν είναι αλλού γι'αλλού, είναι κουρλές και άντε τώρα μη με πιάσει το Κεφαλλονίτικο γιατί ούτε ο Αγιος Γεράσιμος δεν με κάνει καλά!!!....Αμάν βρε Ασπασία μου, μια κουβέντα είπαμε, μην τα βάφεις και μαύρα (Κεφαλλονίτισσες παιδί μου, τι περιμένεις, αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους... τς τς τς!!).

aretha
Περιβόητο μέλος
Χιχιχι!!Alice my dear, (ξύπνησε η Αγγλίδα προγιαγιά μέσα μου) μη μου θίγεις την καταγωγή!!! Τι εννοείς "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους"? (Το τς τς τς, δεν το σχολιάζω διότι δίχνει απαξίωση). Οι Κεφαλλονίτισσες δεν είναι αλλού γι'αλλού, είναι κουρλές και άντε τώρα μη με πιάσει το Κεφαλλονίτικο γιατί ούτε ο Αγιος Γεράσιμος δεν με κάνει καλά!!!....![]()

Είναι και Δευτέρα σήμερα, ενισχύεται η ευθιξία και ευνοούνται οι παρεξηγήσεις μου φαίνεται. Το "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους" το χρησιμοποίησα ως περίφραση ταυτόσημη με το "κουρλές". Αν μου διέφυγε κάποια λεπτή εννοιολογική διαφοροποίηση, ζητώ συγγνώμη.

Άντε, μην αρχίσω κι εγώ να θίγομαι για κάτι προσφωνήσεις που προηγήθηκαν (συνοδευόμενες μάλιστα από σατανικά γελάκια)!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ δε θίχτηκα, πλάκα κάνω!!! Άλλωστε τι Κεφαλλονίτισσα τι Ζακυνθινή. Και οι δύο πάνω στο ίδιο ρίγμα του Ιονίου είμαστε, άρα το ίδιο "κουνημένες" δηλ.κουρλές!!!Χιχιχι!!![]()
Είναι και Δευτέρα σήμερα, ενισχύεται η ευθιξία και ευνοούνται οι παρεξηγήσεις μου φαίνεται. Το "αλλού τα κεφάλια τους κι αλλού τα μυαλά τους" το χρησιμοποίησα ως περίφραση ταυτόσημη με το "κουρλές". Αν μου διέφυγε κάποια λεπτή εννοιολογική διαφοροποίηση, ζητώ συγγνώμη.
Άντε, μην αρχίσω κι εγώ να θίγομαι για κάτι προσφωνήσεις που προηγήθηκαν (συνοδευόμενες μάλιστα από σατανικά γελάκια)!!![]()
![]()
![]()
Τώρα για τις προσφωνήσεις που προηγήθηκαν ένα έχω να πω: χι!χι!χι!χι!χι!χι!χι!

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλέ, κι εγώ!!Καλέ δε θίχτηκα, πλάκα κάνω!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki
ότι πρέπει...Εδώ όμως όποιος το δεί θα με "κράξει" σίγουρα
Γιατί καλέ?![]()
Γιατί ήδη άρχισαν τα σχόλια "γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ

aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, σιγά... Το πολύ πολύ ν' αρχίσει να νιαουρίζει στο ρυθμό του In the Navy"γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το είχε και σε φούξια αλλά πήρα το μαύρο ως πιο σοβαρό....Γιατί ήδη άρχισαν τα σχόλια "γκλίτερ και διαμάντια σε αρσενικό γάτο??" κλπ![]()
Να του έπαιρνα το φούξια θα το καταλάβαινα....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εμένα μου αρέσει πάντως... και του Φρού όπως είδατε
anabou
Διάσημο μέλος
. Το δικό μας κολλάρο έχει πάνω λουλουδάκια και κρέμεται μια καρδούλα που από πίσω γράφει τα στοιχεία μας
. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ότι είναι σε αποχρώσεις του μπλε
.Τώρα που είπα μπλε, Νερίνα έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να νοικιάσεις το δωμάτιο της Νερίνας σε κανέναν μπλε υποψήφιο βουλευτή
(εδώ θα ταίριαζε κάτι σε διαβολάκι που γελά σατανικά); Μετά με τα λεφτά του ενοικίου το βάφεις ότι χρώμα θες.Ήμουν στο κέντρο και έψαχνα να βρω ένα βιβλίο αγγλικών. Σε 4 βιβλιοπωλεία που ρώτησα πήρα τις παρακάτω απαντήσεις:
1.Το βιβλίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα
.2.Δεν μου δίνετε αρκετές πληροφορίες, δεν μπορώ να το βρω (το χαρτάκι που της έδωσα έγραφε τίτλο, εκδόσεις και κωδικό ISBN, το ζώδιο του συγγραφέα τι να γίνει δεν το βρήκα)

3.Δεν το έχουμε αυτή τη στιγμή, μπορούμε να σας το παραγγείλουμε (οκ)
4.Το βρήκα και το αγόρασα επιτέλους
.Έρχομαι τώρα να ρωτήσω... στα πρώτα δύο βιβλιοπωλεία τους υπαλλήλους τους περάσανε από casting πριν τους πάρουν

; Αφού αν δεν ήμουν πτώμα να ανεβοκατεβαίνω την πανεπιστημιου θα πήγαινα στο νούμερο 1 και θα του έλεγα θαύμα-θαύμα πήρα το βιβλίο που δεν έχει εκδοθεί
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Θεός ο Φρου, μόνο αυτό έχω να δηλώσω..![]()

και εγώ θα συπμληρώσω: " με στράς ή χωρίς"

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool