Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας!!
chouzouri γλίτωσες και από το δίλημμα που είχες :lol:
Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία για την αναχώρησή μου, Σάββατο μεσημέρι πετάω :blink:
Και εκεί που είχα βγάλει τη βαλίτσα μου για να αρχίζω να τη γεμίζω, έτρεξε ο μικρός και μπήκε μέσα και τη γέμισε :redface::redface: Σαν να μου έλεγε "Όπου πας πάρε με μαζί σου" :inlove::inlove::inlove:
IMG_2626small.jpg

Και ένα κοντινό όταν τον πήρε ο ύπνος μέσα στη βαλίτσα:
IMG_2630small.jpg

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ΥΓ: Μιμίκα, πήγα στο αεροδρόμιο και πήρα την αφίσα που λέγαμε :up: Θα στολίσει το δωμάτιό μου στην Αγγλία :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove:πολυ φατσα,,,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove: Φοβερος ο γατουλης!!!!

Αχ! φευγεις και εσύ!!!
Αλλά θα περάσεις τέλεια! Το guildford είναι φοβερό, όλο φοιτητές;)

Θα έρθει και η ώρα μου να ετοιμάσω βαλίτσες:cry::cry::cry::cry::cry:

Τέλεια με την αφίσα....θα την πάρω και εγώ μαζί μου, θα την βάλω στην κουζίνα εκεί:)

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!! τα λογια ειναι περιττα!!!

Δεν στεναχωριέσαι που θα αποχωρηστείς τέτοια φατσούλα???:inlove:

Αληθεια πως θα το αντεξεις;;;

Aχ πώς δεν στεναχωριέμαι :/:
Και αυτόν θα αφήσω και το αγόρι μου :(
Αλλά ο Φρίξος θα μείνει με τους γονείς μου εδώ και πιστεύω θα είναι καλά.. Τους πήρα και webcam και θα μου τον δείχνουν κάθε μέρα :rolleyes:
Και ο Γιώργος.. θα έρθει λίγο εκείνος και τα Χριστούγεννα θα ξανάρθω κι εγώ για τις γιορτές :/:

Τι να κάνω, τα ζύγισα και κατέληξα πως αξίζει τον κόπο να πάω, έστω και με αυτές τις θυσίες :confused:

Aχ πώς δεν στεναχωριέμαι :/:
Και αυτόν θα αφήσω και το αγόρι μου :(
Αλλά ο Φρίξος θα μείνει με τους γονείς μου εδώ και πιστεύω θα είναι καλά.. Τους πήρα και webcam και θα μου τον δείχνουν κάθε μέρα :rolleyes:
Και ο Γιώργος.. θα έρθει λίγο εκείνος και τα Χριστούγεννα θα ξανάρθω κι εγώ για τις γιορτές :/:

Τι να κάνω, τα ζύγισα και κατέληξα πως αξίζει τον κόπο να πάω, έστω και με αυτές τις θυσίες :confused:

Kαλά 1 χρόνος δεν είναι τίποτα βρε, θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβεις, και θα σου μείνουν οι ωραίες αναμνήσεις;)

Κι εγω θα ελεγα πως σωστα το σταθμιζεις... Να πανε ΟΛΑ καλα :):)

Ευχαριστώ :)
Κι εγώ νομίζω πως γενικά θα πάνε όλα καλά και το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι θα μου λείψουν οι άντρες μου (κανονικός και γάτος :P)

νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα:lol:

καληνυυυυυυυχτα!!!!!!! καληνυχτα και απο το κατσουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! την αγαπω την αγαπω την αγαπω!!!!!!!

και εγω θα παω σιγα σιγα για υπνο..πω πω καμμια μερα θα φαω κανα αντικειμενο στο κεφαλι απο τον δικο μου..ετσι πως παω σιγα σιγα στο δωματιο να μη τον ξυπνησω χωρις να ναψω φως θα με παρει για κλεφτη καμμια ωρα και κ θα μου ρθει τιποτα...:lol:

Μου συνεβει κατι πολι δισαρεστο γυριζει 5 ωρα ο φιλος μου σπιτι και ειχε ενα μικρο γατακι λεει το εφερε για να το δω ο αμιαλος!Το γατακι κριφτηκε κατς απ το κρεβατι δε μπορω να καταλαβω ποσο ηταν του εβαλα κροκετα για μικρα και τσιμπησε νομιζω μια.μετα μου ειπε να το παμε πισο.Εκει τα πηρα περνω ενα πανακι να το τιλιξω και κατεβενουμε.Αλλα οταν βγηκαμε απ τη πολικατοικια το μικρο ανηξε τα ποδια οπως το ειχα τυλιγμενο και μου το εκσασε.:(Κριφτηκε κατω πα ενα αυτοκινητο δεν εβγαινε περασε το δρομο πηγα να το βοθτιξω τπτ παλι γυριζει πισο χωνεται παλι κατω απο αμαξι και μεχρι να πεισ κιμηνο εξαφανιστηκε θα μπηκε σε καμια αυλη.
Απ τησ 5 μεχρι πριν λιγο 6 ωρα τωρα ημουνα κατω και καθομουνα μηπος το δω πουθενα εβαλα και κονσερβα και κροκετουλα ψιλη.
Το σπιτι με τη μαμα και ενα αλλο αδερφακι του ειναι στη στροφη ακριβως πολι κοντα σε μας.:(
Δε ξερω τι να κανω το μικρο θα ειναι φοβισμενο μακαρι να παει προς τα εκει και να χωθει στο σπιτακι του.
Ειναι ασινχωρητο αυτο που εκανε ο φιλος μου λεσ και ειναι ανεγκεφαλος¨"το εφερεα για να το δεις και να το παμε πισο " ομως εχω και εγω μεριδιο ευθυνης μου το εσκασε απ τα χερια.Και εχαιτε καθε δικαιο να με κατσαδιασετε.Θα εχω για παντα τιψεις αν το βρω σκοτωμενο το μικρουλι.Κοιταω το δρομο και οσο δε βλεπω τπτ υποπτο λεω οτι ζει.
Δεν ειμαι καθολου καλα και αυτη τη περιοδο εχω ειδη πολλα στο μιαλο μου δεν ηθελα και αλλους μπελαδες.Πιστευω οτι αν με βρεισετε θα εχαιτε απολιτο δικαιο.Δε θα επρεπε να ειμαι μαζι με καπιον τοσο ιληθιο οσο ο κωστας που δε καταλαβαινει την ευθυνη των πραξεων του.:cry::cry::cry:
Μακαρι να σε βρω μικρε να σε παω σπιτι σου!Θα βγω παλι κατα της 7 που θα εχει περισοτερο φως μηπος και παει στη κονσερβα που αφησα να φαει.

καλημερα σας!purina,ελπιζω να βρεις το γατακι:(πηγαινε και εκει που ειναι η μαμα του μηπως και εχει παει εκει,ελπιζω...

καλημερα! purina τετοια τα θα τα εκανε κι ο μπαμπας μου..:( η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο χαζο να στο φερει να το δεις και να το ξαναπατε πισω..:redface::redface: ειχε κατι το ιδιαιτερο; γιατι αλλιως νομιζω εχεις ξαναδει γατακι ε;:happy:

φυσικα καλε μια γηρα να κανω εξω θα δω δεν ηταν αναγκη να μου το φερει σπιτι δε ξερω πιος διαολοσ τον εβαλε.Μιση ωριτσα καταφερα να κοιμιθω μετα απ το περιστατικο.Το μικρο ειχε μια κιτρινη κορδελα στο λαιμο και ηταν στα χρωματα του σταχτι καφε.Μακαρι να το βρω να το οδηγησω προσ τα εκει.Εβαλα και φαει εκει που ηταν η μανα του.

Καλημέρα,

Purina οι άντρες είναι σαν τα παιδάκια μερικές φορές, μάλλον το έκανε για να σε χαροποιήσει ο καημένος, δεν πρέπει να τον κατσαδιάζεις αλλά να του εξηγήσεις ήρεμα πως δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε. Τι να τους κάνουμε κι αυτούς, δεν σκέφτονται τις συνέπειες και παρασύρονται από τη στιγμή. Μακάρι να βρει τη μαμά του το γατάκι.

Cloud ο γατούλης σου είναι ΙΔΙΟΣ ο Παύλας μου!!!!! ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ! ΔΕΙΤΕ:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back