Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό βράδυ στοπ !!!!!!!!!!
Βάψιμο τέλος στοπ !!!!!!!
Γενική τέλος στοπ !!!!!!!!!
Φαγητό η μαμά σήμερα στοπ!!!!!!!!!
Φορητός πάλι στοπ, στοπ!!!!!!!!!!
ΣΙΔΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΠ.
Άσχετο μου έλειψε η Ελένη:inlove:
Φιλιά σε όλες σας και καλά να περνάτε όπου είστε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ έκανα ημί-γενική Ισμήνη...
Και μόλιις τελείωσα με το σφουγγάρισμα ο Φρού έφαγε μια μύγα και έκανε έναν εμετό:sick::sick::mpliaks: σε τρία μέρη απλομένο στο σαλόνι:mad::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Ευτυχώς Σιβα-Αργυρώ δεν τις τρώνε! Ασχετο: Πάλι έβγαλε ψώρα ο Σίβα στα αυτιά.....(τα νεύρα μου....):mad:
Νερίνα που είναι οι φωτογραφίες??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, 2 μέρες έλειψα κ δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα. Τεσπα, είπα να μπω ένα γεια από Αθήνα γιατι με τον άντρα μου δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα άλλο:inlove::inlove::inlove:!

εγω παλι,σχεδον ολη την μερα ετρεχα...το πρωι πηγαμε για να αγορασουμε σχολικα ειδη κτλ.μετα για να παρουμε γατοτροφες [εχω βρει το μπελα μου με τα φακελακια της hills-απο τοτε που τα δοκιμασε η μαιρη δεν τρωει αλλο φαγητο,αυτα και κροκετα]και μετα σουπερ..κατα τις 4 αξιωθηκαμε να βγουμε για φαγητο...ομως το βραδυ μετα τον αγωνα[τα νευρα μου:mad:]ευτυχως ηρθε η μανα μου κ βγηκα με τον νικο παραλια για καφεδακι τα 2 μας..;)αυριο θα κανω καμμια δουλεια,,αυριο εχει γεννεθλια και ο μικρος μου ο γιος..κλεινει τα 7...:)

LIFE τις καλυτερες ςυχες μου, να ειναι παντα καλα και γερος και χαρουμενος!!!
:up::up::up:
Lactoula ελπιζω να σε δω το πρωι. :):)
Νερινα καλη ξεκουραση. Αν εχεις διαθεση για δευτερο γυρω, σε φιλοξενω :lol::lol:
Εγω μαγειρεψα τωρα το βραδυ να κανω καμια αλλη δουλεια αυριο γιατι εχω μεινει πισω με τις εγγραφες :/:

LIFE τις καλυτερες ςυχες μου, να ειναι παντα καλα και γερος και χαρουμενος!!!
:up::up::up: ευχαριστω πολυ:) το πρωι θα του μεταφερω τις ευχες;)

Και των γατιων μου!!!! :):):)

Και των γατιων μου!!!! :):):)
:up::up::up::up::up::up: αντε και στα γεννεθλια της μαιρης ολοι καλεσμενοι..θα κερναμε και σφηνακια catmilk:lol:

Παιδια (ναι ακομα δεν κοιμαμαι) κοιταζα τα προγραμματα των ΕΤ1, Νετ και Ετ3 στο τηλετεξτ και δεν εχει κανενα το παγκοσμιο... Αρα δεν ξερω ποτε θα δειξουν αυτο που θα γυριστει αυριο... :confused: Οταν μαθω θα σας πω... Ειναι και οι εκλογες αυριο, σημερα δηλαδη, μαλλον για αυτο....

καλημερα! ειμαι σημερα χαρουμενη που το ενυδρειο μου λειτουργει μια χαρα! εβαλα μεσα το μονομαχο και ειναι πολυ χαρουμενος που ζει σε αυτο το τεραστιο ενυδρειο:up::up: το αλλο σαββατοκυριακο θα παρω κι αλλα ψαρακια:up::up::up:

Kαλημέρα σήμερα με το που ξύπνησα και πήγα στο μπάνιο είδα ότι κάποιος μου είχε αφήσει 'δωράκια' στην ντουζιέρα :mad::mpliaks::sick:. Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο η ημέρα όπως καταλαβαίνετε... :confused:

LIFE να χαίρεσαι το μικρό σου.
Μελινάκι μεγειά το ενυδρείο.

Καλημέρα σας. Life να τον χαίρεσαι, να σου ζήσει! :)

Βαριέμαι τραγικά να πάω να ψηφίσω, άσε που ψηφιζω στην άλλη άκρη (σχεδόν).

Kαλημέρα σήμερα με το που ξύπνησα και πήγα στο μπάνιο είδα ότι κάποιος μου είχε αφήσει 'δωράκια' στην ντουζιέρα :mad::mpliaks::sick:. Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο η ημέρα όπως καταλαβαίνετε... :confused:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα....
Κουράγιο...

Ακόμα δεν έχω πάει να ψηφίσω κι επίσης βαριέμαι τρελά να πάω, αφήστε που ιδέα δεν έχω τι θα ψηφίσω. Δεν ξέρω ποιον υποψήφιο να πρωτοδιαλέξω. Είναι όλοι τόσο... κατάλληλοι να κυβερνήσουν και μπερδεύομαι! Γενικά βαριέμαι τη ζωή μου σήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα!

Καλημερα...
Εγω ξυπνησα πριν λιγο και βγηκα στην βεραντα...Ο μικρος ειχε χ..σει μεσα στη λεκανη μεν, αλλα σε ολη τη λεκανη δε.
Τα τοιχωματα απο μπεζ ηταν καφε!:mad:
Την επλυνα, αλλαξα την αμμο(ευτυχως ειχα μια friskies απο παλια), και πηγε και την ξαναε..σε!Απο που τα βγαζει ολα αυτα?????????:confused:

:)ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας:kiss::kiss::kiss:

Tι έγινε ρε παιδιά; Μέρα χ@#$ματος των μικρών είναι σήμερα; Σαρδέλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που τα βγάζουν όλα αυτά μια σταλιά γατιά!

Καλησπέρα! Πήγα και ψήφισα. Ευτυχώς το εκλογικό κέντρο των ετεροδημοτών της Κεφαλλονιάς είναι κοντά στο σπίτι μου. ΒΓήκαμε κατευθείαν για φαγητό γιατί δεν είχα καμία διάθεση να μαγειρέψω σήμερα. Από χθες είμαι συνέχεια με πονοκέφαλο και τάση για εμετό και τελικά πριν λίγο πήρα πίεση και είχα 15 μεγάλη και 11 μικρή!!!:blink: Καιρό είχα να ανεβάσω τόσο πίεση. :/:
Ελένη - Αναστασία το πρόβλημα με τα μικρά σας και την τουαλέτα το αντιμετωπίζω κι εγώ. Η αμμολεκάνη στη βεράντα που χρησιμοποιεί κυρίως ο Χιόνης είναι πεντακάθαρη και κάθε μέρα μαζεύω μόνο ένα μπιφτεκάκι:rolleyes: Η άλλη του μικρού που είναι στο μπάνιο έχει το μαύρο της το χάλι, ή μάλλον το καφέ της το χάλι για να ακριβολογούμε, και κάθε μέρα μαζεύω κακάκια 4-5 φορές!!!:mad: Ο μικρός δεν φαίνεται να κάνει τίποτα άλλο: όλη μέρα τρώει και όλη μέρα τα κάνει!!! Ενίοτε και εκτός αμμολεκάνης...:down:

Γεια σας !!
Life, χρόνια πολλά στο γιο σου :)

Εγώ έφτασα Αγγλία χτες το απόγευμα και έχω εγκατασταθεί σιγά σιγά. Το δωμάτιό μου είναι καλό, όπως το περίμενα δηλαδή.
Δεν είχα αντάπτορα για την πρίζα (εδώ έχουν άλλου τύπου πρίζες) και δεν είχε το λαπτοπ πολλή μπαταρία και μιλούσα με πολλή φειδώ, αλλά σήμερα πήρα και αντάπτορα και όλα ΟΚ :)
Μίλησα και με τους δικούς μου, μου δείξανε και τον γάτο (ο οποίος είναι στον κόσμο του :cool:), μίλησα και με τον Γιώργο και μέχρι στιγμής όλα καλά.
Χτες που ήμουν τελείως μόνη μου με είχε πιάσει μοναξιά, αλλά σήμερα βρήκα και μια φίλη μου που είχε έρθει εδώ μια εβδομάδα νωρίτερα και πήγαμε και στην πόλη για τα πρώτα ψώνια και σε λίγο θα πάω και supermarket.
Εδώ οι Άγγλοι είναι τελείως μειοψηφία, έχει μπόλικους Έλληνες, πάρα πολλούς Ινδούς (και Πακιστανούς) και πολλούς Ταυλανδο-Κινεζο-Γιαπωνέζους.
Εδώ έχω πολύ γρήγορη σύνδεση, πριν λίγο κατέβαζα και 1300 :blink:

αυτάαα προς το παρόν

Τώρα πήρα χαμπάρι ότι είχες φύγει.:redface:
Όλα καλά να σου πάνε!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back