Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και απο μένα.....
Δουλειά, καφέ... και deadlines...... κλασσικά εικονογραφημένα....
Τουλάχιστον χόρτασα ύπνο... σάπισα απο τις 8 το βράδυ.... (ούτε ειδήσεις δεν πρόλαβα.... Η Μαρία η ΄Ασχημη....¨Αντε να γίνει όμορφη....ήταν το τέλειο υπνωτικό...)... Κάνω πρόγραμμα για τις δουλειές του σπιτιου.... (έχει ποδόσφαιρο το βράδυ.. οπότε η τηλεόραση είναι πιασμένη...) .....Αρα για μένα έχει σίδερο και μαγείρεμα.... Τϊ ωραία που περνάμε....!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και απο μένα.....
Κάνω πρόγραμμα για τις δουλειές του σπιτιου.... (έχει ποδόσφαιρο το βράδυ.. οπότε η τηλεόραση είναι πιασμένη...) .....Αρα για μένα έχει σίδερο και μαγείρεμα.... Τϊ ωραία που περνάμε....!!!:)
Τελικα πρεπει να ειμαι,αν οχι η μομαδικη,αλλα τουλαχιστον απο τις λιγες γυναικες που βλεπει ποδοσφαιρο εν αντιθεση με τον αντρα της:PΟταν εχει σημαντικους αγωνες[γιατι πλεον δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τους δω ολους]πιανω εγω την μεγαλη τηλεοραση που εχει και νοβα και ο αντρας μου αν βαριεται να το δει πηγαινει επανω στην αλλη..:blink:Ασε που εχω επηρεσει και τα πιτσιρικια μου και υποστηριζουν και την ιδια ομαδα με εμενα...και το κακο ειναι οτι εμεις μενουμε Θεσ,νικη και η ομαδα μας ειναι Αθηναικη...ποτε θα φαω το ξυλο:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα πρεπει να ειμαι,αν οχι η μομαδικη,αλλα τουλαχιστον απο τις λιγες γυναικες που βλεπει ποδοσφαιρο εν αντιθεση με τον αντρα της:PΟταν εχει σημαντικους αγωνες[γιατι πλεον δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τους δω ολους]πιανω εγω την μεγαλη τηλεοραση που εχει και νοβα και ο αντρας μου αν βαριεται να το δει πηγαινει επανω στην αλλη..:blink:Ασε που εχω επηρεσει και τα πιτσιρικια μου και υποστηριζουν και την ιδια ομαδα με εμενα...και το κακο ειναι οτι εμεις μενουμε Θεσ,νικη και η ομαδα μας ειναι Αθηναικη...ποτε θα φαω το ξυλο:redface:
Δεν είσαι η μόνη καλέ! Κι εγώ βλέπω μετα μανίας ποδόσφαιρό και μπάσκετ, με μια ελαφριά προτίμηση στο δεύτερο. Παλιά πήγαινα και γήπεδο με τον πατέρα μου αλλά με τον άνδρα μου τα έκοψα αυτά γιατί ανήκουμε σε αντίπαλες ομάδες! Αθηναϊκή ομάδα γιαβρί μ'?:hmm: Πες μου ότι είσαι Θρυλάρα!!!!:up:

:up:Παναθηναικος,,,,

:(:(:( Ο άνδρας μου είναι.....:down::down::down:
Μια χαρα...:lol:Ευτυχως ο δικος μου δεν υποστηριζει καμμια ομαδα,οποτε δεν εχουμε προβλημα στο σπιτι..Παντως δεν θα ξεχασω,οταν βαλαμε το νοβα και ηρθε ο τεχνικος κτλ..οταν τελειωσε γυρισε και ειπε ''αντε Νικο τωρα θα βλεπεις ολα τα ματς του πρωταθληματος...Φυσικα οταν του απαντησα,οτι εγω θα τα βλεπω κ οτι ο Νικος το πολυ πολυ καμμια ταινια να δει,εμεινε ο ανθρωπος:blink:

Και μένα μου αρέσουν τα αθλητικά…. Είμαι Θρυλάρα.. και ο άνδρας μου ΑΕΚ.....Έπαιζα βόλεϊ και ήμουν σε ομάδα.. Έκανα στίβο 100μέτρα και μήκος… Γενικά είμαι του αθλητισμού. Όταν πήραμε το ευρωπαϊκό ανεβήκαμε σε καρότσα φορτηγού (αγνώστου) και πήγαμε Ομόνοια…..και άλλα απίστευτα...Το πρόβλημα είναι ότι ο άνδρας μου είναι Γυμναστής… και μιλάμε βλέπει οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό…Από μπιλιάρδο μέχρι τένις, τοξοβολία, γκολφ, σούμο (πολύ γέλιο), στίβο, ποδόσφαιρο, φόρμουλα… ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και μετά φυσικά δεν χάνει και όλες τις εκπομπές σχολιασμού….Πόσο να αντέξω η γυναίκα?? Η λύση είναι να πάρουμε 2η τηλεόραση…. Και να την βάλουμε στην κρεβατοκάμαρα… αλλά δεν θέλω.:hmm::hmm:

Το πρόβλημα είναι ότι ο άνδρας μου είναι Γυμναστής… και μιλάμε βλέπει οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό…Από μπιλιάρδο μέχρι τένις, τοξοβολία, γκολφ, σούμο (πολύ γέλιο), στίβο, ποδόσφαιρο, φόρμουλα… ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και μετά φυσικά δεν χάνει και όλες τις εκπομπές σχολιασμού….Πόσο να αντέξω η γυναίκα?? Η λύση είναι να πάρουμε 2η τηλεόραση…. Και να την βάλουμε στην κρεβατοκάμαρα… αλλά δεν θέλω.:hmm::hmm:
Κι εμένα γυμναστής είναι!!! Μόνο που βλέπουμε και οι δύο τα πάντα από στίβο μέχρι φόρμουλα οπότε δεν τακωνόμαστε! Παρόλο που έχουμε 2-3 τηλεοράσεις, είμαστε σχεδόν πάντα κολλημένοι στην ίδια και σχολιάζουμε τα τεκτενόμενα!!!:P

Εσένα επικοινωνεί με το περιβάλλον....
εμένα χάνετε.... και πρέπει να χαθώ και γω απο το σπιτι ή τουλάχιστον να μην μιλάω, να μην περπατάω, να μην περνάω μπροστά απο την τηλεόραση.... άντε να του βάλω φαγητό, αλλά μέχρι εκεί......Εχω βαρεθεί να πηγαίνω για καφέ με φίλες, που δεν μπρούν και αυτές συνέχεια... οπότε αποτραβιέμαι στην κρεββατοκάμαρα και λύνω sudoku....ή κάνω δουλειές που δεν επηρεάζουν τον ιερό χώρο της τηλεόρασης.....Γιαυτό τον λόγο δεν έχουμε βάλει ΝΟVA γιατί θα χωρίσω..... Αν κάποιο μάτς το δέιχνει η NOVA πάει έξω ή σε φίλους και το βλέπει.. αφήνοντάς με στην ηρεμία... μετά όμως γυρίζει και θέλει να ακούσει τα σχόλια και να ξαναδεί το μάτς σε μαγνητοσκόπηση.....Αφήστε το.... χαμένη υπόθεση.... Έστι μου έρχετε να πάρω τελικά κανα γατάκι να τον γράψω και γω λίγο ..... ;);)

Καλημέρα!
Εχω να μπώ απο χθές στις 23:00 και τώρα που ήρθα είδα 145 μηνύματα!!:blink:

Έσπασε μια σωλήνα νερού έξω από το μπάνιο και είχα υδραυλικό, και θα έχω πάλι σήμερα...Βέβαια μεγαλύτερη βρωμια μου δημιουργησε ο υδραυλικός, τα έκανε όλα χάλια, τα άσπρα χαλάκια μου κατάμαυρα με τα βρωμοπάπουτσα του:mad::mad: Τα έχω βάλει μαζί του γιατί έχω νεύρα και καμιά όρεξη για τέτοιες ιστορίες...:down:

Εγώ είμαι ολυμπιακός, έτσι λέω:P:P

Ελενίτσα πολύ ωραίο αυτό το έργο δεν ήταν??

Γύρισε και η Μαρία?? Κατάλαβα γιαυτό τα πολλά μηνύματα:D:lol::lol::rolleyes:(κακιούλα, πλάκα κάνω)

καλημερα!!!! πηγα να πληρωσω την ευδαπ και ειχε μπροστα μου 180 ατομα οποτε αυριο θα ξαναπαω:down: απορω που υπαρχει κοσμος που δεν βλεπει τα σημαντικα αθλητικα γεγονοτα. παντως κι εγω ειμαι απο τις γυναικες (κοπελα οχι γυναικα, ειμαι μικρη ακομα:lol:) που θελω να βλεπω αγωνες και κλπκλπκλπ

Γύρισε και η Μαρία?? Κατάλαβα γιαυτό τα πολλά μηνύματα:D:lol::lol::rolleyes:(κακιούλα, πλάκα κάνω)

οταν λες μαρια εννοεις εμενα ή καποια αλλη μαρια?:|

οταν λες μαρια εννοεις εμενα ή καποια αλλη μαρια?:|

Βρέ καλώς την!!!:):):)
Εσένα εννοούσα:D:D Αλλά σου έκανα πλάκα γιατί έλειψες και κάτι δεν πήγαινε καλά.:redface:..πολύ ησυχία βρε παιδί μου:lol::lol::lol::P

καλημερα!!! μολις γυρισα απο το σχολειο (4ωρο:up:) εφαγα νωρις νωρις και τωρα θα παιξω και θα σερφαρω στο ιντερνετ:up::up: αντε μεχρι να αρχισουν τα ζορια:/::/: τωρα θελω να τυλιξω και τα βιβλια μου και να παρω τετραδια..:P:)

Βρέ καλώς την!!!
Εσένα εννοούσα Αλλά σου έκανα πλάκα γιατί έλειψες και κάτι δεν πήγαινε καλά..πολύ ησυχία βρε παιδί μου

πολυ χαιρομαι που η απουσια μου γινεται αισθητη (το θεμα ειναι να μην λετε επιτελους εφυγε:up::up::up:) για τα λιονταρια λεω συνεχεια αλλα μαλλον για ψωναρα θα με εχετε περασει:lol::lol::lol::blink:

καλημερα!!! μολις γυρισα απο το σχολειο (4ωρο) εφαγα νωρις νωρις και τωρα θα παιξω και θα σερφαρω στο ιντερνετ αντε μεχρι να αρχισουν τα ζορια τωρα θελω να τυλιξω και τα βιβλια μου και να παρω τετραδια..

μου αρεσε πολυ ο σεπτεμβρης ειχε μια περιεργη μυρωδια βιβλιοπωλειου αυτη η περιοδος, ηταν η φαση που ηθελες να πας σχολειο αλλα ηταν ακομα χαλαρα. μου αρεσε που επαιρνα τα καινουρια βιβλια τετραδια κλπκλπκλπκλπ:):):):)

κι εμενα μου αρεσει αν και οταν παω στο σχολειο ψιλοβαριεμαι, ανυπομωνω να γυρισω στο σπιτι εχουμε και καινουριους καθηγητες φετος:/:

κορίτσια τα νεύρα μου!!!Εχει γκρεμίσει τον μισό τοίχο ο υδραυλικός!!!:(:(
Τάχα μου να βρεί την διαρροή.......

πωπω πρεπει να σας αφησω να παω για δουλεια:sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Τι μου θυμίζει..... Τι μου θυμίζει.....:hmm: Υπομονή!!!!:(

Κουράγιο... Σκέψου ότι θα φύγεις!:P

πωπω πρεπει να σας αφησω να παω για δουλεια:sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:
Καλή δουλειά Φρόσω! Κουράγιο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back