LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ,καλο καθαρισμαΠρίν 20 λεπτά έφυγε....
Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Μόλις τελείωσα... μέσα στη νύχτα να σφουγγαρίζω σαν την τρελλή...Το πρωί θα δώ τι έκανα βέβαια αλλά δεν μπορούσα να τα αφήσω έτσι

Πάω για μπανάκι και μετά νάνι..Τί ήταν και αυτό σήμερα!! Ούφ!
Καληνύχτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τους εχω 30-40 λεπτα και δεν σταματησαν τους τσαμπουκαδες...δεν κουραστηκαν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω δουλειά, παιδιά, σπίτι που συμμαζεύεται αργά αλλά όχι σταθερά, διάβασμα των σκασμένων, σίδερο που πια δεν είναι σίδερο, αλλά ολόκληρη σκαλωσία, "να ζαλιστώ να πέσω μάνα μου, μάνα μου, γιατρό να σε καλέσω να σιδερωθώ" (άσμα ως καταλάβατε) και δουλειά στον υπολογιστή με οριακή προθεσμία..μια...μια...μια...μια..."μια φούτωση μια φλόγα έχω μέσα στη καρδιά..." (έτερο άσμα ως καταλάβετε), έχω και μια μετεκλογική να το πω, σκέτα εκλογική να το πω, όπως και να το πω, έχω μια παράκρουση και μια κατάπτωση, σαν να έχω να σιδερώσω τα ρούχα δύο ταγμάτων, γιατί ενός τα έχω σίγουρα. Η κόλαση λοιπόν βρήκα με τι μοιάζει: με ένα τεράτιο σιδερωτήριο, που οι αμαρτωλοί σιδερώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά στα διαλείμματα διαβάζουν σκασμένα του δημοτικού, στο τσακίρ κέφι δε βάφουν σπίτια.
Άσχετο, πριν από λίγο διάβαζα τη Νάσια ιστορία, το πρώτο της μάθημα, είχα και ένα μαύρο τρόμο εάν η Νάσια θα καταλάβαινε το παραμικρό και δεν θα το πιστέψετε θυμόταν τα περισσότερα από το σχολείο, καλά με έστειλε το ζαβό μου, δηλαδή μέχρι που έχασα δυο πόντους από την περιφέρεια, όχι την εκλογική τη δικιά μου (σιγά μη χαλούσα την ευτυχία μου για να τους πάρω σε ύψος, αγοράζω γόβες και είναι το ίδιο, ενώ για τη περιφέρεια δεν έχω βρει ακόμα κάτι που από ευτυχία να εξαφανίζει πόντους), που είχαμε μείνει; Α εκεί που εξηγούσα στη Νάσια την ιστορία, όπου και είχαμε με τη Νερίνα τον παρακάτω διάλογο:
Φάση πρώτη (Κρόνος Ρέα)
Εγώ: Έτσι λοιπόν η Ρέα έδωσε στον Κρόνο να καταπιεί μια πέτρα, ώστε να θεωρήσει ότι το κατάπιε και αυτό το παιδί. Καλά ρε παιδί μου, συνεχίζω η άφρων, τι στομάχι είχε αυτός ο άνθρωπος και χωρούσε τόσα παιδιά;
Νερίνα: Πολύτεκνο

Φάση δεύτερη (κέρας της Αμάλθειας)
Άσκηση βιβλίου: Εάν είχατε το κέρας της Αμάλθειας τι ευχή θα κάνατε;
Απάντηση Νάσιας: Εγώ θα ζητούσα να είναι καλά η οικογένεια μου και να είμαστε μαζί, αλλά και μια βίλλα με μπισίνα (το "π" με "μπ") και τσακούζι (το "τζ" με "τσ", δε ξέρω ποιο από τα δύο είναι σωστό).
Και για πρώτη φορά από καταβολής σχολείου με ρώτησε "Μαμά το τζακούζι με τι "ι" γράφεται;

Επαναλαμβάνω αυτό το παιδί δεν είναι το δικό μου, μου το πασάρανε δολίως στο μαιευτήριο......

Κατά τα άλλα καλά, εσείς;

marestros
Δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
) . Αύριο αναγκαστικά θα πάω βέβαια. Θα κάνω μια κούρα ύπνου το πρωί μήπως και αντέξω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατσε να σου στειλω το γατο μου και θα σου πω τι θα φαςκαι σε λίγο φαίιιιιιιι

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν προλαβεις να φας κι εσυ...Αχ ναι,θα φάμε παρείτσα![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ,τι νομιζες δεν θα βρει τροπο?μια σταλια σκατο ειναι και κανει κατι σαλταΧμμμ,είναι κι αυτό!! Και στο χέρι να τρώω θα σκαρφαλώσει απ'τα μπατζάκια μου!!! χεχε
Παντως αν καποιος απο Θεσσαλονικη αποφασισει να κανει διαιτα,σας τον παραχωρω..Θα εχετε σιγουρα και μονιμα αποτελεσματα
marestros
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!Καλημέρα! Σας πήρε όλους ο ύπνος σήμερα ή έχει πέσει πολλή δουλειά?![]()

Πολύ θα 'θελα να με είχε πάρει ο ύπνος αλλά πού...
Προσπαθώ να βγάλω λίγη δουλίτσα σήμερα γιατί αύριο δε θα 'ρθω στο γραφείο, αλλά νυστάζω και βαριέεεεμαι...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άντε και έφτασε η Τετάρτη......

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool