AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:17 Η AGGELIKI έγραψε: #7.721 27-09-07 08:17 καλημερα ολη μερα!πλησιαζει η παρασκευη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.722 27-09-07 08:38 καλημέρα! όντως αύριο επιτέλους Παρασκευή και μέρα πληρωμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:27 Ο Vana Balafa: #7.723 27-09-07 09:27 καλημέρα σε όλους.... ο μικρός μου συνήλθε ευτυχώς...... και τώρα εγώ ειμαι το χάλι μου, φαίνεται οτι την πάτησα απο το κλιματιστικό και μιλάμε δεν μπορώ να μιλήσω εχει κλεισει η φωνή μου εντελώς, πονάει ο λαιμός μου, και καταροή ασταμάτητη!!! πούντιασα-πούντιασα!!!! Αλλά.......πληρώνομαιιιιιιι σήμεραααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Ismini έγραψε: #7.724 27-09-07 09:30 Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα! Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Ο Vana Balafa: #7.725 27-09-07 09:32 Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα ολη μερα!πλησιαζει η παρασκευη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.722 27-09-07 08:38 καλημέρα! όντως αύριο επιτέλους Παρασκευή και μέρα πληρωμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:27 Ο Vana Balafa: #7.723 27-09-07 09:27 καλημέρα σε όλους.... ο μικρός μου συνήλθε ευτυχώς...... και τώρα εγώ ειμαι το χάλι μου, φαίνεται οτι την πάτησα απο το κλιματιστικό και μιλάμε δεν μπορώ να μιλήσω εχει κλεισει η φωνή μου εντελώς, πονάει ο λαιμός μου, και καταροή ασταμάτητη!!! πούντιασα-πούντιασα!!!! Αλλά.......πληρώνομαιιιιιιι σήμεραααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Ismini έγραψε: #7.724 27-09-07 09:30 Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα! Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Ο Vana Balafa: #7.725 27-09-07 09:32 Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα! όντως αύριο επιτέλους Παρασκευή και μέρα πληρωμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:27 Ο Vana Balafa: #7.723 27-09-07 09:27 καλημέρα σε όλους.... ο μικρός μου συνήλθε ευτυχώς...... και τώρα εγώ ειμαι το χάλι μου, φαίνεται οτι την πάτησα απο το κλιματιστικό και μιλάμε δεν μπορώ να μιλήσω εχει κλεισει η φωνή μου εντελώς, πονάει ο λαιμός μου, και καταροή ασταμάτητη!!! πούντιασα-πούντιασα!!!! Αλλά.......πληρώνομαιιιιιιι σήμεραααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Ismini έγραψε: #7.724 27-09-07 09:30 Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα! Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Ο Vana Balafa: #7.725 27-09-07 09:32 Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους.... ο μικρός μου συνήλθε ευτυχώς...... και τώρα εγώ ειμαι το χάλι μου, φαίνεται οτι την πάτησα απο το κλιματιστικό και μιλάμε δεν μπορώ να μιλήσω εχει κλεισει η φωνή μου εντελώς, πονάει ο λαιμός μου, και καταροή ασταμάτητη!!! πούντιασα-πούντιασα!!!! Αλλά.......πληρώνομαιιιιιιι σήμεραααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Ismini έγραψε: #7.724 27-09-07 09:30 Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα! Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Ο Vana Balafa: #7.725 27-09-07 09:32 Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα! Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Ο Vana Balafa: #7.725 27-09-07 09:32 Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η Ismini έγραψε: #7.726 27-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"? ΑΧ!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:01 Η mimikaki έγραψε: #7.727 27-09-07 10:01 Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η kitsoyla έγραψε: #7.728 27-09-07 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα. Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες Click για ανάπτυξη... έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:19 Η mimikaki έγραψε: #7.729 27-09-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις????? Click για ανάπτυξη... Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η julia έγραψε: #7.730 27-09-07 10:20 Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Ismini έγραψε: #7.731 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!! γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.732 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο Vana Balafa: #7.733 27-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τρίτη................................................................................................................................................................................................................................. Click για ανάπτυξη... Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!! Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."..!!!!!! Ωραιότατα..... Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!! Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:09 Η chouzouris: #7.734 27-09-07 11:09 Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλλοδαπή κυρία τα είχε μαζέψει τα σκυλάκια σε έναν κήπο και τα φρόντιζε. Δεν τα πήγε στον Δήμο. Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν διότι τους χαλούσαν τις καλλιέργειες και γάυγιζαν. Έτσι κάποιος έβαλε φωτιά στο διπλανό οικόπεδο που είχε χόρτα και κάηκαν. Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η julia έγραψε: #7.735 27-09-07 11:17 Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό chouzouri μου ακούγεται πιο λογικό να έγινε....... Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #7.736 27-09-07 11:19 πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πω πω ότι και να πω είναι λίγο...μου χάλασε η μέρα...δεν μπορώ να φανταστώ τόση κακία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η anabou έγραψε: #7.737 27-09-07 11:44 Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Κρίμα τα καημένα τα σκυλάκια, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται το θέμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι. Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #7.738 27-09-07 11:48 Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιμίκα μου , κάθε αρχή και δύσκολη, θα δεις με το που θα έρθει και ο φρου όλα θα είναι πολυ όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:31 Η cosette έγραψε: #7.739 27-09-07 12:31 Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλήμέρα.. Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους. Τι να πει κανείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:09 Η μελινάκι έγραψε: #7.740 27-09-07 14:09 καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπερα! αλλη μια ωραια βροχερη μερα.. σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα θα παιξω και το καινουριο sims μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.