AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ο μικρός μου συνήλθε ευτυχώς.
..... και τώρα εγώ ειμαι το χάλι μου,φαίνεται οτι την πάτησα απο το κλιματιστικό και μιλάμε δεν μπορώ να μιλήσω
εχει κλεισει η φωνή μου εντελώς, πονάει ο λαιμός μου, και καταροή ασταμάτητη!!!
πούντιασα-πούντιασα!!!!

Αλλά.......πληρώνομαιιιιιιι σήμεραααααα!!!!!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν μου ξεκίνησε καλά η μέρα...ακουσα κάτι για 25 σκυλιά που έκαψαν στην Ηλεία
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω...Ισως και να λεω μπουρδες γιατι κατι πηρα το αυτι μου στο ραδιοφωνο. Καποια ειχε μαζεψει 25 σκυλια στην Ηλεια και "ενοχλουσε"?Ελα ρε Ισμήνή!, γιατί τα έκαψαν?
ΑΧ!....
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα.
Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου που περνάνε οι μέρες![]()
έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!
, πότε φεύγεις?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
έλα βρε mimikaki μην σε παίρνει από κάτω!!!, πότε φεύγεις?????
Τρίτη.................................................................................................................................................................................................................................

julia
Διακεκριμένο μέλος

γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα...

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει Ελεος τελικά...Ουτε για τα ζώα, ουτε για τα δάση, ουτε και για τους ανθρώπους.Σωστά ... στη Ηλεία.......(Πάτρα???) Το γράφουν και εφημερίδες, το είδα και στην TV το πρωί..... ηταν αδέσποτα, τα είχε μαζέψει μια Γερμανίδα στο σπιτι της.... Καποια στιγμή δεν μπορούσε να τα φροντίσει άλλο και τα πήγε στον Δήμο....... Μετά την συνέχεια την ξέρετε.....!!!!!!!![]()
γειά σας σκυλάκαι που μάλλον οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακόμα από Φιλοζωϊα...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Τρίτη.................................................................................................................................................................................................................................![]()
γιατί στεναχωριέσαι τόσο πολύ?? δεν θα βρεις και έναν δικό σου άνθρωπο εκεί να σε περιμένει??? ή στεναχωριέσαι που δεν θα έχει προς το παρόν τον γατουλίνο???

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τρίτη.................................................................................................................................................................................................................................![]()
Μιμικάκι, μια χαρά θα περάσεις εκεί, με τον αντρούλη σου, με τον φρου-φρου σου, όλα τα καλά!!!!!!!

Τοση προετοιμασία έχεις κάνει για αυτό το ταξίδι, μην σε παίρνει απο κάτω, με το που θα μπείς στο αεροπλάνο θα πείς...."πάμε για άλλα..."
..!!!!!! Ωραιότατα.....

Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που το 1998 που μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω οικογενειακώς στο Λονδίνο δεν το δοκίμασα κάν.....απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα τα κότσια να το δοκιμάσω....με δικαιολογίες του είδους..."το παιδί, που θα το έχω, τι θα κάνω, που θα πάει σχολειο όταν πρέπει"...και τέτοια, και φαντάσου ο Κωνσταντίνος μου ήταν τότε μονο 3 χρονών!!!!! για όλα υπάρχουν λύσεις.....και αξίζει τον κόπο να δοκιμάζουμε τις αλλαγές στην ζωή μας όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες!!!!
Χωρίς να μου αρέσει να σεναριολογώ, απλά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, και τι διαφορετικό θα ζούσα!!!!! Ποτέ δεν θα μάθω....its ok, έμαθα να ζώ με αυτό!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ"??????????????????

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήταν χαζή να τα πήγαινε στον Δήμο.... μάλλον παραπληροφόρηση απο τα κανάλια το πρωι...

RedCat
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Για πότε θα πάρεις και τον φρου στην αγγλιά ούτε που θα το καταλάβεις!
RedCat
Διάσημο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Παιδιά εγώ σχετικά με τα σκυλια άκουσα ότι τα έκαψαν άνθρωποι που πήραν την αποζημείωση των 3000 χωρίς να την δικαιούνται, και για να την δικαιολογήσουν βάζουν φωτιές σε χωράφια, καλλιέργειες, καίνε ολόκληρα μαντριά με τα ζώα μέσα, κτλ....

:cry:Δηλαδή κάνουν ότι μπορούν για να δικαιολογήσουν την παρανομία τους.Τι να πει κανείς....

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλη μια ωραια βροχερη μερα..

σημερα εχω λιγα μαθηματα και μαλλον θα μπω και το απογευμα
θα παιξω και το καινουριο sims

μαλλον θα παω και γυμναστηριο το απογευμαααα αυταααα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool