Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου":mad::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:σιγουρα θα το πει και αυτο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑλημερα σε ολους!!!!
Εμεις εδω, σταθερα..... Εχω ξεμεινει απο ρουχα :(:(:(
Purina αν δεν βγαλεις ακρη με το ματι (κι επειδη δεν παιει κανεις με αυτα) στειλε πμ να σου συστησω καποιον στην Αθηνα, δοκιμασμενο. Ο Γιαννης ειχε πολυ σοβαρο προβλημα με το ματι του και τα εχουμε ψαξει αναλυτικα.
Ασπασια, ελπιζω η μεση σου καλυτερα.
Lactula χαιρομαι που βρηκες παντελονι.... Να κανετε κανεναν ερανο για ρουχα οσο ειμαι εδω..... :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουραγιο χριστινα,συντομα σπιτι σας!:)

Καλημέρα!:)

Σήμερα πολύ τρέξιμο με περιμένει...Ευτυχώς οι ευχές σας για περαστικά "έπιασαν" και νιώθω πολύ καλύτερα!:rolleyes:

καλημέρα .....
καλή δουλίτσα ...
υπομονή σε αυτούς που ταλαιπωρούνται....
και χαμόγελο σε όλουςςςςςςςςς.......
χαμογελάτε ειναι κολλητικό!!!!!!!!

Καλημερα σε όλους. Νυστάαααζωωωωω! θέλω να περάσει γρήγορα η μέρα και να πάω να κοιμηθώ αγκαλιά με τα γατούνια μου.

καλημέρα σε όλους!!!!

Χριστίνα υπομονή!!

Καλημέρα myCat, καλημέρα Ασπασία :up:! Είμαι κουδούνι καθώς κοιμήθηκα στις 5 και ξύπνησα στις 8.30 λόγω της τρισκατάρατης διπλωματικής. Πρέπει να ανέβω να την δείξω του καθηγητή επιτέλους :cry:.

Καλημέρα!:)
Αναστασία, καλή επιτυχία με τη διπλωματική (και καλά ξεμπερδέματα):cool:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα Ασπασία!:P

Καλημέρα!
Ασπασία γύρνα πίσω! Όπως βλέπεις έγινε δημοψήφισμα!
Περαστικά σε όλες τις άρωστες και ειδικά στην Purina!
Χριστίνα ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχετε φύγει! Νομίζω το Ιατρικό κρατάει λίγο παραπάνω για να εισπράτει....:down:
Αυτά προς το παρόν...Τα υπόλοιπα όταν ξυπνήσω.

Καλημέρα κι από μένα!! Δηλαδή τι καλή?? Έχω ξυπνήσει από τις 5 και από τις 7 προσπαθώ να βρω άκρη με το νέο πρόγραμμα μαθημάτων της σχολής..
έχουν καταργηθεί πάρα πολλά μαθήματα, έχουν μπει νέα, υποχρεωτικά έχουν γίνει επιλογής, μαθήματα έχουν αλλάξει εξάμηνο κι εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται?? Τα επιλογής που καταργήθηκαν και έχω περάσει θα πρέπει να τα αλλάξω?? Τα υποχρεωτικά που έχουν γίνει επιλογής τα δηλώνω ως επιλογής, περνάνε στην αναλυτική ως υποχρεωτικά και δηλώνω επιπλέον μαθήματα επιλογής?? Τα επιλόγής που πέρασα σε ζυγό εξάμηνο, γίναν επιλογής σε μονό.. πρέπει να δηλώσω επιπλέον μαθήματα επιλογής στο μονό για να συμπληρώσω τον αριθμό που πρέπει??? Εχω ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!!!!!

Καλή μέρα σε όλες όλους σας:):inlove:
Πουρινάκι περαστικά ξανά μανά.:inlove:
Χριστίνα καλή επιστροφή στα γάτια κατά το "πάτρια":inlove:
Αναστασία το γνωστό σπαρτιάτικο για σένα "να γυρίσεις με τη διπλωματική σου ή πάνω στη διπλωματική σου":rolleyes:
Κλεοπάτρα έχω να προτείνω αλάνθαστη και αποτελεσματική μέθοδο ταξινόμησης: Γράφεις σε χαρτάκια τα μαθήματα, τα πετάς ψηλά και μετά αρχίζεις να τα μαζεύεις με τη σειρά που πέσανε και αυτήν κρατάς σαν επιλογή σου.:rolleyes:
Περαστικά στις εναπομείνουσες άρρωστες.:inlove::inlove::inlove:
Βικτώρια και από εδώ τα σέβη μου.:up:
Ασπασία ποια άλλη θυσία να κάνει κανείς για σένα; Να δοκιμάσουμε και αυτό με τα ρεβύθια στα παπούτσια, ίσως; :rolleyes:
(Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την ιστορία είναι η πεταλουδίτσα που θα μου χρεώσουν από το care2).:rolleyes:

καλημερα σε ολους οπου κι αν ειστε. ειμαι λιγο στο τρεξιμο γιατι ο αδερφος μου εβγαλε τις αμυγδαλες του στα 26!!!!! και ειμαστε στο νοσοκομειο οικογενειακως για να του κανουμε παρεα. ο μπαμπας μου ειχε πολυ πλακα ηθελε να δωσει φακελακι στο γιατρο 1000 ευρω. μπορειτε να γελασετε ελευθερα. η μανα μου του λεει δηλαδη "αν ηταν μπαϊ πας ποσα θα εδινες?". εχουν πολυ γελιο μερικες φορες δεν καταλαβαινω γιατι χωρισαν. ασε που λενε τις ιδιες μ!@#$ες πολλες φορες, ειδικα οταν διαφωνουν μαζι μου.
περαστικα στους ακομη αρρωστους, μαλλον με τριγυρναει και εμενα κρυωμα αλλα θα αντισταθω.
ξεκιναω μαθηματα τανγκο σημερα!!!! επιτελους τοσα χρονια θελω να μαθω να χορευω αργεντινικο τανγκο , ξερω μονο ευρωπαϊκο. ηρθε η ωρα, τρεμε bocca βγαινω στη σκηνη:lol:
εχω μεινει με 5 ευρω και δεν ξερω τι θα κανω εχει πεσει πεινα.
μιμικα τι κανει η ασπασια?
ασπασια το ξερω οτι μπαινεις κρυφα και κατασκοπευεις τι λεμε γι'αυτο μιλα μας!!!!!!!!
παω να ξαπλωσω λιγο γιατι μετα θα παω νοσοκομειο και τανγκο. μην πειτε τιποτα πολυ ενδιαφερον και το χασω οκ?
φιλουθια

Καλησπερα παιδια και ειδικα στην Ασπασια.:D
Σημερα ειμαι πολυ καλα και πηγα και για ψωνια και σε μια συνεντευξη για πρακτικη.:)Νοιοθω πολυ καλα με το ματι και περιμενω να μου πει και ο γιατρος μου που αλλου πρεπει να παω.(ευτιχως το αιματομα θα αποροφηθει μονο του)Σας ευχαριστω ολες οταν τα διαβαζα ενιοθα πολυ καλα και χριστινακι αμα δω τα σκουρα θα σου πω για τον γιατρο σας.
Ουφ,ευτιχως ολα πανε καλα και ισως να το επαθα και απο ανχος που ειχα τελευταια.Αντε να γυρισει και η ασπασια πεθαινω για νεα απ τον χιονι και πιπι.Καλα οι αφισουλες ηταν φοβερες!!!!Θα αρχησω να εκτυπωνο και το απογευμα θα παω κεντρο (αντε μη περασω απο κολονακι και τησ κολησω):P

Καθηγητής άφαντος. Μου είπαν τα παιδιά στο εργαστήριο ότι μάλλον θα είναι αύριο στο γραφείο του και ευτυχώς με καθησύχασαν. Αν δεν παραδοθεί πάντως εγώ δεν θα ηρεμήσω.

καληνυχτα:P

καλημέρα σε όλους......
εύχομαι ναναι η μέρα μου σήμερα κάπως καλύτερη.....και θα ειναι αν βρώ καμιά άκρη με την
δεύτερη δουλειά που ψάχνω απεγνωσμένα!!!
Αν κάποιος ακούσει κάτι (εβαλα και μήνυμα στο "δεν ήξερες δεν ρώταγες")
οτιδήποτε απογευματινό μετά τις 4-430 (κανένα γιατρό, κανένα γραφείο που χρειάζεται γραμματειακή υποστήριξη, δουλειά στο σπίτι) ή έχει κανείς κάτι να προτείνει ειναι
ευπρόσδεκτο!!!!!!
κατά τα άλλα.......δεν υπάρχουν άλλα, ειμαι κολλημένη με την σκέψη της 2ης δουλειάς!!!!!:(

Καλημερα σε ολους..... Εγω παραμενω απελπισμενη εδω. Εναγωνιως περιμενω ποτε θα παμε σπιτι. Και ο Γιαννης εχει αγγιξει τα ορια της αντοχης του :/::/:
Purina παντως απ' οτι θυμαμαι και με τον Γιαννη πουτου ειχε κανει αιματωμα, απορροφηθηκε. Απλα θελει το χρονο του. Δεν ξερω τι σου συστησαν, ο Γιαννης επαιρνε brazan τοτε. Αλλα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη :) Να πανε ολα γρηγορα καλα.....
Βανα ευχομαι τα καλυτερα.... :):)
Ασπασια, δεν με λυπασαι;;;

Καλημερα,
Ειμαι ειδη πολυ καλιτερα εχει μειωθει αρκετα αυτο το "φαντασματακι"στο ματι (ετσι το λεω χαριτολογοντας)δε περνω κατι ο γιατρος ειπε θα απορωφηθει μονο του,απλα θα κανω καμια εξεταση ακομα για να μαθουμε απο τι προηλθε.Λυπησου μας ασπασια το εχουμε ριξει στους γιατρους δε βλεπεις!!!!!
Και περαστικα στο γιαννη και να φιγεται συντομα απ εκει να σινελθει ο ανθρωπος χαλαρα στο σπιτι με τα γατουνια :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back