julia
Διακεκριμένο μέλος
ή στο πανεπ/μιο στην Αγγλία.....
οι Αγγλοι μπορεί να έχουν κάποια ελαττώματα.. αλλά σε κάτι τέτοιους δεν έχουν έλεος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπα δε θα το έλεγα. Θύματα λάθος πληροφόρησης πέφτουν: Τη τελευταία φορά συμμετείχαν σε ένα πόλεμο με σκεπτικό που βασιζότανε στην εργασία ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στη δεκαετία του '80 νομίζω.
Επίσης έχουν και αυτοί τη μανία να μην πληρώνουν ενοίκιο όταν πάνε διακοπές, για αυτό και φροντίζουν να καταλαμβάνουν τουριστικά μέρη ανά το κόσμο.
Επίσης είναι και έξοχοι συντηρητές και φύλακες μνημείων, απλά για να μπορούν να τα φυλάξουν και να τα συντηρήσουν καλύτερα τα παίρνουν στη χώρα τους.
Συγνώμη, αλλά τα έχω πάρει χοντρά από προχθές που άκουσα την εκπρόσωπο του μουσείου τους να λέει, ότι παρόλο που και η τελευταία ένσταση τους για την επιστροφή των Ελγινείων -ότι δηλαδή δεν είχαμε χώρο που να εγγυάται την ασφάλειά τους- δεν έχει λόγο ύπαρξης, η πολιτική του μουσείου παραμένει η ίδια με το φοβερό σκεπτικό ότι εάν φύγουν τα ελγίνεια δε θα έχει λόγο ύπαρξης το μουσείο τους. Ε, ας εκθέτουν πανοπλίες, όργανα βασανισμού και συλλογές σερβίτσιων, αυτά έχουν αυτά ας δείξουν. Στο τσακίρ κέφι ας εκθέσουν και τα καπέλα της βασιλικής οικογένειας, μη σου πω και τη βασιλική οικογένεια αυτοπροσώπως.

Υ.Γ. Και γυμνές φωτογραφίες του Μπέκαμ δεν θα με χάλαγαν, καθότι γυμνά τους παίρνουμε γυμνά ας βάλουν. Εάν και εδώ που τα λέμε διάφοροι κακεντρεχείς λένε διάφορα για το πόσο λέει γυμνός ο Μπέκαμ.
Α και τα κιλτ του Κάρολου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μην με "φτιάχνεις" Νερίνα, σε λίγο θα το κάνω εθνικό ζήτημα το να μην πάω Αγγλία

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα νομιζα πως δεν θα τελειωνε το εφταωρο στο σχολειο
αλλα τωρα τελειωσα και τα μαθηματα μου και θα παιξω
τωρα που σας γραφω ακουω χριστουγεννιατικη μουσικη(ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ
) επεισης θελω να παω να δω το ''el greco''
αυτα

οσο για την το μουσειο στην αγγλια στο λονδινο (δεν θυμαμαι πως το λενε
) τα εχει ολα κλεμενα γιατι τα κραταει λεει σε καλυτερες συνθηκες και λεει πως κραταει την ιστορια ολων των εθνων
(μας το ειπε σημερα ο καθηγητης της ιστοριας-καναμε για την αιγυπτο και τους εχουν παρει πολλα
Ασπασια ακομα κρατιεσε μακρια μας...

:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα βγιει να παω την ηρα βολτα και απο ενα σπιτι βγηκε ενα ντοπερμαν! και αρχισε να μας γαβγιζε (εμενα και την ηρα):cry::cry::cry: κοντεψα να πεθανω απο τον φοβο μου κι αρχισα να φωναζω και να χτυπο τα ποδια μου για να φυγει:cry::cry::cry: στη αρχη ορμηξε στην ηρα αλλα μετα στραφηκε προς τα μενα:cry::cry::cry: κι εκει που μας αφησε και μπηκε ξανα στο σπιτι του βγαινει μια γιαγια απο το απεναντι σπιτι και τι μου λεει

''δεν πειραζει το σκυλακι μην το φοβασε!'' ναι ναι της λεω το βλεπω

λετε να πω στην μαμα μου να παει να κανει παρατειρηση; (εχω ξαναβρει την πορτα ανοιχτη μονο που τοτε βγηκε ενα μικρο σκυλι σαν κυνιγοσκυλο και μολις ειδε την ηρα ξαναμπηκε μεσα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Εύχομαι να μην είμαι πάλι εκτός θέματος & αισθανθώ άσχημα.

Σκεφτόμουνα πόσο συχνά μιλάτε για τις γάτες σας στους άλλους (πχ όταν μιλάτε με κάποιο συγγενή ή με φίλους σας); Εγώ συνέχεια, κάθε φορά που παίρνω τηλ. τις αδερφές μου στην συζήτηση θα εντάξω & τον Μάγκα & τα κατορθώματά του λες & είναι ο γιος μου. Η μητέρα μου μας κοροϊδεύει & λέει "δεν έχετε ν' ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό"; Από την άλλη είναι μέρος της ζωής μου, λογικό δεν είναι να τοn αναφέρω; Ευτυχώς έχω βρει εσάς & ξεδίνω, χωρίς κανείς να με πει υπερβολική. Σας ευχαριστώ που υπάρχετε & με ακούτε!

marestros
Δραστήριο μέλος
ο αδερφος μου θα μεινει και σημερα μεσα στο νοσοκομειο , εχει βαρεθει μωρε το χρυσουλακι μου και πειναει σαν τρελλος. το πιο φαγητο που εχει φαει απο την προηγουμενη βδομαδα ειναι κρυος πουρες

mimikaki
Διάσημο μέλος

Μαράκι άντε με το καλό να βγεί ο αδερφούλης!

marfot75
Δραστήριο μέλος
γυρισα πριν απο λιγο απο την προπονηση και ειμαι κομματια!!!! πρεπει να κατσω να διαβασω λιγο γιατι το εχω παρακανειδεν θα τελειωσω ποτε την σχολη!!!!!!!!!!! πειναω σαν τρελλη αλλα δεν εχω κουραγιο να παω ουτε μεχρι την κουζινα.
ο αδερφος μου θα μεινει και σημερα μεσα στο νοσοκομειο , εχει βαρεθει μωρε το χρυσουλακι μου και πειναει σαν τρελλος. το πιο φαγητο που εχει φαει απο την προηγουμενη βδομαδα ειναι κρυος πουρες![]()
Μαρία, κι εγώ μόλις γύρισα από την προπόνηση και επίσης πεινάω αλλά έχω το κουράγιο να πεταχτώ να αγοράσω κανένα σαντουιτσάκι γιατί δεν την αντέχω τη πείνα, βρε παιδάκι μου.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,αντε βρε κοπελια ,κανε κι εσυ κανενα μωρακιΜαρίνα μια από τα ίδια και εδώ...Η μαμά μου μου λέει "κάνε κάνα παιδί" όταν της λέω για τον Φρού
Μαράκι άντε με το καλό να βγεί ο αδερφούλης!![]()

marestros
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω μιμικα μου!!!
κοριτσακια σας αφηνω παω για υπνο γιατι δεν αντεχω αλλο!!!
καληνυχτα σε εσας και στα γατουλινια σας!!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ε,αντε βρε κοπελια ,κανε κι εσυ κανενα μωρακι![]()

Κιάλλο??? 
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,ναι με 1 θα μεινειςΚιάλλο???
![]()

να κανεις κοριτσακι τωρα να τα εχεις ζευγαρι,,
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
]μου χαλασε τη σειρα λιγο
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ε,ναι με 1 θα μεινειςνα κανεις κοριτσακι τωρα να τα εχεις ζευγαρι,,
![]()

Λέω να πάρω ένα έτοιμο σε κάνα χρόνο

εγω ειδες εχω 2 αγορια κ 1 κοριτσι--ηρθε και η Μαιρη εγιναν 2-2...τωρα ο μικρος[ονοματα δε λεμε]μου χαλασε τη σειρα λιγο
...
Καλά εσύ είσαι πολύτεκνη όχι αστεία!!!
Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι πώς τα προλαβαίνεις όλα

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερω εγω???Λέω να πάρω ένα έτοιμο σε κάνα χρόνο
Καλά εσύ είσαι πολύτεκνη όχι αστεία!!!
Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι πώς τα προλαβαίνεις όλα![]()

κι ενα σπιτι μεγαλο,,,ασε ασε θα ζητησω επιδομα πολιτεκνου απο το κρατος,,,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool