aretha
Περιβόητο μέλος
Υπογλώσσια πήρες;Κορίτσια ευχηθείτε καλή δύναμη, πάω στην εφορία!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
παιδιά τι ξέρετε για τις κλήσεις που κόβει η Δημοτική Αστυνομία????????
κάποιοι μου λένε να μην τις πληρώνω και να τις πετάω (οτι έχει βγεί κάποια απόφαση απο τον Αρειο Πάγο που αφορά το θέμα) και άλλοι μου λένε οτι πρέπει να τις πληρώσω......
ξέρει κάνεις???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλοι λένε να μην τα πληρώνουμε, άλλοι, οτι θα παει το πρόστημο στην εφορία.. Τι να σου πω... πληρωσε για να έχεις το κεφάλι σου ησυχο....

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι πλήρωνε! Βάνα πλήρωνε!
Εγω πληρώνω.
Εσυ πληρώνεις.
Αυτός πληρώνει.
Φέτος δεν με βλέπω να ψωνίζω ρούχα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι τι να πω, που περιμένω να με πληρώσουνε και πληρωμή δε βλέπω;Εγω πληρώνω.
Εσυ πληρώνεις.
Αυτός πληρώνει.
Περιμένω επιστροφή από την εφορία (γιατί πέρσι ήμουν 8 μήνες άνεργη και έτσι η δήλωσή μου είναι στο αφορολόγητο) και ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!
Όχι, πείτε μου, τι πρόστιμο θα πρέπει να τους χρεώσω; Που μου κρατάνε άτοκα τόσους μήνες τα λεφτά μου; (Ούτε να το σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν καθυστερούσα εγώ 6 μήνες να πληρώσω την εφορία...)
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
βέβαια λεει αν πληρώσεις μέσα σε 10 μέρες, πληρώνεις το μισό!!!!! κάνουν και σκόντο!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εμεις στην εταιρεία, σε 2 αυτοκίνητα.... Δεν πληρώσαμε κάποιες. και μας ήρθε ειδοποίηση μετά απο 4 χρόνια οτι χρωστάμε..... Το ποσό έμεινε το ίδιο δεν είχε τόκους... Το πληρώσαμε...
Αλλοι λένε να μην τα πληρώνουμε, άλλοι, οτι θα παει το πρόστημο στην εφορία.. Τι να σου πω... πληρωσε για να έχεις το κεφάλι σου ησυχο....![]()
ναι το ΄΄εχω ακούσει και εγώ για την εφορία, αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα πρέπει να είχαν πάει μετά απο 4 χρονια εεεε?
το περίεργο ήταν οτι δεν είχε αυξηθεί το ποσό με τοκους!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Εξουσία αγάπη μου....Εγώ πάλι τι να πω, που περιμένω να με πληρώσουνε και πληρωμή δε βλέπω;![]()
Περιμένω επιστροφή από την εφορία (γιατί πέρσι ήμουν 8 μήνες άνεργη και έτσι η δήλωσή μου είναι στο αφορολόγητο) και ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, πείτε μου, τι πρόστιμο θα πρέπει να τους χρεώσω; Που μου κρατάνε άτοκα τόσους μήνες τα λεφτά μου; (Ούτε να το σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν καθυστερούσα εγώ 6 μήνες να πληρώσω την εφορία...)
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι πρόστιμο να τους βάλεις εσυ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
απο εκει που καθομουν συνεχεια τωρα δεν προλαβαινω!!!! γιατι με τρεχουν ολοι????? αγαπω τον φιλλιπο νικολαου και το "στο αδειο μου πακετο" και ξενερωνω με οσους τον ανακαλυψαν τωρα και το τραγουδι βεβαια που το αγαπω πολυ. ασε που το λενε ολοι και λενε λαθους τους στιχους και ξενερωνω.
τεσπα παω για μπανιο και μετα θα ανεβω στη σχολη και μετα προπονηση και μετα καποιον θα πρεπει να δω που εχω γραψει αυτον τον καιρο οποτε παλι ξενυχτι και ποτα!!!!!!!
:kiss::kiss::kiss:
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είμαι απίστευτα τυχερή!!!

(μήπως να πάω να παίξω κανένα λότο???)
Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμία

Ευτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού

Πρώτη φορά έφυγα τόσο χαμογελαστή και χαρούμενη από την εφορία!!

Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
τι νέα? είστε όλοι καλά? αυτές τις μέρες έχει πέσει τρελλή δουλειά στο γραφείο
, δεν αντέχω άλλο χρειάζομαι ξεκούραση
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Είμαι απίστευτα τυχερή!!!(μήπως να πάω να παίξω κανένα λότο???)
Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμίαΕυτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού
μπράβο βρε mimika , πολύ ευχάριστα νέα, άντε μεσ΄στην ατυχία σου στάθηκες τυχερη!![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμίαΕυτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού
Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...![]()
Άντε τυχερή!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμία Ευτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού
Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Μπραβο ,πολυ χαρηκα Μιμικα μου...![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
αντε βρέ ευτυχώς δεν θα ξεπαραδιαστείς!!!!!!!!

με προσαυξήσεις ή όχι????????
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool