Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:02 Ο Vana Balafa: #8.461 23-10-07 09:02 καλημέρα σε όλους..... πρώτη πρωινή καλημέρα απο εμένα σήμερα!!!!! Εύγε Μελινάκι....πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες!!!!! Μαρέσει αυτός ο καιρός, ταιριάζει με την διαθέσή μου τον καιρό αυτό! τώρα βέβαια ήθελα να ειμαι χουζουριασμένη στο κρεββατάκι μου, ζεστά-ζεστά, αλλά αντ' αυτού ειμαι στο Υπουργειο και πασχίζω να αλλάξω Δ/νση...μπάς και πάρω κανα Ευρώ παραπάνω!!!! τι κατάσταση Θεέ μου!!! Βόμβα χρειάζονται όλοι εδώ μέσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:06 Η purina έγραψε: #8.462 23-10-07 09:06 Καλημερα και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:31 Η rotonda έγραψε: #8.463 23-10-07 09:31 Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια, Μελινάκι, για το lower, αλλά και για την αισιοδοξία σου, που εκτιμάς τα καλά που έχεις. Μπράβο! Μ' αρέσει πολύ που βρέχει. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά να φτάσω στο γραφείο, αλλά τώρα έχω ανοιχτό το παράθυρο και μοσχοβολάνε οι ευκάλυπτοι απέξω... Βάνα, ψυχραιμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:50 Η Fotini έγραψε: #8.464 23-10-07 09:50 Καλημέρα. Ωραία να ανοίγεις το παράθυρο και να μυρίζουν τα δέντρα και το χώμα... Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας (καρακέντρο, όμως) σε ένα υπόγειο (καθότι οι βιβλιοθήκες έχουν βάρος κάτι τόνους) και νιώθω πολύ "στα κάτω μου" Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:08 Η Ismini έγραψε: #8.465 23-10-07 10:08 Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους..... πρώτη πρωινή καλημέρα απο εμένα σήμερα!!!!! Εύγε Μελινάκι....πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες!!!!! Μαρέσει αυτός ο καιρός, ταιριάζει με την διαθέσή μου τον καιρό αυτό! τώρα βέβαια ήθελα να ειμαι χουζουριασμένη στο κρεββατάκι μου, ζεστά-ζεστά, αλλά αντ' αυτού ειμαι στο Υπουργειο και πασχίζω να αλλάξω Δ/νση...μπάς και πάρω κανα Ευρώ παραπάνω!!!! τι κατάσταση Θεέ μου!!! Βόμβα χρειάζονται όλοι εδώ μέσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:06 Η purina έγραψε: #8.462 23-10-07 09:06 Καλημερα και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:31 Η rotonda έγραψε: #8.463 23-10-07 09:31 Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια, Μελινάκι, για το lower, αλλά και για την αισιοδοξία σου, που εκτιμάς τα καλά που έχεις. Μπράβο! Μ' αρέσει πολύ που βρέχει. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά να φτάσω στο γραφείο, αλλά τώρα έχω ανοιχτό το παράθυρο και μοσχοβολάνε οι ευκάλυπτοι απέξω... Βάνα, ψυχραιμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:50 Η Fotini έγραψε: #8.464 23-10-07 09:50 Καλημέρα. Ωραία να ανοίγεις το παράθυρο και να μυρίζουν τα δέντρα και το χώμα... Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας (καρακέντρο, όμως) σε ένα υπόγειο (καθότι οι βιβλιοθήκες έχουν βάρος κάτι τόνους) και νιώθω πολύ "στα κάτω μου" Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:08 Η Ismini έγραψε: #8.465 23-10-07 10:08 Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:31 Η rotonda έγραψε: #8.463 23-10-07 09:31 Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια, Μελινάκι, για το lower, αλλά και για την αισιοδοξία σου, που εκτιμάς τα καλά που έχεις. Μπράβο! Μ' αρέσει πολύ που βρέχει. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά να φτάσω στο γραφείο, αλλά τώρα έχω ανοιχτό το παράθυρο και μοσχοβολάνε οι ευκάλυπτοι απέξω... Βάνα, ψυχραιμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:50 Η Fotini έγραψε: #8.464 23-10-07 09:50 Καλημέρα. Ωραία να ανοίγεις το παράθυρο και να μυρίζουν τα δέντρα και το χώμα... Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας (καρακέντρο, όμως) σε ένα υπόγειο (καθότι οι βιβλιοθήκες έχουν βάρος κάτι τόνους) και νιώθω πολύ "στα κάτω μου" Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:08 Η Ismini έγραψε: #8.465 23-10-07 10:08 Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια, Μελινάκι, για το lower, αλλά και για την αισιοδοξία σου, που εκτιμάς τα καλά που έχεις. Μπράβο! Μ' αρέσει πολύ που βρέχει. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά να φτάσω στο γραφείο, αλλά τώρα έχω ανοιχτό το παράθυρο και μοσχοβολάνε οι ευκάλυπτοι απέξω... Βάνα, ψυχραιμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 09:50 Η Fotini έγραψε: #8.464 23-10-07 09:50 Καλημέρα. Ωραία να ανοίγεις το παράθυρο και να μυρίζουν τα δέντρα και το χώμα... Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας (καρακέντρο, όμως) σε ένα υπόγειο (καθότι οι βιβλιοθήκες έχουν βάρος κάτι τόνους) και νιώθω πολύ "στα κάτω μου" Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:08 Η Ismini έγραψε: #8.465 23-10-07 10:08 Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Ωραία να ανοίγεις το παράθυρο και να μυρίζουν τα δέντρα και το χώμα... Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας (καρακέντρο, όμως) σε ένα υπόγειο (καθότι οι βιβλιοθήκες έχουν βάρος κάτι τόνους) και νιώθω πολύ "στα κάτω μου" Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:08 Η Ismini έγραψε: #8.465 23-10-07 10:08 Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει.... Η Ασπασία εξαφανίστηκε.... Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #8.466 23-10-07 10:38 Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω... Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το τρόλεϊ είχε περίπου τον μισό κόσμο μέσα απ' ότι συνήθως και συνέχεια έβλεπα αυτοκίνητα με μόνο έναν επιβάτη!! Τη μεσογειακή καλοπέρασή μου μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:40 Η anabou έγραψε: #8.467 23-10-07 11:40 Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Μελινάκι συγχαρητήρια! Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 12:36 Η marestros: #8.468 23-10-07 12:36 γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας!!! εχω χασει επισοδεια. εχθες δεν μπηκα καθολου. με εχει φαει ο ερωτας. η μιμικα που ειναι??? πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο. στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:30 Η LIFE έγραψε: #8.469 23-10-07 14:30 Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:34 Η Ismini έγραψε: #8.470 23-10-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα? Click για ανάπτυξη... Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:36 Η LIFE έγραψε: #8.471 23-10-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί... Click για ανάπτυξη... ααχ φρικητι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμεναθα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:02 Η mperr7 έγραψε: #8.472 23-10-07 18:02 Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Congratulations Melinaki!!! Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η mimikaki έγραψε: #8.473 23-10-07 20:28 Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.474 23-10-07 22:25 ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια το cambringe εδωσα χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...:cry: τι μου προτινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 22:40 Η LIFE έγραψε: #8.475 23-10-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Να μαι!! Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία Μελινάκι μπράβο!!! Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά Σού λειψα Μαράκι??? Κική τα κατάφερα!! Φιλάκια σε όλες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 23:27 Η anabou έγραψε: #8.476 23-10-07 23:27 Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Welcome back Μιμίκα Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:05 Η LIFE έγραψε: #8.477 24-10-07 00:05 Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημερα δεν εχει ξενυχτι για μενα,,,απο χθες εχω πιαστει με δουλειες[χοντρες]και σημερα μου βγηκε η κουραση,,που θα παει λιγο εγω λιγο η γυναικα θα το τελειωσωσε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:23 Η sardela έγραψε: #8.478 24-10-07 00:23 Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνυχτα σας! Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 00:44 Η marfot75 έγραψε: #8.479 24-10-07 00:44 Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 422 423 424 425 426 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 424 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω... Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:11 Ο Vana Balafa: #8.480 24-10-07 09:11 Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σε όλους.... marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.... Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.