Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
πρώτη πρωινή καλημέρα απο εμένα σήμερα!!!!!
Εύγε Μελινάκι....πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες!!!!!
Μαρέσει αυτός ο καιρός, ταιριάζει με την διαθέσή μου τον καιρό αυτό!
τώρα βέβαια ήθελα να ειμαι χουζουριασμένη στο κρεββατάκι μου, ζεστά-ζεστά,
αλλά αντ' αυτού ειμαι στο Υπουργειο και πασχίζω να αλλάξω Δ/νση...μπάς και
πάρω κανα Ευρώ παραπάνω!!!! τι κατάσταση Θεέ μου!!! Βόμβα χρειάζονται όλοι
εδώ μέσα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια, Μελινάκι, για το lower, αλλά και για την αισιοδοξία σου, που εκτιμάς τα καλά που έχεις. Μπράβο!
Μ' αρέσει πολύ που βρέχει. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά να φτάσω στο γραφείο, αλλά τώρα έχω ανοιχτό το παράθυρο και μοσχοβολάνε οι ευκάλυπτοι απέξω...
Βάνα, ψυχραιμία...

Fotini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να φτιάξει η μέρα στην πορεία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μελινάκι μπράβο! Κι εμένα ο αγαπημένος μου καιρός είναι αυτός! Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααα! Επίσης κι εγώ δουλεύω καρακέντρο και δεν υπάρχει δέντρο και χώμα για να μυρίζει....
Η Ασπασία εξαφανίστηκε....
Τωρα εξαφανίστηκε και η Νερίνα? Αφου δεν έχει ρούχα για σιδέρωμα... Δεν στεγνώνει τίποτα με τέτοιο καιρό...
aretha
Περιβόητο μέλος

Κι εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ ο σημερινός καιρός, ειδικά το πρωί που ξύπνησα και ακουγόταν η βροχή απ' έξω...

Έκανα κι εγώ μιάμιση ώρα να φτάσω στη δουλειά (από μισή ώρα που κάνω συνήθως) γιατί αποφάσισαν όλοι οι ελληνάρες ότι αν πάνε μέχρι τη στάση του λεωφορείου θα λιώσουν, και καλύτερα να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

anabou
Διάσημο μέλος
Αλίκη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Εγώ δεν ανέβαινα στην σχολή τα προηγούμενα χρόνια όταν έβρεχε γιατί η μαγευτική λιοσίων ήταν απροσπέλαστη. Είχα κάνει ακόμα και μία ώρα να φτάσω αττική και μιλάμε για απόσταση 15' με νορμάλ κίνηση.
marestros
Δραστήριο μέλος
.η μιμικα που ειναι???
πηγα στον γυναικολογο εχθες και με εβρισε που δεν εχω παει τοσο καιρο. σε 20 μερες θα παρω τα αποτελεσματα αλλα δεν ειδε τιποτα πολυ ανησυχητικο.
στο ωδειο που πηγα μου ειπε ο υπευθυνος :"δεν ξερω γιατι σας καλεσαν αφου δεν εχουμε αναγκη αυτη την περιοδο". αν τον εβριζα θα εφταιγα? εγω θα του πω γιατι με καλεσαν? αν εχουν κι αλλες εγγραφες μπορει να με παρουν

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Εχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί...Ναι βρε παιδια,που ειναι η Μιμικα?![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ααχ φρικηΕχει διακοπεί η σύνδεση της κι ακόμη να φτιαχτεί...![]()

τι επαθε η γυναικα στα καλα καθουμενα
θα της στειλω μηνυμα στο κινητο να μη βγει τελειως εξω απο τα νερα της
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

Κι εμένα μ' αρέσει αυτός ο καιρός αλλά να μην έχω να πάω στη δουλειά αλλά να κάθομαι στα ζεστά στο σπίτι.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Να μαι!! 
Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!!
Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία

Μελινάκι μπράβο!!!

Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά

Σού λειψα Μαράκι???

Κική τα κατάφερα!!

Φιλάκια σε όλες!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

το cambringe εδωσα
χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος κοσμος που του αρεσει ο καιρος αυτος και θελει να ερθουν τα χριστουγεννα

μονο που εγω φετος δεν βρισκω τι να παρω...τα εχω ολα και αυτο δεν ειναι καλο...

:cry:τι μου προτινετε;
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μαι!!
Μόλις είδα ότι μου το έφτιαξαν!!! Αυτή η κατάσταση είναι σπαστική, με μια ψιλοδιακοπή ρεύματος λόγο των αστραπών έμεινα χωρίς ίντερνετ από το Σάββατο και κόντεψα να λαλήσω!!!
Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η Ασπασία
Μελινάκι μπράβο!!!
Ερωτοχτυπημένες: Κάνει κρύο, καιρός για δύο αλλά και με μια κουβέρτα "την βγάζεις" μια χαρά
Σού λειψα Μαράκι???
Κική τα κατάφερα!!
Φιλάκια σε όλες!!

anabou
Διάσημο μέλος

Ασπασία πού είσαιιιιιιιι!!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σε λιγο παω να την πεσω...Καληνυχτα σε ολουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παω και εγω για υπνο νωρις σημερα!!

marfot75
Δραστήριο μέλος

Μελινάκι, συγχαρητήρια και εις ανώτερα

Μαρία, εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου. Αν θέλεις, όταν βγουν, πες μας πως πήγε... Πρέπει κι εγώ να πάω...

Άσχετο: Βάνα, σε ποιό Υπουργείο δουλεύεις, αν επιτρέπεται;

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
marfot75, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου....
Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος".....
Κάποιος γιορτάζει????????

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool