chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Χουζούρης κατούρησε την καφετιέρα. Την κατέστρεψε. Πετάξαμε 200 ευρω καφετιέρα της Crups inox ωραιότατη. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος μαζί του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Χουζούρης κατούρησε την καφετιέρα. Την κατέστρεψε. Πετάξαμε 200 ευρω καφετιέρα της Crups inox ωραιότατη. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος μαζί του...
Ωχ, τους αρεσουν και οι οικιακες συσκευες?
Ο λεόν εχει αρχισει να ψιλοψεκαζει, ελπιζω να μην το κανει στην δικη μας καφετιερα!Μετα ο μπαμπας θα τον πεταξει μαζι με την καφετιερα!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!
Εχει "πέσει" κάπως το site τωρα που έφυγε η Ασπασία και δεν γράφει και η Νερίνα ή είναι η ιδέα μου?
Προσωπικά ως πιο "παλιό μέλος" νιώθω μεγάλη αλλαγή...(και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές...).
Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου... Κι εγώ στενοχωριέμαι κάθε φορά που μπαίνω...Εκεί που δεν προλάβαινα να διαβάζω απαντήσεις, τώρα περιμάνω πως και πως να πούμε δυό κουβέντες...

Αλλα δε θα μας πάρει από κάτω, ε; και που θα πάει θα γυρίσει και η Ασπασία και η Νερίνα θα τελειώσει το σίδερο...
anabou
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:καλημερσ καλημερα ολα βαινοιυν καλως ο λαμπης κατουραει κανονικα ολοι ειμαστε σε κατασταση νιρβανας λογο του οτι εγω εχω πρηστει απο την μια πλευρα στην μουρη εχω πλακωθει στην αντιβιωση
όλε
. Μπράβο Λάμπη!!!!! Φρόσω τι έπαθες
; Περαστικά πάντως.Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:Ο Χουζούρης κατούρησε την καφετιέρα. Την κατέστρεψε. Πετάξαμε 200 ευρω καφετιέρα της Crups inox ωραιότατη. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος μαζί του...
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εμεις οπου κ να κατουρηση ο λαμπης αυτες τις μερες χαιρομαστε σαν τρελλοι

Κρίμα για την καφετιέρα αλλά μου φαίνεται γελοίο το σκηνικό. Εμένα ο Τζίντζερ μόνο μια γλάστρα με μαϊντανό μου κατουρούσε και πάει το μυρωδικό, μας άφησε χρόνους.
anabou
Διάσημο μέλος
Έκανα και κάτι τεστ των αγγλικών και είμαι κουδούνι. Θέλω να τα τελειώνω και τα κάνω πολλά μαζί αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανα...
marestros
Δραστήριο μέλος
επιτελους ποτε θα επιστρεψουν οι ασωτες???????????
μιμικακι εξαφανιστηκες κι εσυ????
παει το φορουμ καταστραφηκε!!!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδα και το ''el greco'' φοβερη ταινια
εκανα και παρελαση σημερα, αλλα φορουσα κατι τακουνια.. για να μην μπει μπροστα μου μια ....... που ειναι πισω μου κανονικα αλλα αν δεν φορουσα τακουνι θα με περναγε (ελεγε απο πριν οτι: '' θα φορεσω εγω ενα 10 ποντο και θα φυγω μπροστα!'' βλαμενη απο 'κει

και με ξερανανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Αν θέλεις απαντάς, βέβαια.....καταλαβαίνω ότι είσαι στενοχωρημένη....
RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Λέει ότι δεν αντέχει 'αλλο να με περιμένει και ότι μισεί τον Φρού...![]()
Κοίτα, κάποιες κουβέντες όταν λέγονται πάνω στα νεύρα είναι σκληρές τις περισσότερες φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα το εννοεί.
Είναι και αυτός σε μια δύσκολη κατάσταση αναμονής που πιθανόν του δημιουργεί εκνευρισμό.
Άφησε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα πριν το συζητήσετε ξανά....
marfot75
Δραστήριο μέλος
Μου είπε μολις τώρα ότι με μισεί και εμένα.....:cry::cry:
Μην το δέσεις κόμπο τώρα αυτό....
Αποκλείεται, βρε παιδάκι μου.
ladycat
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
! Ξέρεις 4,5 χρόνια τώρα που αγαπάω κι εγώ πόσες φορές το εχω ζήσει αυτό; Αλλά είναι απλά στιγμές έντασης και σκέψου ότι κι αυτός ζει μια συνεχή κατάσταση πίεσης! Αλλά βρε παιδί μου πως προέκυψε τώρα, αφού σε μερικές μέρες θα έφευγες, ή κάνω λάθος;
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πες του κι εσυ ενα "δικιο εχεις αλλα κοντευουμε" να νοιωθει κι εκεινος ποσο του λειπεις και πως τον καταλαβαινεις και νομιζω ολα θα πανε καλα!!!! Θελει μια επιβεβαιωση κι εκεινος, πως σου λειπει..... Αντε, μην στενοχωριεσαι.Ευχομαι ενα καλο βραδυ σε ολους. Αν καποιος μπορει να επικοινωνησει με τη Νερινα, να μαθει αν ειναι καλα;

Η Ασπασια τι λεει; Δεν θελει να μπει στη διαδικασια γατοδιαλογου παλι;; Εχει μιλησει κανεις;; Κριμα βρε παιδι μου... Μας ελειψε και ο Χιονης

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool