Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα!! Όλο το ΣΚ έτρεχα με κοινωνικές υποχρεώσεις!! Δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου.

Ο Χουζούρης κατούρησε την καφετιέρα. Την κατέστρεψε. Πετάξαμε 200 ευρω καφετιέρα της Crups inox ωραιότατη. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος μαζί του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις οπου κ να κατουρηση ο λαμπης αυτες τις μερες χαιρομαστε σαν τρελλοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Χουζούρης κατούρησε την καφετιέρα. Την κατέστρεψε. Πετάξαμε 200 ευρω καφετιέρα της Crups inox ωραιότατη. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος μαζί του...

Ωχ, τους αρεσουν και οι οικιακες συσκευες?
Ο λεόν εχει αρχισει να ψιλοψεκαζει, ελπιζω να μην το κανει στην δικη μας καφετιερα!Μετα ο μπαμπας θα τον πεταξει μαζι με την καφετιερα!:blink::rolleyes:

Καλημέρα!
Εχει "πέσει" κάπως το site τωρα που έφυγε η Ασπασία και δεν γράφει και η Νερίνα ή είναι η ιδέα μου?
Προσωπικά ως πιο "παλιό μέλος" νιώθω μεγάλη αλλαγή...(και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές...:().

Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου... Κι εγώ στενοχωριέμαι κάθε φορά που μπαίνω...Εκεί που δεν προλάβαινα να διαβάζω απαντήσεις, τώρα περιμάνω πως και πως να πούμε δυό κουβέντες...:(

Αλλα δε θα μας πάρει από κάτω, ε; και που θα πάει θα γυρίσει και η Ασπασία και η Νερίνα θα τελειώσει το σίδερο...

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
καλημερσ καλημερα ολα βαινοιυν καλως ο λαμπης κατουραει κανονικα ολοι ειμαστε σε κατασταση νιρβανας λογο του οτι εγω εχω πρηστει απο την μια πλευρα στην μουρη εχω πλακωθει στην αντιβιωση

όλε :up:. Μπράβο Λάμπη!!!!! Φρόσω τι έπαθες :hmm:; Περαστικά πάντως.

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εμεις οπου κ να κατουρηση ο λαμπης αυτες τις μερες χαιρομαστε σαν τρελλοι

:lol::lol::lol:
Κρίμα για την καφετιέρα αλλά μου φαίνεται γελοίο το σκηνικό. Εμένα ο Τζίντζερ μόνο μια γλάστρα με μαϊντανό μου κατουρούσε και πάει το μυρωδικό, μας άφησε χρόνους.

Κατά τα άλλα όλα καλά στο σπίτι, ο Τζίντζερ αφού ξεσάλωσε σήμερα και έφαγε τον αγλέορα κοιμάται μακάριος στο πρώην κρεβάτι του Σάκη και νυν δικό του. Ο Σάκης πάλι συνεχίζει να του κάνει χου-χου μόλις τον βλέπει.

Έκανα και κάτι τεστ των αγγλικών και είμαι κουδούνι. Θέλω να τα τελειώνω και τα κάνω πολλά μαζί αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανα...

διαβαζα πραγματικη αναλυση, ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα πολυ δυσκολο, προχωραω με ρυθμους χελωνας... πρεπει να κοιμηθω σε καμια ωρα, πως θα το κανω αυτο οεο????
επιτελους ποτε θα επιστρεψουν οι ασωτες???????????
μιμικακι εξαφανιστηκες κι εσυ????
παει το φορουμ καταστραφηκε!!!!

εγω πριν λιγο γυρισα απο το ''cosmos'' οπου ειχα παει και χτες:happy: ειδα και το ''el greco'' φοβερη ταινια:up::up: εκανα και παρελαση σημερα, αλλα φορουσα κατι τακουνια.. για να μην μπει μπροστα μου μια ....... που ειναι πισω μου κανονικα αλλα αν δεν φορουσα τακουνι θα με περναγε (ελεγε απο πριν οτι: '' θα φορεσω εγω ενα 10 ποντο και θα φυγω μπροστα!'' βλαμενη απο 'κει:lol::lol::lol: και με ξεραναν:down::down: αχανα συνεχια το βημα γιατι οι μπροστινες ετρεχαν πολυ και δεν τις προλαβαινα και αναγκαζομουν να τρεχω...:down::down::down: γραφουμε και αρχαια αυριο:down::down: πρεπει να κανω και μια ασκηση στα μαθηματικα:down::down::down: εχω φαει σαν βοδι τις τελευταιες μερες:down::down: αυτα.

χωρίζω....:(:(

Τι έγινε, Μιμίκα;
Αν θέλεις απαντάς, βέβαια.....καταλαβαίνω ότι είσαι στενοχωρημένη....

έλα βρε Μιμικάκι δεν χωρίζει έτσι ο κόσμος..είμαι σίγουρη οτι κάποια κρίση είναι..ψυχραιμία και όλα το πρωι θα είναι καλύτερα...:)

Λέει ότι δεν αντέχει 'αλλο να με περιμένει και ότι μισεί τον Φρού...:(:(

Μου είπε μολις τώρα ότι με μισεί και εμένα.....:cry::cry:

έλα βρε Μιμικα μου, κατάλαβέ τον και αυτόν, όπως ζητάς να σε καταλάβει και σένα..ξέρω είναι μεγάλη η θυσία που θα κάνεις (να φύγεις από εδώ εννοω, μη θέλοντας και πολύ) αλλά στον άνθρωπό σου θα πας..εντάξει πέρασε ο καιρός, θα πάρεις και τον Φρου και θα τελειώνει η υπόθεση...μπορεί να μην είναι και σε καλή διάθεση σήμερα, μπορεί και να του λείπεις...ε όλα παίζουν..μη στεναχωριέσαι ..

Λέει ότι δεν αντέχει 'αλλο να με περιμένει και ότι μισεί τον Φρού...:(:(

Κοίτα, κάποιες κουβέντες όταν λέγονται πάνω στα νεύρα είναι σκληρές τις περισσότερες φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα το εννοεί.
Είναι και αυτός σε μια δύσκολη κατάσταση αναμονής που πιθανόν του δημιουργεί εκνευρισμό.
Άφησε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα πριν το συζητήσετε ξανά....

Μου είπε μολις τώρα ότι με μισεί και εμένα.....:cry::cry:

Μην το δέσεις κόμπο τώρα αυτό....
Αποκλείεται, βρε παιδάκι μου.

κ εγω το ιδιο νομιζω κ ο κυριακος τα ιδια κανει κ λεει οταν εχει νευρα

Αχ Μιμίκα, μην σε παίρνει από κάτω:(! Ξέρεις 4,5 χρόνια τώρα που αγαπάω κι εγώ πόσες φορές το εχω ζήσει αυτό; Αλλά είναι απλά στιγμές έντασης και σκέψου ότι κι αυτός ζει μια συνεχή κατάσταση πίεσης!
Αλλά βρε παιδί μου πως προέκυψε τώρα, αφού σε μερικές μέρες θα έφευγες, ή κάνω λάθος;

Ουπς, το έστειλε 2 φορες, δεν ξέρω γιατι...:hmm:

Βρε μιμικακι λογικο ειναι κι εκεινος καπου να του τη δινει η αναμονη. Απο αγαπη του τη δινει κι οχι απο μισος. Φυσικα και δεν μισει ουτε εσενα, ουτε τον Φρου. Στην περιπτωση αυτη, θα θεωρουσε τον γατουλη ευεργετη που σε καθυστερησε και θα σου ελεγε να καθησεις κι αλλο. Καταλαβε τον κι εσυ και μην παιρνεις τοις μετρητοις κατι που ειπε σε μια κακια στιγμη, ειναι κριμα. Απλα σε θελει κοντα του :inlove::inlove::inlove: Πες του κι εσυ ενα "δικιο εχεις αλλα κοντευουμε" να νοιωθει κι εκεινος ποσο του λειπεις και πως τον καταλαβαινεις και νομιζω ολα θα πανε καλα!!!! Θελει μια επιβεβαιωση κι εκεινος, πως σου λειπει..... Αντε, μην στενοχωριεσαι.
Ευχομαι ενα καλο βραδυ σε ολους. Αν καποιος μπορει να επικοινωνησει με τη Νερινα, να μαθει αν ειναι καλα; :hmm::hmm:
Η Ασπασια τι λεει; Δεν θελει να μπει στη διαδικασια γατοδιαλογου παλι;; Εχει μιλησει κανεις;; Κριμα βρε παιδι μου... Μας ελειψε και ο Χιονης :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back