Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρααααα:D:blink::happy::rolleyes::redface::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!! :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη σας μέρα !!!! :):):)

καλημεραααααααααα μακια μακια

Καλημέρα σε όλους!!!!!
Έχω ξυπνήσει απο τις 6.00 και κοίταγα τηλεόραση.....με ξύπνησε μια δαγκωνιά στο πόδι....

προφανώς ο Κίκις δεν άλλαξε το ρολόι του και νομίζει ότι είναι 7.00!!!!! :blink::blink::blink:

Μετά κατέβασε όλο το τραπέζι..... μέχρι να πιώ τον καφέ μου και να πάιξουμε....:lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα!:)
προφανώς ο Κίκις δεν άλλαξε το ρολόι του και νομίζει ότι είναι 7.00!!!!! :blink::blink::blink:
Αχ, ναι, αυτό το τεχνικό προβληματάκι με την αλλαγή της ώρας το αντιμετωπίζουμε κι εμείς... :rolleyes:

Μιμίκα, αν θες να ρωτήσω πιο έμπιστους ανθρώπους για τη μεταφορά του Φρου πες, εγώ πάντως ρώτησα και μου είπαν ότι 300 ευρώ είναι η γάτα, 400 τα μικρόσωμα σκυλιά και 1000 τα μεγαλόσωμα, μήπως νομίζουν ότι ο Φρου είναι Ντόπερμαν?! :confused::blink: Και η καραντίνα που θα μπει είναι δωρεάν,δεν πληρώνεις:hmm:

Αν θέλεις ρώτα :) Όταν πρωτοαποφάσισα να πάω και είχα ρωτήσει (δηλαδή πέρσυ) όλα αυτά μου τα είχαν πεί αλλιώς!! Χθές μου είπαν ότι άλλαξε όλο αυτό, δηλαδή κατοικίδια πλέον που ταξιδεύουν Αγγλία πληρώνουν αυτό το ποσό το οποίο πάει ένα ποσοστό στην πιθανή καραντίνα, και άλλο ένα σε αυτούς. Τι να σας πώ ρε παιδιά, γνώμη μου είναι πώς το κάνουν επίτηδες για να μην μπαίνουν ξένα ζώα στη χώρα τους....

Για την μεταφορα ζωων προς αγγλια απαιτειται εξεταση γαι λευχαιμια, ειτζ και σταλσιμο αιματος σε ειδικο εργαστηριο στην αθηνα και αφου βγεια ρνητικο κι εχει κανει κι εμβολια λυσσας εξι μηνες εδω παραμονη πριν ταξιδεψει . Ειδαλλως το κρατανε 7,μηνες γκαραντινα εκει. Αυτο συμβαινει για ολα τα ζωα προς εκει.
Γενικα το να ταξιδεψει με καργκο με ολες τις εταιρειες ειναι παντα φτηνοτερο εδω δεν ξερω τι σου ειπανε.. μηπως επεσες σε καμμια ασχετη υπαλληλο? ποσα απο αυτα εχει κανει ο φρου ιατρικα?

Τα έχει κάνει όλα αυτά γιασμήν.
Για το κάργκο μου το είπε κοπέλα στην ολύμπιακή αλλά δεν έχει να κάνει με αυυτό έχει να κάνει με την χώρα...Η αγγλία απαγορεύει μεταφορά στην καμπίνα, με όλες τις αεροπορικές. Επιπλέον έχει απαγορέψει μεταφορά με άλλες εταιρίες από ελλάδα πέρα από British ή ολυμπιακή.

Δυστυχώς ρώτησα για το eurostar μήπως πήγαινα δια μέσου Γαλλίας αλλά δεν μεταφέρουν ζώα εκτός από σκύλους-συνοδούς για τυφλούς..:/:

Μιμίκα προς το παρόν περιμένω απάντηση, το στανταρ είναι ότι η καραντίνα είναι δωρεάν για τις χώρες της ΕΕ. Είναι δική τους ευθύνη πλέον, επίσης έμαθα ότι στην Ολυμπιακή το γατάκι ταξιδεύει με τη γατομαμά του στους επιβάτες,ενώ στην British ταξιδεύει στις αποσκευές

Μιμίκα, μήπως οδηγείς; Ίσως να μπορούσες να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο από Γαλλία για να περάσεις στη Μ. Βρετανία ή αν έρθει ο καλός σου με το δικό του αυτοκίνητο να σας πάρει; Λέω εγώ τώρα...:hmm:

Μιμίκα προς το παρόν περιμένω απάντηση, το στανταρ είναι ότι η καραντίνα είναι δωρεάν για τις χώρες της ΕΕ. Είναι δική τους ευθύνη πλέον, επίσης έμαθα ότι στην Ολυμπιακή το γατάκι ταξιδεύει με τη γατομαμά του στους επιβάτες,ενώ στην British ταξιδεύει στις αποσκευές

Μα χθές που μίλησα με ολύμπιακή μου είπαν μόνο στις αποσκευές για Αγγλία...Σίγουρα ρώτησες για Αγγλία??:hmm:

Μιμίκα, μήπως οδηγείς; Ίσως να μπορούσες να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο από Γαλλία για να περάσεις στη Μ. Βρετανία ή αν έρθει ο καλός σου με το δικό του αυτοκίνητο να σας πάρει; Λέω εγώ τώρα...:hmm:

Και αυτό το σενάριο σκέφτομαι....Να πετάξω μέχρι Γαλλία (αρκεί και εκεί οι τιμές μεταφοράς να είναι λογικές), και μετά οδικώς στην Μ.Βρετανεία(μην χέσω το μεγαλείο της:mad:)..

Αν σου πούνε 1000 ευρώ και για Γαλλία, μη μασάς. Υπάρχει πάντα ένα τρένο από Ρώμη προς Παρίσι;) Προορισμός Λονδίνο μέσω Κολοπετινίτσας...:confused:

Μα χθές που μίλησα με ολύμπιακή μου είπαν μόνο στις αποσκευές για Αγγλία...Σίγουρα ρώτησες για Αγγλία??:hmm:

οεο, ανάποδα τα γράψα, sorry!!! Στην British είναι μαζί σου. Απλά 1000 ευρώ είναι άμα βγάλεις τώρα για τη γάτα σου, όπως και για τον άνθρωπο είναι έτσι,όσο πιο νωρίς πάρεις το εισητήριο τόσο πιο φθηνό είναι.
:hmm: Έχεις σκεφτεί όμως πόσο θα στρεσσαριστεί ο Φρου?

Αν δεν κάνω λάθος η Αγγλία ΔΕΝ ανήκει στην ΕΕ...!!!!!!!!!

Ανήκει, απλά είναι η μόνη χώρα που δεν δέχτηκε να αλλάξει νόμισμα

Αν σου πούνε 1000 ευρώ και για Γαλλία, μη μασάς. Υπάρχει πάντα ένα τρένο από Ρώμη προς Παρίσι;) Προορισμός Λονδίνο μέσω Κολοπετινίτσας...:confused:

:lol::lol::lol: Στο τέλος θα πάω με τα πόδια!!!! :lol::lol:

οεο, ανάποδα τα γράψα, sorry!!! Στην British είναι μαζί σου. Απλά 1000 ευρώ είναι άμα βγάλεις τώρα για τη γάτα σου, όπως και για τον άνθρωπο είναι έτσι,όσο πιο νωρίς πάρεις το εισητήριο τόσο πιο φθηνό είναι.
:hmm: Έχεις σκεφτεί όμως πόσο θα στρεσσαριστεί ο Φρου?

Εμένα μου είπαν και από το προξενείο ότι οι άγγλοι δεν επιτρέπουν πιά καμία αεροπορική να μεταφέρει τα ζώα στην καμπίνα...Τα 1000 ευρώ είναι στάνταρ για τα ζώα...Φαντάσου εγώ θέλω να πετάξω 30 Νοέμβρη δηλαδή 1 μήνα πρίν αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι..
Να σκεφτείς πώς το δικό μου εισητήριο στοιχίζει μόνο 130 ευρώ και του Φρού να είναι 700 με ολυμπιακή και 1000 με british???:blink::blink:Έλεος τι μεταφέρω? Κόκα???:cool:

:blink::blink:Έλεος τι μεταφέρω? Κόκα???:cool:

Δεν το σκεφτεσε..... για να βγάλεις καί τίποτα?????;):P

Άκουσον άκουσον..
Αναλυτικά τα 1000 ευρώ:

300ε είναι το μίνιμουμ ποσό μεταφοράς
14,67 φορτωτική
0,80 χ κιλά είναι οι φόροι
400 Pet travel scheme (μια παπα.... που έχουν εφεύρει οι Άγγλοι σε περίπτωση καραντίνας)

όλα αυτά χ 19%

Μας κάνουν 1000!!!!!!:blink:

Ωραία ε??

Αυτά για british

Δεν τους χέ.... να πας με τα πόδια τελικά, λέω 'γω...:mad: Οι χλεχλέδες οι Άγγλοι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back