julia
Διακεκριμένο μέλος

μετά απο 4 χρόνια βασανιστήρια, και σκληρή εκμετάλλευση άλλαξα δουλειά... και ηρεμησε το κεφάλι μου, και τα νέυρα μου....η κολλητή μου που δουλεύει ακόμα εκεί... τραβάει τα απίστευτα,, και έχει πάρει και το δικό μου κομμάτι.. γιατί φυσικά δεν πείρε άλλο άτομο ο @@@@@@κας..(τα θυμάμαι και φορτώνω..)!!!!
Εδώ είμαστε τύπου οικογενειακό περιβάλλον... όλοι στον ενικό... χαλαρά.... φοράω ότι θέλω... μόνο όταν έχω ραντεβού με πελάτες γίνομαι άνθρωπος....
πχ σήμερα φοράω σκιζμένο τζίν και αθλητικά.....γιατί ήξερα οτι θα είμαι χαλαρά...
αντε 2 παρά...... θα χαζέψω γατούνια στο tube.....

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εμείς σήμερα δεν έχουμε καθόλου δουλεία , τίποτα, έχει συννεφιάσει κα εδώ!
Εγώ είμαι κοντά στο Mall , αλλά μόλις σχολάσω πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τον Ρούντολφ και να πάμε στον Αίλουρο. Ίσως από Δευτέρα να θες
![]()
Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες....
Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες....
Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο....
Εγώ μένω Κηφισιά, δεν μου είναι τίποτα στο σχόλασμα να κατέβω στο Mail

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

....Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε.

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι
!Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει...
julia
Διακεκριμένο μέλος
. Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!!

Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν.....

Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......)
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

συμπτωση λετε;
σας χαιρετω παω κοσμος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα;![]()
σας χαιρετω παω κοσμος![]()

Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντως
Καλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους..

mimikaki
Διάσημο μέλος
καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα![]()
Kαλά σας ευχαριστούμε!!

Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!!
τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα??βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια??Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου????
![]()
Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!!

Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!!

ladycat
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη!

να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε;

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
[μικρα και μεγαλα
]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα!
Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω...![]()
Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω

Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
. Ίσως από Δευτέρα να θες