julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:41 Η julia έγραψε: #8.901 02-11-07 13:41 Ναι δενέχω παράπονο.. μετά απο 4 χρόνια βασανιστήρια, και σκληρή εκμετάλλευση άλλαξα δουλειά... και ηρεμησε το κεφάλι μου, και τα νέυρα μου....η κολλητή μου που δουλεύει ακόμα εκεί... τραβάει τα απίστευτα,, και έχει πάρει και το δικό μου κομμάτι.. γιατί φυσικά δεν πείρε άλλο άτομο ο @@@@@@κας..(τα θυμάμαι και φορτώνω..)!!!! Εδώ είμαστε τύπου οικογενειακό περιβάλλον... όλοι στον ενικό... χαλαρά.... φοράω ότι θέλω... μόνο όταν έχω ραντεβού με πελάτες γίνομαι άνθρωπος.... πχ σήμερα φοράω σκιζμένο τζίν και αθλητικά.....γιατί ήξερα οτι θα είμαι χαλαρά... αντε 2 παρά...... θα χαζέψω γατούνια στο tube..... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η julia έγραψε: #8.902 02-11-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εμείς σήμερα δεν έχουμε καθόλου δουλεία , τίποτα, έχει συννεφιάσει κα εδώ! Εγώ είμαι κοντά στο Mall , αλλά μόλις σχολάσω πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τον Ρούντολφ και να πάμε στον Αίλουρο. Ίσως από Δευτέρα να θες Click για ανάπτυξη... Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Η kitsoyla έγραψε: #8.903 02-11-07 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω Κηφισιά, δεν μου είναι τίποτα στο σχόλασμα να κατέβω στο Mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 14:00 Η julia έγραψε: #8.904 02-11-07 14:00 Οκ γειτόνισσα θα το έχω υπόψιν..... .... Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:01 Η ioanna_g έγραψε: #8.905 02-11-07 17:01 Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι δενέχω παράπονο.. μετά απο 4 χρόνια βασανιστήρια, και σκληρή εκμετάλλευση άλλαξα δουλειά... και ηρεμησε το κεφάλι μου, και τα νέυρα μου....η κολλητή μου που δουλεύει ακόμα εκεί... τραβάει τα απίστευτα,, και έχει πάρει και το δικό μου κομμάτι.. γιατί φυσικά δεν πείρε άλλο άτομο ο @@@@@@κας..(τα θυμάμαι και φορτώνω..)!!!! Εδώ είμαστε τύπου οικογενειακό περιβάλλον... όλοι στον ενικό... χαλαρά.... φοράω ότι θέλω... μόνο όταν έχω ραντεβού με πελάτες γίνομαι άνθρωπος.... πχ σήμερα φοράω σκιζμένο τζίν και αθλητικά.....γιατί ήξερα οτι θα είμαι χαλαρά... αντε 2 παρά...... θα χαζέψω γατούνια στο tube..... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η julia έγραψε: #8.902 02-11-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εμείς σήμερα δεν έχουμε καθόλου δουλεία , τίποτα, έχει συννεφιάσει κα εδώ! Εγώ είμαι κοντά στο Mall , αλλά μόλις σχολάσω πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τον Ρούντολφ και να πάμε στον Αίλουρο. Ίσως από Δευτέρα να θες Click για ανάπτυξη... Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Η kitsoyla έγραψε: #8.903 02-11-07 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω Κηφισιά, δεν μου είναι τίποτα στο σχόλασμα να κατέβω στο Mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 14:00 Η julia έγραψε: #8.904 02-11-07 14:00 Οκ γειτόνισσα θα το έχω υπόψιν..... .... Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:01 Η ioanna_g έγραψε: #8.905 02-11-07 17:01 Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εμείς σήμερα δεν έχουμε καθόλου δουλεία , τίποτα, έχει συννεφιάσει κα εδώ! Εγώ είμαι κοντά στο Mall , αλλά μόλις σχολάσω πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τον Ρούντολφ και να πάμε στον Αίλουρο. Ίσως από Δευτέρα να θες Click για ανάπτυξη... Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Η kitsoyla έγραψε: #8.903 02-11-07 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω Κηφισιά, δεν μου είναι τίποτα στο σχόλασμα να κατέβω στο Mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 14:00 Η julia έγραψε: #8.904 02-11-07 14:00 Οκ γειτόνισσα θα το έχω υπόψιν..... .... Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:01 Η ioanna_g έγραψε: #8.905 02-11-07 17:01 Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Επιφυλάσσομαι για Δευτέρα γιατί συνήθως οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες.... Εγώ είμαι κοντά στον ΑΒ της κύμης.. ...σχετικά....μετα το γεφυράκι που περνάει την Αττική οδο.... Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω Κηφισιά, δεν μου είναι τίποτα στο σχόλασμα να κατέβω στο Mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 14:00 Η julia έγραψε: #8.904 02-11-07 14:00 Οκ γειτόνισσα θα το έχω υπόψιν..... .... Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:01 Η ioanna_g έγραψε: #8.905 02-11-07 17:01 Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ γειτόνισσα θα το έχω υπόψιν..... .... Αν πάει έτσι και η άλλη εβδομάδα.... θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:01 Η ioanna_g έγραψε: #8.905 02-11-07 17:01 Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι γίνεται κοριτσάρες; Μ'έχει πεθάνει το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω. anabou κι εσύ αδερφή σκορπίνα; Χαίρομαι! Τώρα περιμένω να γίνουν επιτέλους οι φακές μου να φάω γιατι μ'έχει κόψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:04 Η julia έγραψε: #8.906 02-11-07 17:04 Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μένα πονάει το κεφάλι μου..... Εφυγα... παω να δω το γατούνι μου!!!!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!!!!!! Αν και βροχερό , όπως έιπαν..... Φακές???? ( Χμ- δεν είναι κακή ιδέα.......) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:11 Η μελινάκι έγραψε: #8.907 02-11-07 19:11 δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν το πιστευω παιδια!! κι εμενα εκεινη την ωρα πονουσε το κεφαλι μου! συμπτωση λετε; σας χαιρετω παω κοσμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Η LIFE έγραψε: #8.908 02-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ; σας χαιρετω παω κοσμος Click για ανάπτυξη... Κι εμεις παμε 1-2 φορες την εβδομαδα απαραιτητα Ειδικα το Σαββατο το μεσημερακι παμε για καφε απεναντι απο το σινεμα και τα πιτσιρικια για κανενα ηλεκτονικο..πολυ ωραια περνας τη μερα σου εκει παντωςΚαλα να περασεις...Εγω σε λιγο θα παω με τη φιλη μου και τα παιδια μας παιδοτοπο[ως συνηθως] Αλλα εχουμε βρει κατι πολυ καλους με πολυ ομορφο χωρο και για τα παιδια και για τους μεγαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:07 Η mimikaki έγραψε: #8.909 02-11-07 20:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα Click για ανάπτυξη... Kαλά σας ευχαριστούμε!! Αφού είναι φατσούλι και ο δικός σου!! τα μάτια δεν ξέρω τι χρώμα είναι εσένα?? Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια?? Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου???? Click για ανάπτυξη... Τιμή μας να μας λέτε "Θείο"!! Το ανιψάκι μας το αγαπάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:09 Η ladycat έγραψε: #8.910 02-11-07 20:09 λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον ακουω προσφορες ποια δεχετε να ερθει να μου σιδερωσει τα εχω παιξει οχι αλλο σιδερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 21:36 Η ioanna_g έγραψε: #8.911 02-11-07 21:36 Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 22:55 Η μελινάκι έγραψε: #8.912 02-11-07 22:55 μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα περασα αγορασα και ενα λουτρινο...το Ρατατουλη! να κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #8.913 03-11-07 00:10 ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:04 Η LIFE έγραψε: #8.914 03-11-07 02:04 Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνυχτα παιδια [μικρα και μεγαλα] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:13 Η lactoula έγραψε: #8.915 03-11-07 02:13 Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεινανε 7 ωρες μεχρι να παω να παρω το βιβλιο του Χαρι Ποτερ Εχω σταμπαρει και το βιβλιοπωλειο ηδη απο σημερα! Εχω βαλει και ξυπνητηρι! Ουτε στην λαικη δεν οργανωνομαι ετσι! Αντε καληνυχτουδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 02:17 Η ioanna_g έγραψε: #8.916 03-11-07 02:17 Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα κι από'μένα! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 12:41 Η mimikaki έγραψε: #8.917 03-11-07 12:41 Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Έμαθα μόλις τα νέα για το γατάκι το ασπρόμαυρο και στεναχωρήθηκα πολύ... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Πάντως αν έχετε παρατηρήσει ο Φρου έχει πολύ χαρακτηριστικό μουσούδι. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πολύ "πεταχτό" πρός τα έξω Το γλυκό μου για φίλιμα είναι:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.918 03-11-07 14:32 γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας! εγω φευγω για λαρισσα να δω τη νεα μου ξαδερφουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:42 Η marestros: #8.919 03-11-07 15:42 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! νυσταζω!!!!!!!! και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ελεγα να παω θεατρο αλλα ο αδερφος μου θα παω μπουζουκια και ψηνομαι τρελλα να του κολλησω να με παρει μαζι , ομως το αγορι μου δεν θα θελει να ερθει... δεν μπορω αλλο να ακουω για γατακια που πεθαινουν, δεν εχουν που να μεινουν κλπκλπ απλα δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2007 στις 15:52 Η lactoula έγραψε: #8.920 03-11-07 15:52 Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας! Και εγω νυσταζω αλλα αποκλειεται να κοιμηθω! Διαβαζω, μου εμειναν μονο 400 σελιδες απο το βιβλιο!!! Δεν μπορω να ξεκολλησω! Ειδα χτες την νυχτα το εργο '' Οι γεφυρες για την Τεραμπιθια'' πολυ ωραιο! Κλαμα!!!! Και εγω ποναω πολυ οταν διαβαζω για γατακια που πεθαινουν η υποφερουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.