Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 13:32 Η Mariel έγραψε: #9.041 10-11-07 13:32 καλημερα και απο εμενα!μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου απο το ιντερνετ γενικοτερα λογω προβληματων συνδεσης επεστρεψα επιτελους!!!το ποσα μηνυματα βρηκα δεν το σχολιαζω καν ο Νοελ κι η Τσικι ειναι μια χαρα.την ιδεα βεβαια οτι θα μπορεσουν καποια στιγμη να συμβιωσουν αρμονικα την εγκατελειψα προ πολλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 13:38 Η lactoula έγραψε: #9.042 10-11-07 13:38 Καλημερουδια και απο μενα παιδια! Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!! ΕΙναι δυνατον να γνωρισεις εναν τοσο καλο ανθρωπο απο το διαδικτυο? Δεν εχω λογια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 14:42 Η Νατάσα έγραψε: #9.043 10-11-07 14:42 Καλημέρα - Καλησπέρα! Γειά σας! Εγώ είμαι δουλειά εδώ στην περιοχή Ψυρρή/Θησείου και μάλλον τώρα ξύπνησε ο κόσμος! Έχω αφήσει τη μικρή Νεφέλη σπίτι με τον καλό μου και ανυπομονώ να κλείσω κατά τις πέντε και να την κάνω για σπιτάκι, φαγητό, και αγκαλιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 15:33 Η cloud έγραψε: #9.044 10-11-07 15:33 Νατάσα, Νεφέλη λένε τη γάτα σου? Την άσπρη κούκλα στο άβαταρ?? Νεφέλη λένε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:00 Η marestros: #9.045 10-11-07 16:00 γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και απο εμενα!μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου απο το ιντερνετ γενικοτερα λογω προβληματων συνδεσης επεστρεψα επιτελους!!!το ποσα μηνυματα βρηκα δεν το σχολιαζω καν ο Νοελ κι η Τσικι ειναι μια χαρα.την ιδεα βεβαια οτι θα μπορεσουν καποια στιγμη να συμβιωσουν αρμονικα την εγκατελειψα προ πολλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 13:38 Η lactoula έγραψε: #9.042 10-11-07 13:38 Καλημερουδια και απο μενα παιδια! Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!! ΕΙναι δυνατον να γνωρισεις εναν τοσο καλο ανθρωπο απο το διαδικτυο? Δεν εχω λογια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 14:42 Η Νατάσα έγραψε: #9.043 10-11-07 14:42 Καλημέρα - Καλησπέρα! Γειά σας! Εγώ είμαι δουλειά εδώ στην περιοχή Ψυρρή/Θησείου και μάλλον τώρα ξύπνησε ο κόσμος! Έχω αφήσει τη μικρή Νεφέλη σπίτι με τον καλό μου και ανυπομονώ να κλείσω κατά τις πέντε και να την κάνω για σπιτάκι, φαγητό, και αγκαλιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 15:33 Η cloud έγραψε: #9.044 10-11-07 15:33 Νατάσα, Νεφέλη λένε τη γάτα σου? Την άσπρη κούκλα στο άβαταρ?? Νεφέλη λένε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:00 Η marestros: #9.045 10-11-07 16:00 γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερουδια και απο μενα παιδια! Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!! ΕΙναι δυνατον να γνωρισεις εναν τοσο καλο ανθρωπο απο το διαδικτυο? Δεν εχω λογια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 14:42 Η Νατάσα έγραψε: #9.043 10-11-07 14:42 Καλημέρα - Καλησπέρα! Γειά σας! Εγώ είμαι δουλειά εδώ στην περιοχή Ψυρρή/Θησείου και μάλλον τώρα ξύπνησε ο κόσμος! Έχω αφήσει τη μικρή Νεφέλη σπίτι με τον καλό μου και ανυπομονώ να κλείσω κατά τις πέντε και να την κάνω για σπιτάκι, φαγητό, και αγκαλιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 15:33 Η cloud έγραψε: #9.044 10-11-07 15:33 Νατάσα, Νεφέλη λένε τη γάτα σου? Την άσπρη κούκλα στο άβαταρ?? Νεφέλη λένε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:00 Η marestros: #9.045 10-11-07 16:00 γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα - Καλησπέρα! Γειά σας! Εγώ είμαι δουλειά εδώ στην περιοχή Ψυρρή/Θησείου και μάλλον τώρα ξύπνησε ο κόσμος! Έχω αφήσει τη μικρή Νεφέλη σπίτι με τον καλό μου και ανυπομονώ να κλείσω κατά τις πέντε και να την κάνω για σπιτάκι, φαγητό, και αγκαλιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 15:33 Η cloud έγραψε: #9.044 10-11-07 15:33 Νατάσα, Νεφέλη λένε τη γάτα σου? Την άσπρη κούκλα στο άβαταρ?? Νεφέλη λένε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:00 Η marestros: #9.045 10-11-07 16:00 γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νατάσα, Νεφέλη λένε τη γάτα σου? Την άσπρη κούκλα στο άβαταρ?? Νεφέλη λένε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:00 Η marestros: #9.045 10-11-07 16:00 γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας!!!! σημερα θα γιορτασουμε την απολυση του αδερφου απο τον στρατο!!!! το κακο ειναι πως πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι και εγω βαριεμαι τρελλα και εχω και απειρο διαβασμα χαθηκε να βγουμε εξω , αλλα ειναι σαββατο και το σαββατο λεει βγαινουν οι υπηρετριες θελω να καθρισω κι εγω τα πραγματα της γατουλας μου και καποια στογμη πρεπει να φτιαξω τα ροχα γιατι τωρα τα εχω ολα χυμα, χειμωνιατικα καλοκαιρινα και δεν μπορω να βρω ποτε τι να βαλω!!! μελινακι οι αδερφοι ειναι προβλημα αλλα ειναι και μαλαματα μερικες φορες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:14 Η ioanna_g έγραψε: #9.046 10-11-07 16:14 Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ εδώ είμαι! Χάθηκα γιατί προχτες γιόρταζε ο καλός μου κ χτες πήρα το γατούλι μου!!!! Είμαι ευτυχισμένη! Της έκανα κ ποστ φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.047 10-11-07 16:41 Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι την καλή μου, Νεφελίτσα την λένε, της έδωσε το όνομα η κυρία που την βρήκε και της έμεινε γιατί το ακούει και .... της πάει! Είναι πανέμορφο όνομα! Πιστεύω πρέπει να είσαι μοναδική για να σε βγάλουν Νεφέλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 16:45 Η μελινάκι έγραψε: #9.048 10-11-07 16:45 γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας! κανονικα τωρα επρεπε να κανω μαθηματα αλλα... βαριεμαιαιαιαιαιαια μαλλον θα παω σινεμα το απογευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:08 Η anabou έγραψε: #9.049 10-11-07 17:08 Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαριέλ τι έγινε τελικά με Τσίκι-Νοέλ; Βρίσκομαι σε φάση επανασυγγραφής της διπλωματικής (εξού κι έχω ψιλοχαθεί), μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον. Το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει, έλεος πια! Είναι και οι γονείς μου εδώ και συμπληρώνεται το καρέ. Εμ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς (τότε έχει ησυχία και συγγράφω την διπλωματική), εμ από τις 8 άντε 8.30 αρχίζουν οι επισκέψεις. Αν δεν πάθω νευρική κρίση τώρα, δεν θα την πάθω ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:45 Η aretha έγραψε: #9.050 10-11-07 17:45 Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mariel, καλωσήρθες, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Θέλουμε λεπτομέρειες για Τσίκι - Νόελ (και φωτογραφίες) cloud, τι νέα απ'την Αγγλία; Πώς πάει το μεταπτυχιακό; Αναστασία, κουράγιο, τον έφαγες το γάιδαρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:42 Η patousaki: #9.051 10-11-07 18:42 γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σε όλους!αφού μου βγήκε το λάδι στις δουλειές το πρωί είπα να ξεκουράσω το βασανισμένο μου κορμι!έπεσα λοιπόν για ενα μεσημεριανό υπνάκο.στα πόδια μου η μεγάλη μου και στο κεφάλι μου η μικρή.αυτές λιωνουν ακόμα στόν ύπνο.θα φτιάξω ενα πράσινο τσάι και θα σιδερώσω γιατί τα ρούχα θα φύγουν απο μόνα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 20:26 Η Mariel έγραψε: #9.052 10-11-07 20:26 φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φωτογραφιες θα βαλω συντομα απο τα τεραταοσο για τη συμβιωση,δεν εχω πολλα νεα δυστυχως,απλα τις λιγες φορες που κατα λαθος εχει ξεφυγει η Τσικι απο την επιτηρηση μας κι εχει περασει στο μισο σπιτι-χωρο του Νοελ,τον κυνηγαει,αρχιζει τα χου,φτυνει και προσπαθει να τον γρατζουνισει.ο Νοελ ουτε καν επιχειρει να αμυνθει,φοβαται και κουρνιαζει μεχρι να ερθει καποιος να τον σωσει.δε βλεπω να τα βρισκουν ποτε αυτα τα δυο....οποτε μαλλον οταν με το καλο παντρευτουμε με τον Κωστα(σε κανα χρονο το κοβω),θα παρω μαλλον εγω μαζι το Νοελ και θα μεινει εδω η Τσικι(την οποια πλεον ουτε να πλησιασω δε μ'αφηνει).παντως ειναι τρομερα κουραστικη η ολη ιστορια,να ειναι το σπιτι χωρισμενο στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:36 Η anabou έγραψε: #9.053 11-11-07 00:36 Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως ένα δράμα πρέπει να είναι . Α ρε Τσίκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 01:48 Η χριστινα έγραψε: #9.054 11-11-07 01:48 Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:03 Η LIFE έγραψε: #9.055 11-11-07 02:03 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Κι εγώ εδώ!!!! Γυρισα από Αγγλία, αλλά χάλασε το λαπ τοπ. Πηραμε καινούριο αλλα εχει vista και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο mobile conect αλλιως δεν έχω ιντερνετ.... Συνδεθηκα με καρτα μετά βασσάνων και κόπων, να πω ένα γειά και θα τα πούμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. Αντε, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία. Καληνύχτα σε όλους. Καληνύχτα Life Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Χριστινα Μη σκας μωρε θα λυθει το θεμα...Αντε θα μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις..Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 02:20 Η Mia_m έγραψε: #9.056 11-11-07 02:20 Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους ένα διάλλειμα απ'την κουραστική ζωή μου, όλα τα έκανα, διάβασμα (αρχίζω πρόοδο σε 2 βδομάδες και έχω αγχοθεί τόσο πολύ και με έπιασε το στομάχι μου, έβγαλα και 2 καινούριες άσπρες τρίχες), δούλεψα στο μαγαζί του μπαμπά μου, σήμερα όμως είπα να βγω λίγο έξω γιατί δεν πήγαινε άλλο, έχω την εντύπωση ότι τρελάθηκα! Αύριο ειδικά θα λιώσω στον υπολογιστή και τον καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:40 Η μελινάκι έγραψε: #9.057 11-11-07 12:40 καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα! εχω κανει τα περισσοτερα απο τα μαθηματα μου κα εκατσα λιγο στον υπολ. αυτο το σαββατοκυριακο περασε πολυ γρηγορα σημερα θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Η purina έγραψε: #9.058 11-11-07 16:46 Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, Ειχα βαλει μασκα στο πρωσοπο και παει το ντινακι και πιδαει ακριβως διπλα μου και γεμησε κοντα στο ενα ματακι το γουνακι του το σκουπισα με ενα χαρτομαντηλο αμεσως και πηγα και εβρεχα με ζεστο νερακι βαμβακακι να το ξεπληνο καλα.Λετε να του κανω τιποτα αλλο μπανακι?Αλλα ειναι και στο κεφαλι Παντος το ματακι μια χαρα το χρυσο μου το εκλησε αμεσως και εγς το καθαρισα αλλα μυριζει λιγο τι αλλο να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 18:53 Η LIFE έγραψε: #9.059 11-11-07 18:53 Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 451 452 453 454 455 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 453 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας κι απο εμενα...κρυο κρυο κρυο μπρρρ Σημερα απο το πρωι εκανα δουλειεςκαι τωρα ετοιμαζομαι να παω σε μια γιορτη...Θα τα πουμε το βραδυ ...αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 23:39 Η ladycat έγραψε: #9.060 11-11-07 23:39 γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας ολοι καλα μια χαρα βαριεμαι σημερα ολη την μερα την περασα ξαπλα αγκαλια με το κυριακουλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.