Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!!:redface::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Βρε Φωτεινη... Ελεος...
Ναι, μιλαγαμε για μποξεράκια με την Αγγελικη... :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν..Καιρό έχω να γράψω εδώ:P
Αρχικά βαριέμαι(κλασική κατάσταση) και τρέχω με τις εργασίες για τη σχολή που δε λένε να τελείωσουν.
Το κοριτσάκι μου είχε τους πρώτους οίστρους και έτσι κανόνισα την στειρωσή της για την επόμενη Τρίτη. Δεν άντεχα να το βλέπω έτσι το καημένο. Η κτηνιατρός μου όμως με καθησύχασε και πλέον δεν έχω κανένα άγχος. Δηλαδή έτσι νομίζω, γιατί μέχρι την Τρίτη δεν ξέρω τι θα κάνω...:redface:

Κατα τ'άλλα, η Τιτίκα έσπασε ένα βάζο που προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Οπότε εκ πρώτης όψεως το κοριτσάκι μου έχει αναπτυγμένη αίσθηση καλαισθησίας:D:D Βασικά, πήγε να παίξει με κάτι ψεύτικα λουλούδια που είχε το βάζο και ...τη συνέχεια την ξέρετε.
Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν και έκανα την εκστρατεία μου να πείσω τη μαμά να τα πετάξει, η οποία δεν είχε αποτελέσματα, τώρα αναγκαστικά πρέπει να το κάνει αν θέλει να σώσει τα βάζα από τις άγριες προθέσεις της Τιτίκας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πείτε μου καλή τυχη, εχω πολύ αγωνία....
Προσπαθώ να πείσω τον Νίκο (τον καλό μου) να πάρουμε ενα δεύτερο γατάκι.Αλλά επειδή ο μικρός μας δεν βλέπει πολύ καλά, φοβάται οτι θα τις ''τρώει'' απο τον καινούριο και δεν θέλει.Τελικά ρωτήσαμε τον κο Πάνο και μας είπε να τον δεί σε 10 μέρες αφού θα έχει τελειώσει μία νέα θεραπεία που του κάνουμε και να το συζητήσουμε τότε... Σκέφτομαι οτι αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα στις διακοπές των Χριστουγέννων που θα είμαστε εκει για την προσαρμογή αλλιώς ... δεν το βλέπω...
Αλλά αν όλα πάνε καλά.. Χριστούγεννα με μωράκι γατουλίνι:up::rolleyes:

Είμαι κάπως χαζοχαρούμενη τελικά:hmm:..........

καλημέρα σε όλους.:Dεχω τόση δουλειά που δεν προλαβαίνω να μπω καθόλου.όταν γυρνάω σπίιτι ειμαι .dead body.μου λείπετε.

Καλημέρες και απο μένα!!!!!!!:P
Βαριέμαι!!!!!!!! ΚΛΑΣΣΙΚΑ.....
ΠΟνάει η μέση μου.... τί τις ήθελα τις δουλειές?????
Πηγα για ψώνια....και εβγαλα το αχτι μου......

Το μωράκι μου έχει γίνει ένα μικρό αγγελάκι!!!!:redface:..... Μάλλον επιασε η εκπαιδευση......:lol::lol:
Αντε Πέμπτη πάλι!!!! - Πως περνάει έτσι ο καιρός???? :blink::blink:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΤΕΣ!!!!!

Καλημέρα και από εμένα:) Χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και οι υπόλοιποι να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε.
Χριστιάνα, ελπίζω τα Χριστούγεννα να σας βρουν με δεύτερο γατάκι;)

Ευχαριστώ Φωτεινούλα ελπίζω...
Μακάρι αυτές οι γιορτές να είναι καλήτερες για όλους!

Θέλετε ράτσας ή κεραμιδογατάκι;

Υπάχρει ο Κέρμιτ.... ΘΕΙΚκο γατάκι και μικρό... ωστε να μπορεσει να προσαρμοστεί... και να μην φαει και ξύλο το δικό σου......

Είναι ένα φουντωτό αγγελάκι...που γουργουρίζει συνέχεια!!!!!! :baby::baby::baby::baby::inlove::inlove:

Κεραμιδογατακι που χαρίζεται θα πάρουμε αν κάτσουν όλα καλά. Αρκεί να είναι μικρό και αγοράκι.
Julia υπάρχουν φωτο του Κέρμιτ;Να δελεάσω και το δεύτερο μισό... Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακομα αλλά δεν αντέχω να μην λιγουρεύω γατουλινια:rolleyes:.

Κεραμιδογατακι που χαρίζεται θα πάρουμε αν κάτσουν όλα καλά. Αρκεί να είναι μικρό και αγοράκι.
Julia υπάρχουν φωτο του Κέρμιτ;Να δελεάσω και το δεύτερο μισό... Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακομα αλλά δεν αντέχω να μην λιγουρεύω γατουλινια:rolleyes:.

Φώτο δεν έχω .... Ο Κερμιτ (Αντρακλας).. αυτην την στιγμή στεγάζετε στο Κέντρο ¨Γατας στην Κυψέλη.... Αν ΄θές μπορείς να πας να τον δείς εκεί.. μαζί με τά αλλα γατάκια... Αν θές πάμε και μαζί.... :happy::happy:

Στειλε πμ....για λεπτομερειες......

ΟΚ άν σιγουρέψουν τα πράγματα θα το κανονίσουμε:)

Χριστιάνα έχω εγω φώτο (αν και δεν αναδεικνύει όλη του την ομορφιά) θα σου βάλω το βράδυ...

Ωραία Νότα ευχαριστώ πολύ... και χαιρετίσματα στον Brad Pitt σου:hello:..(Μην ξεχνιόμαστε, αδυναμίες είναι αυτές:inlove:)

Χριστίνα, ψηφίζω κι εγώ Κέρμιτ!
Πήγαινε να τον δεις απο κοντα, θα καταλάβεις!
Ειναι μια κοινωνικότατη τριχομπαλίτσα που ψάχνει για αγκαλίά!:)
Και εχει μάθει με τα γατάκια του κέντρου και ειναι φιλικοτατος με ολα, ως και ξύλο κάθεται και τρώει! :)

Να πω και δημοσίως οτι ο Κιχις της Τζούλιας ειναι ενας κούκλος αν και ζόρικος μικρός (τυπικο ασπρόμαυρο.:))
Αλλά εμένα οι ζόρικοι άντρες ειναι η αδυναμια μου!

Αλλά εμένα οι ζόρικοι άντρες ειναι η αδυναμια μου!

Αυτοί που δαγκώνουν κιόλας;:lol:

Ο ναι, συμφωνώ,οι ζόρικες γάτες γενικά,όπως το τερατάκι μου. Μόνο για το φαΐ κάνει νάζια

Ο ναι, συμφωνώ,οι ζόρικες γάτες γενικά,όπως το τερατάκι μου. Μόνο για το φαΐ κάνει νάζια

Και εμείς!!!!!!:P:P:P Μόλις ακόυσει την σακούλα.... μεταμορφώνεται σε ΑΓΓΕΛΟ εξ ουρανού!!!!:lol::lol::lol:

Τις άλλες ώρες ΑΝ θέλει θα έρθει σε σένα αγκαλιά και ΑΝ θέλει θα γουργουρίσει....

ΑΛΛΑ σιγά-σιγά, τουλάχιστον του έχουμε ξεμάθει οτι τα δάκτυλά μας είναι για φάγωμα.... ΓΙατί το ειχε ξεφτιλήσει... και αν άλλάξει δόντια......

ΠΠΑΑΑΕΕΕΙΙΙΙΙΙ το δακτιλάκι... που είναι το δακτυλάκι??? ΟΟΕΕΟΟΟΟΟ:blink::blink::blink:

γεια σας!!! εχθες το βραδυ εφτασα 38,7!!! ψηθηκα!!!!! δεν θελω να ειμαι αρρωστη , χανω πολυτιμο χρονο απο τη ζωη μου!!!! με καταλαβαινετε??????????????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back