Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά στον μικρούλη! Ολα θα πάνε καλά, οι γάτες είναι εφτάψυχες!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το φαντασματάκι σου είναι νοερά μαζί σας:) Εύχομαι να τον έχεις σύντομα σύντομα κοντά σου και να πάνε όλα καλά. Να σκέφτεσαι θετικά. Είμαι σίγουρη ότι ο Κίκης θα συνεχίσει να αποσχολεί το site:up: και θα γίνε και η μασκότ μας. Περαστικά στον Κίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στον Κίκη σου. :up::rolleyes:Απ΄οτι φαίνεται είναι μεγάλος μαχητής.Καλά λένε ότι οι γάτες είναι εφταψυχες......ένας ακόμη λόγος για να τις θαυμάζεις:hello::greycat::greycat:

julia μου αν και μπηκα ξανα,τωρα ειδα την περιπετεια του Κικη σου:(
Ευχομαι ολοψυχα περαστικα του και να ειναι η τελευταια λαχταρα για εσενα

Περαστικά και φιλάκια στον Κίκη!!:baby::baby::kiss:

Νέα από τον Κίκη???

Καλημέρα σε όλους!!!!! :)
Αναρρώνουμε ολοταχώς!!!!! Εχτές μας επισκεύθηκε και ο μπαμπάς μας.... χαρές που κάναμε!!!!! :up:
Λυσσαξε να βγεί απο το κλουβάκι του, δάγκωνε τα κάγκελα, και έβγαζε χεράκια.... Τον πήρα αγκαλιά και έβαλε στόχο τις τηγανητές πατάτες της Αλίκης!!! Δυστυχώς η διάρροια επιμένει και τρώει μόνο ειδική τροφή....

Θέλω να δώ αν θα μας αφήσει να τον πάρουμε Σαββατοκύριακο σπίτι.....:hmm::hmm:
Τϊ θα κάνω όλη την Κυριακή ΜΟΝΗ μου????? :redface::redface:

Θα πάρω τηλέφωνο αργότερα να μάθω πως περάσαμε το βράδυ.....

Και πάλι καλημέρα!!!!
Και σήμερα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!! ( για να μην ξεχνιόμαστε...!!!) :up::up:

Καλημέρα! :)
Πολύ χάρηκα με τα νέα του Κίκη, από 'δω και πέρα μόνο ευχάριστα ν' ακούμε!! :up:

Σαν σήμερα πάνε τρία χρόνια από τον χαμό της γάτας μου στο θέμα αντίο με πολύ αγάπη την χαιρετώ μετά από τρία χρόνια όμως γιατί πονάει ακόμα τόσο πολύ;;;;;

Καλημέρα σε όλους
Ναι σήμερα Παρασκευή (και είναι λόγος χαράς) αλλά θέλω να γίνει καλοκαίρι, δεν μπορώ άλλο το κρύο.
Τζούλια, καλυτερεύει ο μικρός ε?? άντε να σταματήσει και η διάρροια σιγα -σιγά δεν ήταν και λίγο αυτό που τον βρήκε.
Μάγισσα, ο χρόνος μας κάνει απαλότερο τον πόνο, δεν μας κάνει να ξεχνάμε πόσο αγαπήσαμε και τι περάσαμε μ'αυτά τα πλάσματα και ειδικά αν έχουν χαθεί άδικα...

Εχω βρει αυτο το αρχειακι ειναι σαν screen saver ειναι ιδιος ο Κικης!!!1 Περπατάει στην οθώνη σας και κάνει διάφορα....
https://enzyme.gr/~partner/felix.zip

Πολύ χάρηκα με τα νέα Julia!!! Αντε, να τον πάρετε γρήγορα στο σπίτι και να γίνουν όλα όπως πριν!!!

Μάγισσα, νομίζω ότι ποτέ δεν περνά ο πόνος όταν χάνεις κάτι τόσο αγαπημένο.... Ίσως απαλύνει λίγο, αλλά πότε δεν ξεχνάς όποιον σε συντροφεύει και, με τον τρόπο του, δίνει χαρά στη ζωή σου.... Τουλάχιστον, μαζί με τη θλίψη, έχουν μείνει και τόσες όμορφες στιγμές να θυμάσαι...

Καλημέρα σας! Τι καλημέρα δηλαδή τέτοια ώρα,καλησπέρα! Δεν ξύπνησα τώρα μη με αποπάρρεται!
Είδες βρε Julia που ανυσηχούσες? Τίποτα δεν έγινε τελικά!

Τζούλια, πολύ ευχάριστα νέα για τον μικρό!!! :up::up:
Αντε, με το καλο γρήγορα σπίτι!

Μάγισσα, τι να πει κανείς.. δυστυχώς τέτοιες απώλειες δεν ξεχνούνται ποτέ, δεν γίνεται. Το μονο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να επικεντρωνόμαστε στις καλές αναμνήσεις...

Μια, κι εγώ πριν λιγο ξύπνησα! :)

Καλημερα/Καλησπέρα σε όλες!

Εχω βρει αυτο το αρχειακι ειναι σαν screen saver ειναι ιδιος ο Κικης!!!1 Περπατάει στην οθώνη σας και κάνει διάφορα....
https://[URL="https://enzyme.gr/~partner/felix.zip"]enzyme.gr/~partner/felix.zip[/URL]

Το κατέβασε κανένας σας????? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????

ειδικά οι μαμάδες με ασπρόμαυρα????? :up::up::up::up:

Είναι θεϊκό!!! Κι εγώ απρόμαυρη γατομαμά που να μη κολήσω? Μοιάζει με τον Κίκη χιχι

Το κατέβασε κανένας σας????? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????

ειδικά οι μαμάδες με ασπρόμαυρα????? :up::up::up::up:
Μαμά ασπρόμαυρου παρούσα, ευπειθώς αναφέρω! :lol:
Το είχα κατεβάσει πολύυυυ παλιά, πρέπει να κυκλοφορεί καιρό... Έχει πλάκα, όντως. Αλλά μπροστά στο live θέαμα, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν πιάνει μία! ;)

Κι εγώ το είχα βάλει παλιότερα!
Έχει πλάκα οντως! :)

Julia να δώσεις φιλάκια από όλους μας στον Κίκη. Είδες η θετική ενέργεια τον βοήθησε:up: Περαστικούλια του και σύντομα επιστροφή σπίτι του στην μαμά και τον μπαμπά του

Το είχα και εγώ πολύ παλιά και το είχα χάσει... Είναι τέλειο!!! Τώρα έχω παρεούλα όταν λείπω από το σπίτι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back