julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:46 Η julia έγραψε: #10.061 22-01-08 09:46 Καλημέρες σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #10.062 22-01-08 09:52 Καλημέρα σας ! Ο καιρός εδώ εχει πάρει λίγο την κάτω βολτα... αλλα ελπίζω ΣΚ να φτιάξει... μπρρρρρρρρ κλυώνωωωω ..και εχω αφήσει την γατοκουβερτούλα μου σπιτι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η drusilia έγραψε: #10.063 22-01-08 09:59 Εδώ πάντως ο καιρος ειναι σχεδον ανοιξιάτικος! Καλημέρα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.064 22-01-08 09:59 Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.065 22-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #10.062 22-01-08 09:52 Καλημέρα σας ! Ο καιρός εδώ εχει πάρει λίγο την κάτω βολτα... αλλα ελπίζω ΣΚ να φτιάξει... μπρρρρρρρρ κλυώνωωωω ..και εχω αφήσει την γατοκουβερτούλα μου σπιτι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η drusilia έγραψε: #10.063 22-01-08 09:59 Εδώ πάντως ο καιρος ειναι σχεδον ανοιξιάτικος! Καλημέρα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.064 22-01-08 09:59 Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.065 22-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας ! Ο καιρός εδώ εχει πάρει λίγο την κάτω βολτα... αλλα ελπίζω ΣΚ να φτιάξει... μπρρρρρρρρ κλυώνωωωω ..και εχω αφήσει την γατοκουβερτούλα μου σπιτι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η drusilia έγραψε: #10.063 22-01-08 09:59 Εδώ πάντως ο καιρος ειναι σχεδον ανοιξιάτικος! Καλημέρα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.064 22-01-08 09:59 Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.065 22-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ πάντως ο καιρος ειναι σχεδον ανοιξιάτικος! Καλημέρα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 09:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.064 22-01-08 09:59 Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.065 22-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.065 22-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κυλία-κυλία!!!! ΕΓΩ.. απο εχτές έχω φάει μονο μανταρίνια και πορτοκάλια. Και σήμερα έχω φέρει να φάω και στην δουλειά!!! ¨Α.. και 2 μήλα έφερα για σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η Desdemona: #10.066 22-01-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κορίτσια και από εμένα τι κάνετε ποιες αγωνίζονται μαζί μου για το χάσιμο των κιλών με ποια μαζί αρχίζω δίαιτα αυτήν την εβδομάδα;; Αντε να βλεπω τα κορμιά να λιώνουν;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ στον αγώνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.067 22-01-08 10:06 Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Εντελώς άνοιξη είναι σήμερα, με το πουκάμισο είμαι (αν και από μεθαύριο ξαναχαλάει ο καιρός). Μάγισσα, εγώ χτες ήμουν σχετικά μαζεμένη, αλλά σήμερα προβλέπεται παρασπονδία γιατί θα φάμε έξω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η kitsoyla έγραψε: #10.068 22-01-08 10:13 Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #10.069 22-01-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Η Tara έγραψε: #10.070 22-01-08 10:19 Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα!!!! ΜΙσώ τις δίαιτες!!!!! Και τις μισώ ακόμα περισσότερο, όταν πρέπει αν τις κάνω.... 1 βδομάδα την έβγαλα μόνο με σούπες και ούτε 1 κιλό κάτω..... Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η Tara έγραψε: #10.071 22-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Καλημέρα σας!!!! Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν είχα ποτε μου ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά, μπορώ να πω ότι τρώω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνω εύκολα κιλά, ευτυχώς! Σήμερα για παράδειγμα,έχω φάει ήδη ενα μπολ με δημητριακά και έχω φέρει μαζί μου 2 κομμάτια σπανακόπιτα και 2 κομμάτια καρυδόπιτα!. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η NiaR έγραψε: #10.072 22-01-08 10:21 Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η kitsoyla έγραψε: #10.073 22-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μην ξεχνάς ότι ξέρω που μένεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η kitsoyla έγραψε: #10.074 22-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:15 Η μαγισσα έγραψε: #10.075 22-01-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Άντζελα μήπως πρέπει να κάνουμε κοινή δίαιτα για να μπορούμε να συγκρίνουμε τα χαμένα κιλά μας Πρέπει να οργανωθώ , να πάρω και μια ζυγαριά για να ελέγχω.....!!! Click για ανάπτυξη... Η δίαιτα που έχω είναι από ενδοκρινολόγο και είναι διατροφή για αλλαγή μεταβολισμού.....μπορώ να στην δώσω είναι πολύ καλή φτάνει να σου αρέσουν τα ίδια φαγητά με εμένα!! και μία πολύ καλή ζυγαρια έχει στο telemarket stores που κάνει και λιπομέτρηση και την θεωρώ πιο αξιόπιστη..... Καί όσο για τις υπολοιπες αγωνίστριες ας περιμένει και καμία για την δίαιτα γιατί όλες πάτε για 3-4 άντε 5 κιλά εγώ που θέλω 20 ποιος θα μου κάνει παρέα μέχρι το τέλος;;; ε!! ποιος;; μοναχούλα θα με αφήστετε στο τέλος;;:cry::cry::cry::cry: και όσες τρώνε και δεν βάζουν τι να πω;;; μόνο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η jasmine έγραψε: #10.076 22-01-08 11:22 μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μάγισσα θα περιμένεις εμένα τότε που θα έχω να χάσω πολλά σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:33 Η Desdemona: #10.077 22-01-08 11:33 Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Η μαγισσα έγραψε: #10.078 22-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτσε ρε Άντζελα, τι 20 κιλά; Θα εξαφανιστείς!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πάθω τον θυροείδή και όταν έκανα 2.5 γυμναστική την ημέρα ήμουν 51 κιλά και τα 3 τελευταία χρονια έκανα T.K.W.D μετά έσπασα και το πόδι μου τον ταρσό και τέλος η προπονήσεις για όλα αυτά εγώ νιώθω βόδι τώρα άσε άσε τι να σου λέω πονεμένη ιστορία. όσα χάσω δν ξέρω... ναι jasmine μου σίγουρα θα με προλάβεις γιατί θα τελειώσουν όλες και εγώ θα κάνω ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:42 Η Desdemona: #10.079 22-01-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 503 504 505 506 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 504 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εγώ νιώθω βόδι Click για ανάπτυξη... Καλέ κούκλα είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #10.080 22-01-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ κούκλα είσαι! Click για ανάπτυξη... Αν με δεις και σε λιγότερα κιλά νομίζω ότι θα σου αρέσω ακόμα και θα νιώθω και εγώ καλύτερα..... είδε η NiaR φωτογραφίες μου στα λίγα κιλά και μου είπε ότι ήμουν σαν την κόρη μου.... Αλήθεια πότε θα έρθεις από κοντά για να τις δεις και εσύ; άντε να τα πουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.