Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εσύ Νάνσυ θα το παίξεις κιουρία...τύπου..."το'χω γρουσουζιά να τρώω βασιλόπιτα τις Πέμπτες" και τέτοια :P

:lol::lol::lol: Λες????? Μα καλα σε λιγο καιρο θα σουβλίσουμε αρνακι ακομα βασιλόπιτα κόβετε εσεις???? (α και κατι αλλο κυρα Ολγα μας.... μαγειριτσα κ δεν σφυρας?????εχω αδυναμιες:redface:)
θα παω πάντος γιατι το φρουρι = αδεια... :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: Λες????? Μα καλα σε λιγο καιρο θα σουβλίσουμε αρνακι ακομα βασιλόπιτα κόβετε εσεις???? (α και κατι αλλο κυρα Ολγα μας.... μαγειριτσα κ δεν σφυρας?????εχω αδυναμιες:redface:)
θα παω πάντος γιατι το φρουρι = αδεια... :up:
Αν παίζει άδεια τότε να το κάνεις το ατόπημα...είναι για ιερό σκοπό!:lol:
Την επόμενη φορά που θα κάνω μαγειρίτσα θα σου κάνω το τραπέζι! Νόμιζα πως είμαι η μοναδική τρελή που τρώει μαγειρίτσα καταχείμωνο!

...αρνάκι...μαγειρίτσα...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρες!!!!!! :)
Κρύο!!!!!! :(
Δεν θέλω να κάνω "και άλλους εχθρούς", δεν σας εχω πει οτι.......:redface:

και εγω τρώω τον ΑΜΠΑΚΟ.... και δεν .........!!!!

Το έχουνε για δούλεμα... ολοι μου λένε ότι έχω ΤΑΙΝΙΑ...... (σαν γάτα και εγώ... :P)
τι να πω... εγω απλά πιστέυω ότι "προσέχω" , ενω΄μου λένε καλύτερα να σε ντύνουμε παρά να σε ταίζουμε!!! ???? :hmm::hmm:

Να φέρω ταπεράκι το βράδυ??? για την πίτα, αν δεν την φάει κανένας???
Χαμένη να πάει τόσος κόπος απο την Αλίκη????? :redface::up:

Και εσυ τεκνον Βρουτε???????????????? :mad: Ε οχι!!! για τιμωρια θα σου στερησω ενα μηνα τον Κικι.... !
Αχ γιατι να μην ζει η γιαγια σου ΤΑΡΑ να τακτοποιησει μερικες μερικες!!!:up:

όλγα μου δεν ειναι σωστο να περιμενουμε τις γιορτες γι ανα γευόμαστε μια και μοναδική φορά τον χρόνο αυτα τα καταπληκτικα φαγητα... :redface:
Εμεις εδω .................. δίαιτα δεν ξεκινησαμε??????????? :hmm:

Λοιπόν δεν το ξαναδιαβάζω αυτό το θέμα, μου ανεβάζει την πίεση και τα τριγλυκερίδια! Κι άλλη που δε βάζει κιλά; Σαν τις αμοιβάδες πολλαπλασιάζεστε!!!:mad:

ουφφφφφφφφ νευρίασα και επαθα υπογλυκαιμία. Πέρνα βρε Όλγα να πάμε για σοκολατόπιτα... :D

ουφφφφφφφφ νευρίασα και επαθα υπογλυκαιμία. Πέρνα βρε Όλγα να πάμε για σοκολατόπιτα... :D
Βαλτή είσαι ρε Νάνσυ;:P

Καλημερα κι απο εμενα...

ΚΙΚΗΗΗΗΗ!!! Καλημέρα! Πώς είσαι;

Και εσυ τεκνον Βρουτε???????????????? :mad: Ε οχι!!! για τιμωρια θα σου στερησω ενα μηνα τον Κικι.... !
Αχ γιατι να μην ζει η γιαγια σου ΤΑΡΑ να τακτοποιησει μερικες μερικες!!!:up:

Α ρε, γιαγιά που τους χρειάζεται!!!!:lol:

ΚΙΚΗΗΗΗΗ!!! Καλημέρα! Πώς είσαι;
Λιγο καλυτερα..ευχαριστω:)
Κοιμηθηκα επιτελους μετα απο 3 νυχτες αυπνη..ποναω λιγοτερο απο χθες το απογευμα...μαλλον τα χαπια που παιρνω καναν δουλεια..

Καλημέρα κι από μένα.
Κική περαστικά.
Και για τις υπόλοιπες που αναρωτιούνται τα κιλά τους εισηγούμαι μαζί με την ηλικία στο προφίλ να προστεθούν και τα κιλά!!!!!:lol::lol::lol:

Λιγο καλυτερα..ευχαριστω:)
Κοιμηθηκα επιτελους μετα απο 3 νυχτες αυπνη..ποναω λιγοτερο απο χθες το απογευμα...μαλλον τα χαπια που παιρνω καναν δουλεια..
Περαστικούλια! :):kiss:

Καλημέρα κι από μένα.
Κική περαστικά.
Και για τις υπόλοιπες που αναρωτιούνται τα κιλά τους εισηγούμαι μαζί με την ηλικία στο προφίλ να προστεθούν και τα κιλά!!!!!:lol::lol::lol:
Τέτοιες εισηγήσεις να μας λείπουν κοπελιά!:lol:

Α ρε, γιαγιά που τους χρειάζεται!!!!:lol:

:lol::lol::lol:Άσε έχω Πεθερά!!!!!... Ο Μαμαλάκης και η Βέφα ΜΑΖΙ!!!!

Καλημέρα κι από μένα! :)
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα -μετά από μια βδομάδα αντιβίωσης η Αρήθα επιτέλους ανταποκρίθηκε!! Καθάρισε εντελώς η μυτούλα της, η αναπνοή της ακούγεται μια χαρά... :greycat:
Χτες έφτιαξα και τη βασιλόπιτα, οκ φαίνεται (βέβαια, χωρίς να δοκιμάσω δεν ξέρω να σας πω και σίγουρα:P) Μόνο εμφανισιακά μας τα χάλασε λίγο, βγήκε κάπως στραβοχυμένη. :redface: Αλλά όπως είπε κι ο καλός μου, αυτό μπορώ να ισχυριστώ ότι έγινε επίτηδες, για να φαίνεται πως είναι χειροποίητη!! :lol:

Καλημέρα κι από μένα! :)
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα -μετά από μια βδομάδα αντιβίωσης η Αρήθα επιτέλους ανταποκρίθηκε!! Καθάρισε εντελώς η μυτούλα της, η αναπνοή της ακούγεται μια χαρά... :greycat:

Μπράβο στην Αρηθούλα...:up::up::up:, τα φιλιά μου και περαστικούλια!!!

Χτες έφτιαξα και τη βασιλόπιτα, οκ φαίνεται (βέβαια, χωρίς να δοκιμάσω δεν ξέρω να σας πω και σίγουρα:P) Μόνο εμφανισιακά μας τα χάλασε λίγο, βγήκε κάπως στραβοχυμένη. :redface: Αλλά όπως είπε κι ο καλός μου, αυτό μπορώ να ισχυριστώ ότι έγινε επίτηδες, για να φαίνεται πως είναι χειροποίητη!! :lol:

Μην ανυσηχείς βρε...λές να δυσκολευτούμε να την φάμε???:lol::lol::lol::lol::lol:

Μην ανυσηχείς βρε...λές να δυσκολευτούμε να την φάμε???:lol::lol::lol::lol::lol:
Ελπίζω πως όχι!! :lol: :lol:
(Εντάξει, δεν βγήκε και εντελώς Κουασιμόδος...:redface:)

Μπραβο Αριθρουλα ...καλα νεα :up: περατικούλια
Κική περαστικα σου και σενα

καλημερα :D τωρα γραφτηκα και ειπα να σας πω ενα γεια :up:

Καλημέρα και καλωσήρθες! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back