Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω...

Ναι είναι από τα αξιοπερίεργα της φύσης! :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kρύο??? Αν είναι δυνατόν! Μια πανέμορφη χειμωνιάτικη λιακάδα ήταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα.........:D:D:D
Ειδες βρε ηρθε η μανουλα:)

ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ :lol:

ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ :lol:
Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας...
''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'':lol:

αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι???

αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι???
Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι''
Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο...
Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε...
Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι;) Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα...:rolleyes:
Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο...
Καληνυχτα

κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat:rolleyes:

ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας!:lol:

κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο!
Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! :lol:

Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! :)

Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει;

Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! :D :cool:

:mad: Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!!

"Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! :mad:

Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? :|

Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! :D :cool:

:mad: Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!!

"Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! :mad:

Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? :|

Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!:sick::P

κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα..:hmm::hmm: (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια...:lol::lol:
Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας....:blink::blink:

Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας....:blink::blink:

Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ;

Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ;

ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. :blink::blink::blink::blink:

Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? :down::down:

Καλημέρες κι από μένα!! :hello:
Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα :happy: (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... :rolleyes:) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου.:mad:
Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο :up:
(αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) :inlove::inlove:

Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? :up::up:

Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat?:P

Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα:( Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:/:

Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! :P Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back