-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 19:25 Η -NeFeLaKi-: #10.461 30-01-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι από τα αξιοπερίεργα της φύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:35 Η Anima έγραψε: #10.462 30-01-08 21:35 Kρύο??? Αν είναι δυνατόν! Μια πανέμορφη χειμωνιάτικη λιακάδα ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 23:53 Η LIFE έγραψε: #10.463 30-01-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Click για ανάπτυξη... Ειδες βρε ηρθε η μανουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:26 Η Havana έγραψε: #10.464 31-01-08 01:26 ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:28 Η LIFE έγραψε: #10.465 31-01-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μα τοση ομιοτητα πια δεν καταλαβαινω... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι από τα αξιοπερίεργα της φύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:35 Η Anima έγραψε: #10.462 30-01-08 21:35 Kρύο??? Αν είναι δυνατόν! Μια πανέμορφη χειμωνιάτικη λιακάδα ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 23:53 Η LIFE έγραψε: #10.463 30-01-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Click για ανάπτυξη... Ειδες βρε ηρθε η μανουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:26 Η Havana έγραψε: #10.464 31-01-08 01:26 ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:28 Η LIFE έγραψε: #10.465 31-01-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kρύο??? Αν είναι δυνατόν! Μια πανέμορφη χειμωνιάτικη λιακάδα ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 23:53 Η LIFE έγραψε: #10.463 30-01-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Click για ανάπτυξη... Ειδες βρε ηρθε η μανουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:26 Η Havana έγραψε: #10.464 31-01-08 01:26 ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:28 Η LIFE έγραψε: #10.465 31-01-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αχ life σε προλαβε η κυρα-μαμα μου η οποια ηρθε σπιτι εκανε την κοτοσουπα και ριξαμε και ενα καυγα για τις δουλειες τις που πανε χαλια και αντι να μενω με την μανουλα να τη συμπαραστεκομαι μενω με τα κοπρογατα......... Click για ανάπτυξη... Ειδες βρε ηρθε η μανουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:26 Η Havana έγραψε: #10.464 31-01-08 01:26 ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:28 Η LIFE έγραψε: #10.465 31-01-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:28 Η LIFE έγραψε: #10.465 31-01-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι ζωη να χει η μαμακα , μια δουλεια κανει 5 γκρινιες ριχνει...τσ τσ τσ Click για ανάπτυξη... Ελα βρε ,αφου κατα βαθος μας αρεσει να πειραζομαστε με τις μαμαδες μας... ''αγαπη διχως πεισματα,δεν εχει νοστιμαδα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:52 Η Havana έγραψε: #10.466 31-01-08 01:52 αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 01:57 Η LIFE έγραψε: #10.467 31-01-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αστα life εχω μουλαρωσει κι εγω κι εχω τσολιαστει ενα κουβερτακι σα το γατακι σου που ειναι τοοοοοσο χαριτωμενο και κανω μουτρα και βρυκολακιαζω...χχχχχ εσυ δεν κοιμασαι νυχτοπουλι??? Click για ανάπτυξη... Aκριβως οπως το ειπες ''νυχτοπουλι ειμαι'' Και ειδικα τωρα που σταματησα τη δουλεια τον τελευταιο καιρο... Αλλα και παλι ξυπναω 7-7.30 για να πανε τα πιτσιρικια σχολειο...αυριο ομως δεν εχουμε... Ειναι τροπος χαλαρωσης..να κοιμουνται ολοι και εγω με ενα ζεστο ποτηρι γαλα να ηρεμω ετσι Φυσικα ειναι μερες που ειμαι με 4-5 ωρες υπνο..αλλα... Τωρα ομως λεω να παω σιγα σιγα για υπνο... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 02:04 Η Havana έγραψε: #10.468 31-01-08 02:04 κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ γω γλαρωνω σιγα σιγα με το γατακι να ριχνει κατιξεγυρισμενους υπνους διπλα μου...καληνυχτα LIFE καληνυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 08:38 Η drusilia έγραψε: #10.469 31-01-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: ΟΥΡΑΝΙΑ ή είναι όλοι ίδιοι ή είμαστε όλες αδερφές μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... κατι απο τα 2 σίγουρα... Και ο δικος μου το ιδιο! Μονο που πολλες φορές τον βρισκω σπιτι με 2 τηλεορασεις αναμενες στο ιδιο καναλι, μια στο δωμάτιο, μια στο καθιστικο, οποτε αν του έρθει να μετακινηθει απο τον καναπε στο κρεβάτι να παίζει η τηλεοραση ηδη! Αλλα αευτυχως ο δικος μου δεν ειναι μονο του καναπε, πάει και σε βουνά και θάλασσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η Desdemona: #10.470 31-01-08 09:21 Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια! Εδώ έχει μια υπέροχη λιακάδα, η πρωτεύουσα τι λέει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.471 31-01-08 09:55 Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #10.472 31-01-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και εδώ λιάκαδα!!!!! Θεική!!! Καλημέρα και στους "δούλους" τους "σκλάβους" γ΄ κατηγορία και πιο κάτω εργαζόμενους"!!!! "Άτιμη κοινωνία που άλλους τους διορίζεις και άλλους τους θάβεις στον Ιδιωτικό τομέα!!!! Ένα DVD χρειάζομαι ζητάω πολλά?????? Click για ανάπτυξη... Ρε Τζουλάκι, μα την Παναγία, με έναν σαν κι αυτόν... ο τελευταίος στη γη να ήταν... και να μου στέλναν και τα λεφτά στο σπίτι για όλη μου τη ζωή χωρίς να πηγαίνω γραφείο... ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:01 Η RedCat έγραψε: #10.473 31-01-08 10:01 κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα να δεις Στελλα αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.. (του να μην πηγαίνω για δουλειά ποτέ εννοώ) τι να σου πω, μπορεί και μια φορά να κλείσεις τα μάτια... Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #10.474 31-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Το καλύτερο ήταν ότι άκουσα χθες αλλάζοντας κανάλια σε μια εκπομπή (δεν θυμάμαι πια) ότι λεει την είχε βαρεθεί κιόλας.... Click για ανάπτυξη... Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η julia έγραψε: #10.475 31-01-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να λιποθυμήσω τώρα; Να μείνω στον τόπο ΑΜΕΣΩΣ; Click για ανάπτυξη... ΝΤΠΟΥΠ!!!!!!!!!!!!............. Τι ήθελε την Σϊντυ, ή την Ναόμι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #10.476 31-01-08 10:43 Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες κι από μένα!! Στους τυχερούς κι εγώ, κάθομαι σπίτι σήμερα (Αν και δεν έχω διοριστεί, Τζούλια, μια συμβασιούχος β' κατηγορίας είμαι κι εγώ, μη νομίζεις. Δεν είναι και δεκτικός σε ανήθικες προτάσεις γμτ ο προϊστάμενός μου... ) Και έχω πάρει και δουλειά απ' το γραφείο να κάνω, μην και χάσω τη φόρμα μου. Τελοσπάντων, ας μην γκρινιάζω, ακόμα και με δουλειά, το γατούνινγκ στο σπίτι είναι τέλειοοοοο (αυτή τη στιγμή η Αρήθα κάθεται ακριβώς δίπλα απ' το πληκτρολόγιο, με την ουρά της να μου γαργαλάει το χέρι, και ο Πορδολέων έχει πιάσει θέση απέναντί μου, στον καναπέ και κάνει το πρωινό του μπάνιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η Desdemona: #10.477 31-01-08 10:52 Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααα μπανιαρίζεται κανονικά ο Πορδολέων aretha? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η toulis έγραψε: #10.478 31-01-08 10:52 Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά το "γατούνινγκ" καθιερώθηκε ως επίσημη ορολογία του mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Fotini έγραψε: #10.479 31-01-08 10:55 Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 522 523 524 525 526 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 524 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ζηλεύω όσους κάθονται σπίτι σήμερα Εγώ είμαι στην κατηγορία Γ΄ των ιδιωτικών υπαλλήλων, τουτέστιν δεν έχει γατούνιγκ για μένα... Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η toulis έγραψε: #10.480 31-01-08 11:01 Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμείς Φωτεινή είμαστε στην κατηγορία Γ.....τα! Τι να κάνουμε όμως, όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.