Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κοριτσάρες!
Άλλη μια μέρα και μετά θα σας γράφω από Βαρκελώνη:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κοριτσάρες!

Φεύγεις;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, φεύγω για τα ξένα:lol:
Ένα ταξιδάκι θα πάω για 3 μερούλες, τίποτα φοβερό...

Καλημέρες και σήμερα,
ήθελα απλά να πώ στην Julia για τον Κίκη της, πέρα από το ότι μοιάζει με τον 2ο γάτο μας, που είναι γιός της γατας μας από την αμέσως προηγούμενη γέννα εντός καλοκαιριού 2007, που την πρωτοακούσαμε να νιαουρίζει για φαγητό για να ταίσει τα μικρά της, με 2 λόγια αδέσποτη και από τότε υιοθέτημένη από εμάς, ναι, τα κατάφερα, ξέχασα τι ήθελα να πώ, μισό, το'χω, ναι, Julia μπήκα στο album με τις φωτογραφίες, άψογος ο γάτος, τα ίδια μας κάνει και εμάς, μόνο που δεν κατάφερα να τις δώ όλες, έφτασα μέχρι εκεί που περιμένει τον Άγιο Βασίλη στο παραθύρι δίπλα, έχω πεθανει στα γέλια δηλαδή, τέλως πάντων, κάνω και πόση ώρα να το γράψω αυτό στα ελληνικά μαζί με τόνους, τα γατιά εδώ την έχουν πέσει για ύπνο, μόνο για τα βασικά πλέον περιφέρονται, αφού ο μικρός ακόμα και το παιχνίδι το κάνει ξάπλα λιωμένος στο χαλί, άστε που εκεί που περπατάει καμαρωτός, ξαφνικά σου λέει "Δέν ρίχνω μια ξάπλα επιτόπου;" και νατος φαρδύς πλατύς στο χαλί...:lol:
Γιατί όποτε ξεκινά κανείς να μίλά για το γατί του δεν μπορεί να σταματήσει;
Καλημέρες σε όλες και όλους
φεύγω πρίν με βαρεθείτε..;)
υπόσχομαι κάθε μέρα να βλέπω όσες περισσότερες γατοφωτογραφίες μπορώ..:P

Ναι, φεύγω για τα ξένα:lol:
Ένα ταξιδάκι θα πάω για 3 μερούλες, τίποτα φοβερό...

Τέλεια ....καλά να περάσεις...τυχερούλα:up::up:
36_1_39.gif

Ολγα μου φεύγεις που πάς;;;:bye::bye::bye::bye::bye:και εγώ τι θα κάνω χωρίς το alterego μου;:(:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:τι θα κάνω χωρις εσεεεεεενααααα!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Ολγα μου φεύγεις που πάς;;;:bye::bye::bye::bye::bye:και εγώ τι θα κάνω χωρίς το alterego μου;:(:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:τι θα κάνω χωρις εσεεεεεενααααα!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
Αχχχχχ καρδούλα μου τώρα το είδα!!!!
Μανάρι μου για τρεις μέρες θα φύγω! Μετά θα είμαι πάλι πίσω στο alter ego μου!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Δηλαδή, συγγνώμη, θα είσαι στη Βαρκελώνη και θα κάθεσαι μπροστά από ένα pc να γράφεις στο MyCat??!:blink:
Αααα, αυτό να το κοιτάξεις!! :lol:

Δηλαδή, συγγνώμη, θα είσαι στη Βαρκελώνη και θα κάθεσαι μπροστά από ένα pc να γράφεις στο MyCat?!!??! :blink: Αααα, αυτό να το κοιτάξεις!! :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Κι εγώ που περίμενα μια ενθάρρυνση, ένα feedback, κάτι βρε αδερφέ!

Κι εγώ που περίμενα μια ενθάρρυνση, ένα feedback, κάτι βρε αδερφέ!
Μα σε ενθάρρυνα, αλλά για να δεις τη Βαρκελώνη!!;)
Κοίτα να περάσεις καλά και να δεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς (γιατί 3 μέρες δεν είναι και πολλές) και όταν γυρίσεις, θα έχεις πολλάααα να μας πεις και να μας δείξεις. Βγάλε πολλές φωτο! (Αν δέχεσαι παραγγελιές, εγώ θέλω Γκαουντί...):)

Και βέβαια θα βάλω Gaudi! Κι εγώ θα ήθελα να καθήσω κι άλλο, αλλά πηγαίνω μόνο για να δω την τελευταία παράσταση όπερας μιας σπουδαίας σοπράνο που αποσύρεται...

Αχχχχχ καρδούλα μου τώρα το είδα!!!!
Μανάρι μου για τρεις μέρες θα φύγω! Μετά θα είμαι πάλι πίσω στο alter ego μου!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ουφφφφφφ!!!!!! γρρρρρρρρρρρρρ!!!!Τώρα ησύχασα κάπως και ναι βρε στο mycat θα μπαίνει από την Βαρκελώνη όλη μέρα και τις 3 μέρες όχι που θα γυρνάει από εδώ και από εκεί και θα ξεμυαλιστεί με τις ομορφιές της Βαρκελώνης και άντε να την ξαναδούμε πίσω μέτα...... Μέσα στο mycat λοιπόν και γρήγορα πίσω στο κουτί (κια όχι πολλά πολλά !!:lol::lol::lol:):up::up::up::up::up:

Ουφφφφφφ!!!!!! γρρρρρρρρρρρρρ!!!!Τώρα ησύχασα κάπως και ναι βρε στο mycat θα μπαίνει από την Βαρκελώνη όλη μέρα και τις 3 μέρες όχι που θα γυρνάει από εδώ και από εκεί και θα ξεμυαλιστεί με τις ομορφιές της Βαρκελώνης και άντε να την ξαναδούμε πίσω μέτα...... Μέσα στο mycat λοιπόν και γρήγορα πίσω στο κουτί (κια όχι πολλά πολλά !!:lol::lol::lol:):up::up::up::up::up:
Η μαμά μου μου λέει "κοίτα να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να βρεις κανέναν κούκλο Ισπανό"
Αν γίνει κάτι τέτοιο ξεχάστε μεεεεεε:up:

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κούκλο Ισπανο ....στην Βαρκελώνη.... χλωμοοοο...
Νοτια ειναι τα καλα κομμάτια χρυσή μου!!!
Αντζελα για ποιες ομορφιες μιλαμε ακριβώς???????????

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κούκλο Ισπανο ....στην Βαρκελώνη.... χλωμοοοο...
Έλα ρε Νάνσυ μη μου το χαλάς:lol:

οχιιιιιιιιιι απλα σου δίνω κίνητρα να μείνεις λίγο ακομα και να πας και στα Νότια! εκει θα δεις χαρά καλή μου!!!! :lol:

Νοτια ειναι τα καλα κομμάτια χρυσή μου!!!
Αντζελα για ποιες ομορφιες μιλαμε ακριβώς???????????

Ολγα την μαμά σου την συμπαθούσα τώρα;;;; δεν ξέρω με αυτά που λέει.....
και όσο για τους όμορφους ισπανούς και τις ομόρφιές της Βαρκελώνης χαίρομε που δεν υπάρχουν γρήγορα πίσω εσύ ε!!!!!! άντε:up::up::up::up::up:

Δε μπορώ ΣΕ λέω να μείνω παραπάνω:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back