julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:02 Η julia έγραψε: #10.661 07-02-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Click για ανάπτυξη... Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!! Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.662 07-02-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!! Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αλάτι καλέ και γατότριχες εκεί που κάθεται για να αρχίσει να φτερνίζεται και να φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:43 Η aretha έγραψε: #10.663 07-02-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Click για ανάπτυξη... Απίθανα ονόματα Τζούλια!! Φοβερή έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #10.664 07-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #10.665 07-02-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Click για ανάπτυξη... Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!! Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.662 07-02-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!! Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αλάτι καλέ και γατότριχες εκεί που κάθεται για να αρχίσει να φτερνίζεται και να φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:43 Η aretha έγραψε: #10.663 07-02-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Click για ανάπτυξη... Απίθανα ονόματα Τζούλια!! Φοβερή έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #10.664 07-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #10.665 07-02-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!! Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αλάτι καλέ και γατότριχες εκεί που κάθεται για να αρχίσει να φτερνίζεται και να φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:43 Η aretha έγραψε: #10.663 07-02-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Click για ανάπτυξη... Απίθανα ονόματα Τζούλια!! Φοβερή έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #10.664 07-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #10.665 07-02-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Click για ανάπτυξη... Απίθανα ονόματα Τζούλια!! Φοβερή έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #10.664 07-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #10.665 07-02-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Click για ανάπτυξη... Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #10.665 07-02-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα... Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss: Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:12 Η Desdemona: #10.666 07-02-08 20:12 Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.667 07-02-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά! Click για ανάπτυξη... Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:15 Η RedCat έγραψε: #10.668 07-02-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:24 Η NiaR έγραψε: #10.669 08-02-08 08:24 Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας... Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #10.670 08-02-08 08:37 Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η Havana έγραψε: #10.671 08-02-08 09:12 καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα !!!!! εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε.... τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:22 Η julia έγραψε: #10.672 08-02-08 09:22 Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Παρασκευή!!!!! ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα..... Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα... Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!! Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:28 Η NiaR έγραψε: #10.673 08-02-08 09:28 καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα κορτσούδια! Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα??? τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η Havana έγραψε: #10.674 08-02-08 09:30 ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #10.675 08-02-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ Click για ανάπτυξη... αλλάζουν και ....μουστάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #10.676 08-02-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αλλάζουν και ....μουστάκια??? Click για ανάπτυξη... Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:41 Η aretha έγραψε: #10.677 08-02-08 09:41 Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές! Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι! Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε. Εντυπωσιακό δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.678 08-02-08 09:44 Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η aretha έγραψε: #10.679 08-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 532 533 534 535 536 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 534 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;; γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;; Click για ανάπτυξη... Μάγισσα, δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.680 08-02-08 10:14 Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.