Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη:lol::lol::lol:

Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!!

Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον λέγαμε έτσι γατί όποτε ερχόταν, ερχόταν και μια γειτώνισσα, που δεν χώνευε τα γατιά με τίποτα!!!!

Και μας κατσικονόταν για αρμένικη βίζιτα!!!:lol::lol::lol:

Αλάτι καλέ και γατότριχες εκεί που κάθεται για να αρχίσει να φτερνίζεται και να φύγει:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!!
Απίθανα ονόματα Τζούλια!!:lol: Φοβερή έμπνευση! :up:

Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου:up::up:

Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα...:rolleyes: :up:Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss:

Στο είπα εγώ δεν σου τό'πα...:rolleyes: :up:Φιλιά πολλά στην super μαθήτρια:kiss:

Αχ!!!! γιατί με το σοκ της προσαρμογής που πέρασε είχε πολύ άγχος, και θα σου πω ότι είχε 5 20άρια και όχι στην γυμναστική εκεί έχει 19 και τα 5 είναι σε μαθήματα το 1 μάλιστα στα νέα ελληνικά κείμενα που είναι και μέσα στο πεδίο που θέλει και έκθεση 18 αρχαία και ιστορία 18 που θέλει και θεωριτική κατεύθυνση η φιλόλογος μου λέει ότι είναι κεφάλη στα θεωριτικά :up::up::up: χάρηκα πάρα πολύ σήμερα Νικολέτα μου δεν σου περιγράφω πόσο.....

Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά!:up::up::up:

Μπράβο στο κορίτσι! Είναι αστέρι σαν τη μαμά!:up::up::up:

Είδες κοπέλα μου στα αρχαία πρώτο τετράμηνο 18 και έκθεση 18 και νεο ελληνικά κείμενα 20!!!! για αρχή δεν είναι syper!!!!

Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!!

Τσάι και σμπάθιο!!! :up::lol::lol::lol::lol:

εμένα με τρελλαίνει που τους έχεις δώσει κανονικά ονόματα του χωριου, πως έδιναν παλιά...με χαρακτηρισμούς

Καλημέρα σας...
Παρασκευή πρωιιιι λαλαλαλααλαλααλααααα απο όλες τις ημέρες η Κυριακή μου αρέσειιιιιιιι ;)

Καλημέρααααααα! Τι κάνετε???? Σήμερα είμαι παρα μα πάρα πολύ χαρούμενη!:D:D:D:D

23_33_13.gif
23_33_13.gif
23_33_13.gif
23_33_13.gif
23_33_13.gif

23_33_13.gif

καλημερα !!!!!:P εδω παλευουμε να ανοιξουμε και το δευτρεο ματι και να ποιουμε κανενα καφε....
τα γατια παλι καναν τους νιντζα πρωι πρωι και πετουσαν πανω απτο κεφαλι μου ......

Καλημέρα Παρασκευή!!!!!
ΚΡΥΟ!!!! και που είσαι ακόμα.....

Εχτές παίζαμε με το τερατάκι μου, με την κουβέρτα και ξαφνηκά είδα αίματα...
Ωχ, λέω με φάγανε μπαμπέσικα!!!! :|

Τελικά ήταν δικό του το αίμα... και μου κάρφωσε εναν τραπεζίτη στην κουβέρτα!!! :lol::lol:

Σαν δόντι καρχαρία είναι!!!!

Ασχετο. ΜΗΝ ζεστάνετε ΠΟΤΕ μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων!!!! ΜΠΟΥΜ!!! :blink::blink::blink:

καλημέρα κορτσούδια!
Καλε αρχίζω και ανησυχω.... το δικό μου τι τα κάνει τα δοντακια του κ δεν βρίσκω τίποτα???
τα καταπίνει??? (ικανο τον εχω τον χαλβα μου!)

ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ:lol:

ελα ντε??? ουτε γω εχω δοντακι ενα πεσμενο μουστακι μονο....τστστστ:lol:

αλλάζουν και ....μουστάκια??? :hmm:

:lol::lol::lol:

αλλάζουν και ....μουστάκια??? :hmm:

:lol::lol::lol:

Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;;:hmm::hmm::hmm:

γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα:blink::blink::blink:

Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;;:hmm::hmm::hmm:

Καλημέρα!:)
Επιτέλους ο καιρός ξαναθυμήθηκε σε ποια εποχή βρισκόμαστε... Θα κάνουμε ωραίο σ/κ, ιδανικό για γατοαγκαλιές!
Κυριακή, μου έφτιαξες κι εμένα το κέφι!:up:
Julia, κι εγώ έχω βρει ένα τέτοιο... καρχαριόδοντο, μου το είχε αφήσει δωράκι ο Πορδολέων στο μανίκι μου, καθώς το δάγκωνε.:rolleyes: Εντυπωσιακό δεν είναι;

Εμένα εχθές το πουλάκι μου έριξε δύο γλάστρες κάτω και γέμισε πάλι με χώματα τον τόπο και έλεγα για βότσαλα τώρα τις πιάνει και τις κάνει τούμπα τι να την κρατούσουν τα βότσαλα;

Συγνώμη επείδή είμαι και ώς γνωστόν και ξανθιά γυναίκα αλλάζουν δόντια οι γάτες;;;;:hmm::hmm::hmm:
γιατί αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα ούτε και στην πρώτη μου ούτε σε αυτήν το είδα:blink::blink::blink:
Αν ναι σε ποια ηλικίσα γίνεται;;:hmm::hmm::hmm:
Μάγισσα, δες εδώ.;)

Σε ευχαριστώ πολύ Αrehta γιατί ένιωθα κάπως η γυναίκα, τώρα τουλάχιστον μπορεί να είμαι ξανθιά :redface::redface: αλλλλάααα τώρα είμαι μία ενημερωμένη ξανθιά!!!:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back