Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μεχρι στιγμης δεν μου εχουν φερει μυγα αλλα φιδι σε βαζο ¨Γιατρε τι φιδι ειναι αυτο; Το βρηκα τυλιγμενο στο λαιμο της γατας μου!!!!!!¨:hmm: τελικα με μπολικη δοση τυχης το βρηκαμε στο ιντερνετ :)

:lol::lol::lol: Και τι το κάνατε μετά;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου βρηκαμε οτι ειναι βοας της αμμου τον πηρε για το σπιτι του ειπε θα επικοινωνουσε και με την ερπετολογικη εταιρια γιατι ειναι προστατευομενο ειδος :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:oyao....ενθουσιαστικα!!!!

το ωραιο ειναι οτι στην αρχη νομιζε οτι καποιος εβαλε καινουργιο λουρι στο γατακι:hmm::lol::lol::lol:

Καλημέρα όλη μέρα. Τι κρύο και αέρας είναι αυτός βρε παιδιά. Μπρρρρ.

Σήμερα έχει λιακάδα σε μας! Βέβαια παίζει λίγο ο ήλιος με τα σύννεφα,αλλά το καλό είναι ότι δεν έχει το χθεσινό κρύο,είναι μαλακός ο καιρός!
Επιτέλους το μαρτύριο των εξετάσεων φτάνει στο τέλος του! Δίνω εργαστήρια τη Δευτέρα και τέλος,εχθές έπιασα πάτο,αλλά δεν πειράζει,το πολύ πολύ να το χρωστάω! Τώρα έχει άραγμα και καφέ

:up:καλο σκ σας ευχομαι :) μην ξεσαλωσετε πολυ:redface:

Έχει πέσει απίστευτη ησυχία!!! Σσσσσσ, μην ξυπνήσει το mycat :confused:

Αγαπητή εγώ κυρίως δουλεύω απο το πρωί, μακάρι να κοιμόμουν! :)
Εδώ πάντως ο καιρος ειναι χάλια, φυσάει πάρα πολύ και μου ταλιαπωρεί τα φυτά. Ο Ραουλ σαν κλασικος γεναίος γάτος δεν τολμάει να ξεμυτίσει έξω...

Ωχ, φαντάζομαι!!! Η δικιά μου χλαπακιάζει ως συνήθως και όπου να 'ναι θα αρχίσει να τρέχει σαν παλαβή! Μετά το φαΐ πρέπει να κάψουμε θερμίδες

Ετσι πρέπει, να διατηρείται σε φόρμα! :)
Μου φαίνεται θα κάνω κι εγώ ένα διάλειμα να πάω να τον ενοχλήσω λιγο, να κάνει την γυμανστικη΄του! :D

την καλησπέρα μου σε όποιον είναι μέσα και δεν έχει τι άλλο να κάνει και μέσα τέτοια ώρα Σαββατο βράδυ!!!
Πως τα πήγατε πως ήταν ή μερα σας;
Περάσατε καλά;

την καλησπέρα μου σε όποιον είναι μέσα και δεν έχει τι άλλο να κάνει και μέσα τέτοια ώρα Σαββατο βράδυ!!!
Πως τα πήγατε πως ήταν ή μερα σας;
Περάσατε καλά;

Αγαπητή Άντζελα,η μέρα μου ήταν πολύ ξεκούραστη,όλη μέρα στο pc, internet και μπόλικο Sims 2, έχω σκαλώσει λίγο μ'αυτό το παιχνίδι από τότε που βγήκε,ειδικά το pets είναι όλα τα λεφτά, ζωολογικό κήπο το έκανα το σπίτι τους!!!:lol::lol::lol:
Η ψιψι έχει σεληνιαστεί, τρέχει πέρα δώθε εδώ και πόση ώρα!:mad: Δεν τελειώνει ποτέ η μπαταρία της?!?!? Σα γριά που είναι έπρεπε να λιώνει:hmm:

Αγαπητή Άντζελα,η μέρα μου ήταν πολύ ξεκούραστη,όλη μέρα στο pc, internet και μπόλικο Sims 2, έχω σκαλώσει λίγο μ'αυτό το παιχνίδι από τότε που βγήκε,ειδικά το pets είναι όλα τα λεφτά, ζωολογικό κήπο το έκανα το σπίτι τους!!!:lol::lol::lol:
Η ψιψι έχει σεληνιαστεί, τρέχει πέρα δώθε εδώ και πόση ώρα!:mad: Δεν τελειώνει ποτέ η μπαταρία της?!?!? Σα γριά που είναι έπρεπε να λιώνει:hmm:
Αγαπήτή Μαρία (μου αρέσει αυτό το σοβαρό) χαίρομε που περνας καλα το ίδιο ποθώ και δι ήμας...:lol::lol::lol::lol:
Και εγώ καλά....Οι μικρές βόλτα ο άντρας μου κοιμάται και γω αράζω στο pc με την Κλειώ στον καναπέ δίπλα μοοοοου να ροχαλίζει μεσα στο καλάθι της :up::up::up::up:

Μακάρι να ροχάλιζε και η δικιά μου! Μπας και κατεβάσω τα πόδια μου απ'την καρέκλα, έχουν πιαστεί τα καϊμένα, μούδιασαν!!!! Καλά,δεν το συζητώ ότι ο πισινός μου έγινε τετράγωνος...!!!!:lol::lol::lol:

Μακάρι να ροχάλιζε και η δικιά μου! Μπας και κατεβάσω τα πόδια μου απ'την καρέκλα, έχουν πιαστεί τα καϊμένα, μούδιασαν!!!! Καλά,δεν το συζητώ ότι ο πισινός μου έγινε τετράγωνος...!!!!:lol::lol::lol:

Λύσε μου την απόρία η γατα σου με τον πισινό σου πως ακριβώς συνδέονται;:lol::lol::lol:!!!!

Ο τετράγωνος πισιν'ος πάει στο καθησιό!!:lol::lol::lol:
Η γάτα μόνο με τα πόδια έχει να κάνει

Ο τετράγωνος πισιν'ος πάει στο καθησιό!!:lol::lol::lol:
Η γάτα μόνο με τα πόδια έχει να κάνει

Α!!!!! κατάλαβα για την αποφυγεί του εν λόγω σχήματος προτειμούνται οι στρόγγυλες καρέκλες!!!!!

Τι κάνεις κατά τα άλλα εσύ στην συνάντηση θα έρθεις στις 24;:hmm::hmm::hmm:

Α!!!!! κατάλαβα για την αποφυγεί του εν λόγω σχήματος προτειμούνται οι στρόγγυλες καρέκλες!!!!!

Τι κάνεις κατά τα άλλα εσύ στην συνάντηση θα έρθεις στις 24;:hmm::hmm::hmm:

Καλά,ήρεμα σήμερα! Εννοείται ότι θα έρθω στη συνάντηση!Αν και δεν κατάλαβα που θα πάμε τελικά,αλλά δεν έχω τέτοια προβλήματα,βολεύομαι παντού εγώ!

Καλημέρες!Τι καλημέρες τέτοια ώρα, καλησπέρες μάλλον, επιτέλους ευχαριστήθηκα ύπνο, τώρα ετοιμάζομαι για γήπεδο,πάω να ξεσπάσω λίγο και μετά συνέχεια του αρράγματος!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back