Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αν με δεις από κοντά ούτε στην μία μοιάζω ούτε στην άλλη:lol::lol::lol: αλλά η Μάργκοτ Φοντέυν είναι από τις αγαπημένες μου είναι φοβερή με μία πλαστικότητα και φυσικότητα στην κίνηση και συν το ότι αγαπούσε πολύ την Ελλάδα την καθιστά το νο1 για μένα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω :inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω :inlove::inlove::inlove:

Είναι από αυτά που άμα γίνουν και τα πετύχεις καλά αλλιώς μετά πάει τίποτα!!!:lol::lol::lol::lol:
της αρέσει όταν είμαι στο pc να είναι μαζί μου και εκείνη την ώρα την πήρα ο ύπνος στο τηλέφωνο επάνω και την τράβηξα!!!! ήταν τυχαίο αλλά βολικό:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! :(

Καλά το videaki όλα τα λεφτά :lol::lol::lol::lol::lol: Θώδη rulezzz

Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? :hmm:

Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? :hmm:

Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω:mad:

Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω:mad:

Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου

Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου

Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο!

Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα?:hmm:

Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα?:hmm:

Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό!
Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε

χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου.

Ξαναπεραστικούλια :D

περαστικουλια σου μωρε.....
γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης:/:

περαστικουλια σου μωρε.....
γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης:/:

Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές!

αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι??

sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. :hmm:

Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές!

Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα;:hmm:

Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα:/:

Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα

ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά;)
εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση

Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα...
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή!:up:
(αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος:/: )

Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή!:up:

Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές:D

ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ?
Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back