μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η μαγισσα έγραψε: #11.221 26-02-08 11:47 αν με δεις από κοντά ούτε στην μία μοιάζω ούτε στην άλλη αλλά η Μάργκοτ Φοντέυν είναι από τις αγαπημένες μου είναι φοβερή με μία πλαστικότητα και φυσικότητα στην κίνηση και συν το ότι αγαπούσε πολύ την Ελλάδα την καθιστά το νο1 για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:21 Η nmc έγραψε: #11.222 26-02-08 12:21 By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.223 26-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από nmc: By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Click για ανάπτυξη... Είναι από αυτά που άμα γίνουν και τα πετύχεις καλά αλλιώς μετά πάει τίποτα!!! της αρέσει όταν είμαι στο pc να είναι μαζί μου και εκείνη την ώρα την πήρα ο ύπνος στο τηλέφωνο επάνω και την τράβηξα!!!! ήταν τυχαίο αλλά βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:52 Η Mia_m έγραψε: #11.224 26-02-08 12:52 Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! Καλά το videaki όλα τα λεφτά Θώδη rulezzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:03 Η nmc έγραψε: #11.225 26-02-08 13:03 Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν με δεις από κοντά ούτε στην μία μοιάζω ούτε στην άλλη αλλά η Μάργκοτ Φοντέυν είναι από τις αγαπημένες μου είναι φοβερή με μία πλαστικότητα και φυσικότητα στην κίνηση και συν το ότι αγαπούσε πολύ την Ελλάδα την καθιστά το νο1 για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:21 Η nmc έγραψε: #11.222 26-02-08 12:21 By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.223 26-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από nmc: By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Click για ανάπτυξη... Είναι από αυτά που άμα γίνουν και τα πετύχεις καλά αλλιώς μετά πάει τίποτα!!! της αρέσει όταν είμαι στο pc να είναι μαζί μου και εκείνη την ώρα την πήρα ο ύπνος στο τηλέφωνο επάνω και την τράβηξα!!!! ήταν τυχαίο αλλά βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:52 Η Mia_m έγραψε: #11.224 26-02-08 12:52 Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! Καλά το videaki όλα τα λεφτά Θώδη rulezzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:03 Η nmc έγραψε: #11.225 26-02-08 13:03 Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η μαγισσα έγραψε: #11.223 26-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από nmc: By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Click για ανάπτυξη... Είναι από αυτά που άμα γίνουν και τα πετύχεις καλά αλλιώς μετά πάει τίποτα!!! της αρέσει όταν είμαι στο pc να είναι μαζί μου και εκείνη την ώρα την πήρα ο ύπνος στο τηλέφωνο επάνω και την τράβηξα!!!! ήταν τυχαίο αλλά βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:52 Η Mia_m έγραψε: #11.224 26-02-08 12:52 Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! Καλά το videaki όλα τα λεφτά Θώδη rulezzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:03 Η nmc έγραψε: #11.225 26-02-08 13:03 Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nmc: By the way, μαγισσα δεν πρέπει να σου έχω πει ότι κάθε φορά που βλέπω τη φωτό με το γατούνι και το τηλέφωνο, λιώνω, λιώνω, λιώνω Click για ανάπτυξη... Είναι από αυτά που άμα γίνουν και τα πετύχεις καλά αλλιώς μετά πάει τίποτα!!! της αρέσει όταν είμαι στο pc να είναι μαζί μου και εκείνη την ώρα την πήρα ο ύπνος στο τηλέφωνο επάνω και την τράβηξα!!!! ήταν τυχαίο αλλά βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:52 Η Mia_m έγραψε: #11.224 26-02-08 12:52 Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! Καλά το videaki όλα τα λεφτά Θώδη rulezzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:03 Η nmc έγραψε: #11.225 26-02-08 13:03 Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες, θα κάνω γατούνινγκ σήμερα (ευκαιρία έψαχνα η κουφάλα) σίγουρα είναι καλύτερα, μπορώ να το πατήσω σήμερα αλλά δεν είναι και για πολλά! Με ανυσηχεί όμως, θέλω μέχρι την επόμενη Τετάρτη να έχει στρώσει!!! Καλά το videaki όλα τα λεφτά Θώδη rulezzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:03 Η nmc έγραψε: #11.225 26-02-08 13:03 Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #11.226 26-02-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nmc: Πήγες στο γιατρό και σου είπε ότι είναι θλάση? Click για ανάπτυξη... Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:10 Η NiaR έγραψε: #11.227 26-02-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Με είδε ο γιατρός της σχολής, του είπα πως γκρεμοτσακίστικα και κατάλαβε ότι είναι μικροπράματα, θλάση, απλά λέει να μην το κουράζω για λίγες μέρες! Όταν είμαι έτσι με πιάνει η τρέλα και θέλω να τρέξω Click για ανάπτυξη... Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:12 Η Mia_m έγραψε: #11.228 26-02-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και εγω απο σκαλα παραπατησα ,χτυπισα το ποδι και εβαλα γυψο κανα μηνα... πανε βγαλε ακτινογραφία καλη μου Click για ανάπτυξη... Θα πάω το απόγευμα! Πωπω, κι άλλες ακτίνες μέσα μου, θα φωσφορίζω σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:16 Η nmc έγραψε: #11.229 26-02-08 13:16 Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Η Mia_m έγραψε: #11.230 26-02-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nmc: Έχει πρηστεί? Έχει αλλάξει χρώμα? Πάτα το ελαφρά με το δάχτυλο σου, όταν το σηκώνεις, ασπρίζει το δέρμα στο σημείο που ζούλιξες μέχρι να ξαναπάρει το κανονικό του χρώμα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα ξεπρήστικε. Δεν μπορώ να σηκώσω τα δάχτυλα των ποδιών μου, μόνο με βοήθεια γίνεται και δεν βοηθάει καθόλου για το περπάτημα αυτό! Ευτυχώς πάντως που αντέδρασαν αντανακλαστικά, αλλιώς θα είχα σπάσει χαλαρά το πόδι μου. Για να καταλάβεις πως έγινε, έπεσα στην ουσία με πολύ φόρα στο πόδι και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη. Ο doctor είπε ότι ίσως να είναι μυική θλάση, έτσι το κώβει, αλλά θα κάνω και μια επίσκεψη στον δικό μου σήμερα, μπορεί να θέλει να κινούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η nmc έγραψε: #11.231 26-02-08 13:25 χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμ, αυτό με τα δάχτυλα δεν είναι καλό. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό σου. Ξαναπεραστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:41 Η Havana έγραψε: #11.232 26-02-08 13:41 περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #11.233 26-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: περαστικουλια σου μωρε..... γενικα ειναι λιγο γκαντεμης ο φλεβαρης Click για ανάπτυξη... Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η nmc έγραψε: #11.234 26-02-08 13:44 αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλήθεια, αυτό με τη τσαγκαροδευτέρα τι είναι?? sorry αλλα είμαι λίγο άσχετη με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η -NeFeLaKi-: #11.235 26-02-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ήτανε και τσαγκαροδευτέρα εχθές! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Mia_m και οπωσδήποτε ακτινογραφία ε; Τι είναι η τσαγκαροδευτέρα; Καλημέρα κι από μένα! Φασίνα με διάβασμα με βρήκε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:48 Η Mia_m έγραψε: #11.236 26-02-08 13:48 Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για την τσαγκαροδευτέρα έχω ακούσει 2 ενδεχόμενα! Το ένα λέει ότι η Δευτέρα ήταν η μέρα που πήγαινε ο κόσμος στον τσαγκάρη πρωί πρωί, και το 2ο και ποιο σίγουρο είναι ότι ξυπνούσαν οι τσαγκάρηδες από νωρίς χαράματα κάθε Δευτέρα για να ετοιμάσουν τα υποδήματα των πλουσίων, εξού και το χρησιμοποιούμε σαν γκαντεμιά, πρέπει να τα προλάβεις όλα και με καλό αποτέλεσμα ΥΓ ευχαριστώ όλους για τα περαστικά εδώ μια πολύ καλύτερη εξίγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:13 Η -NeFeLaKi-: #11.237 26-02-08 14:13 Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ...ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι την Πέμπτη έχουμε τσικνοπέμπτη! Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! (αν και στου Ψυρρή πόσο να αντέξει η τσέπη σου...10 ευρώ το κοψίδι έλεος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #11.238 26-02-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καιρός για γαστρονομικές ατασθαλίες και βόλτες στου Ψυρρή! Click για ανάπτυξη... Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η Mia_m έγραψε: #11.239 26-02-08 14:17 Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 560 561 562 563 564 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 562 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τσικνοπέμπτη θα ντυθούμε εγώ και η κολλητή μου κατίνες, και θα ταιριάζει που θα πηγαίνω κούτσα κούτσα, θα πάρω και το μπαστούνι της γιαγιάς μου για βοήθεια. Αλήθεια εσείς τι θα ντυθείτε? Να παίρνω ιδέες και άλλες χρονιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:18 Η NiaR έγραψε: #11.240 26-02-08 14:18 ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.