Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουάουουου! :confused:
Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες...
Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ!
Όντως ωραία ηχογράφηση, αλλά εμένα αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Πιστεύω ότι η Damrau δίνει άλλη διάσταση στο ρόλο, "εκσυγχρονίζει" το Μότσαρτ. Η μόνη pura δραματική κολορατούρα της εποχής μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή η αισθητική με ξενίζει πια.
Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει!:rolleyes:
Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγα στον doctor και δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά, με καθυσήχασε:cool:, απλά το πίεσα πολύ το πόδι μου. Το καλό είναι ότι μου είπε 2 λύσεις για να στρώσει, ή ξεκούραση και θερμοφόρες ή τρέξιμο για να συνηθήσει. Η γυμναστική λέει βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και ζεσταίνεται καλά το σημείο που πονάει, άλλοστε και οι ποδοσφαιριστές αυτό κάνουν!:) Οπότε από αύριο 2 ώρες τρέξιμο:D:D

2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; :hmm:
παλι καλα πάντως!

2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; :hmm:
παλι καλα πάντως!

2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί?:blink:

Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει!:rolleyes:
Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο.:cool:
Έχω πολλούς original εκτελεστές ;) Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni:lol:

Έχω πολλούς original εκτελεστές ;) Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni:lol:
Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο.:up:

Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο.:up:
zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα...

καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι :P:P:P

Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:up::up::up:

Καλημέρααα!:)

(Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...:/:)

zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα...
Ειναι ετσι :(
Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο.
Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται...:redface:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up:

Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται...:redface:
Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς :/:

καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου?????

καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου?????

Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) :P

Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς :/:

Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι.;) Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου.:P

Καλημέρα!

καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο....;)

εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back