Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Desdemona: #11.261 26-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Click για ανάπτυξη... Όντως ωραία ηχογράφηση, αλλά εμένα αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Πιστεύω ότι η Damrau δίνει άλλη διάσταση στο ρόλο, "εκσυγχρονίζει" το Μότσαρτ. Η μόνη pura δραματική κολορατούρα της εποχής μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #11.262 26-02-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Mia_m έγραψε: #11.263 26-02-08 20:04 Πήγα στον doctor και δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά, με καθυσήχασε, απλά το πίεσα πολύ το πόδι μου. Το καλό είναι ότι μου είπε 2 λύσεις για να στρώσει, ή ξεκούραση και θερμοφόρες ή τρέξιμο για να συνηθήσει. Η γυμναστική λέει βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και ζεσταίνεται καλά το σημείο που πονάει, άλλοστε και οι ποδοσφαιριστές αυτό κάνουν! Οπότε από αύριο 2 ώρες τρέξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:50 Η drusilia έγραψε: #11.264 26-02-08 21:50 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:22 Η Mia_m έγραψε: #11.265 26-02-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Click για ανάπτυξη... Όντως ωραία ηχογράφηση, αλλά εμένα αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Πιστεύω ότι η Damrau δίνει άλλη διάσταση στο ρόλο, "εκσυγχρονίζει" το Μότσαρτ. Η μόνη pura δραματική κολορατούρα της εποχής μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #11.262 26-02-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Mia_m έγραψε: #11.263 26-02-08 20:04 Πήγα στον doctor και δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά, με καθυσήχασε, απλά το πίεσα πολύ το πόδι μου. Το καλό είναι ότι μου είπε 2 λύσεις για να στρώσει, ή ξεκούραση και θερμοφόρες ή τρέξιμο για να συνηθήσει. Η γυμναστική λέει βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και ζεσταίνεται καλά το σημείο που πονάει, άλλοστε και οι ποδοσφαιριστές αυτό κάνουν! Οπότε από αύριο 2 ώρες τρέξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:50 Η drusilia έγραψε: #11.264 26-02-08 21:50 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:22 Η Mia_m έγραψε: #11.265 26-02-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: αυτή η αισθητική με ξενίζει πια. Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η Mia_m έγραψε: #11.263 26-02-08 20:04 Πήγα στον doctor και δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά, με καθυσήχασε, απλά το πίεσα πολύ το πόδι μου. Το καλό είναι ότι μου είπε 2 λύσεις για να στρώσει, ή ξεκούραση και θερμοφόρες ή τρέξιμο για να συνηθήσει. Η γυμναστική λέει βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και ζεσταίνεται καλά το σημείο που πονάει, άλλοστε και οι ποδοσφαιριστές αυτό κάνουν! Οπότε από αύριο 2 ώρες τρέξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:50 Η drusilia έγραψε: #11.264 26-02-08 21:50 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:22 Η Mia_m έγραψε: #11.265 26-02-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγα στον doctor και δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά, με καθυσήχασε, απλά το πίεσα πολύ το πόδι μου. Το καλό είναι ότι μου είπε 2 λύσεις για να στρώσει, ή ξεκούραση και θερμοφόρες ή τρέξιμο για να συνηθήσει. Η γυμναστική λέει βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και ζεσταίνεται καλά το σημείο που πονάει, άλλοστε και οι ποδοσφαιριστές αυτό κάνουν! Οπότε από αύριο 2 ώρες τρέξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:50 Η drusilia έγραψε: #11.264 26-02-08 21:50 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:22 Η Mia_m έγραψε: #11.265 26-02-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:22 Η Mia_m έγραψε: #11.265 26-02-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: 2 ωρες τρέξιμο για θεραπευτικούς λόγους πρώτη φορά ακούω! Μήπως το παρακάνεις βρε παιδι μου; παλι καλα πάντως! Click για ανάπτυξη... 2 ώρες όχι συνεχόμενα, και τρέξιμο εννοώ βάδην,μην το σκοτώσω το ποδάρι μου! Φαντάζεσαι 2 ώρες σερί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:54 Η Desdemona: #11.266 27-02-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι λίγο ρετρό, όντως, αλλά μ' αρέσειειει! Και πού ν' ακούσεις ηχογραφήσεις Βέρντι με τους original εκτελεστές παρακαλώ, να γκαρίζουν μέσα στο χωνί... Πολύ γέλιο. Click για ανάπτυξη... Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η zorica έγραψε: #11.267 27-02-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχω πολλούς original εκτελεστές Φαντάσου ότι κάπου έχω μια Cavalleria Rusticana (ψύχωση με βερισμό, έτσι; ) την οποία διευθύνει ο ίδιος ο Mascagni Click για ανάπτυξη... Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:11 Η Desdemona: #11.268 27-02-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπραβο κοριτσια,πολυ κουλτουρα βλεπω και με χαροποιει αυτο. Click για ανάπτυξη... zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:12 Η NiaR έγραψε: #11.269 27-02-08 09:12 καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημεραααααα! Τι κανετε?????? εε?Ε?ΕΕ?ΕΕ?Ε?Ε?Εεεε/ε?Ε?Ε?ΕΕ?εΕ?εεΕ? περναω την κριση των 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρνουμε να μεγαλωσωωωωω...ειμαι παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #11.270 27-02-08 09:14 Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ πουλάκι μ εσύ είχες γενέθλια χτες! Στον κόσμο μου εγώ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:17 Η aretha έγραψε: #11.271 27-02-08 09:17 Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααα! (Προσπαθώ να με πείσω, γιατί σήμερα προβλέπεται πήξιμο στο γραφείο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:27 Η zorica έγραψε: #11.272 27-02-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: zorica όντως είναι ωραία όλα αυτά, ειδικά όταν είσαι απλώς ακροατής και δεν ασχολείσαι με τα άσχημα της Όπερας. Όταν τα δεις κι αυτά ως επαγγελματίας πραγματικά τη σιχαίνεσαι και την όπερα και την κουλτούρα που μερικοί επιβάλλουν και τη φοράνε σαν κορώνα στο κεφάλι τους για να καλύψουν τις βρομιές τους... Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μην τα είχα δει όλα αυτά ή, ακόμα περισσότερο, να ξέρω ότι θα δω πολύ χειρότερα... Click για ανάπτυξη... Ειναι ετσι Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ,απλα ξερω καποιες αριες διοτι καποτε επαιζα λιγο πιανο. Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η julia έγραψε: #11.273 27-02-08 09:35 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:35 Η Desdemona: #11.274 27-02-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στο κοσμο μου ειμαι εγω φαινεται... Click για ανάπτυξη... Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #11.275 27-02-08 10:23 καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:27 Η NiaR έγραψε: #11.276 27-02-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμενα τι κάνετε????? είναι καλά όλα τα κοριτσάκια μου????? Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα καλα ειμαστε ... εσεις τι κανετε? (δες ευγενειες πρωι πρωι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:28 Η ruko έγραψε: #11.277 27-02-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όχι προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Και καλύτερα που οι περισσότεροι που ακούνε αυτό το είδος της μουσικής δεν ξέρουν τι παίζει μέσα στο χώρο, αλλιώς θα τους χάναμε κι αυτούς τους λιγοστούς Click για ανάπτυξη... Λες και δεν υπάρχουν βρωμιές και πισώπλατα μαχαιρώματα σε κάθε συνάφι. Εδώ δέκα ανθρώπους έχεις σε ένα γραφείο και πάλι σκάβουν ο ένας το λάκκο του άλλου. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η Havana έγραψε: #11.278 27-02-08 10:54 καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα.εχω παθει αρνηση σημερα. εχει και ωραιο ηλιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:41 Η drusilia έγραψε: #11.279 27-02-08 11:41 εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 562 563 564 565 566 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 564 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγώ πάντως ειμαι σε μονιμη άρνηση αυτον τον καιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Η Fotini έγραψε: #11.280 27-02-08 11:59 Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φόρα...κατηφόρα https://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.