Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμμμ....εχχμμμ....ναι....αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ακόμα...:redface:

όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα....
Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε???????????
Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....

Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! :up::up::up:
Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! :lol::lol:

Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! :cool::cool::cool:

Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! :up::up::up:
Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! :lol::lol:

Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! :cool::cool::cool:

ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!!
οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!!

Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!!:lol::lol::lol::lol::lol:

το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο....:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί:P:P:P:P

το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο....:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί:P:P:P:P
Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα...:lol::lol::lol:

Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote]

Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ :redface::redface::redface::redface::redface::redface:και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου :blink::blink::blink:από το 2002:down::down::down::down:Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.

Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....

Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ :redface::redface::redface::redface::redface::redface:και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου :blink::blink::blink:από το 2002:down::down::down::down:Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote]

αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα!
Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!!

Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου :/::happy:

Καλημερα
Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!!
Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!!
Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? :P

Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε

:hello::hello::hello::hello:Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;:happy:Θα σας μαλώσω:):)

αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα":(

Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου :inlove: Αχ... τι ευτυχια :P

Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα πάντως......

:):):):)Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,:lol::lol::lol::lol:Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο.

Καλημέρα!
Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!!

Καλημέρα σε όλους:),
τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο...
Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου...:)

Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες!:hello:

Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα.
Καλημέρα σε όλους:)πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου...:)
Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί;

Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες :/: ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω...:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back