Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #11.861 21-03-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμμμ....εχχμμμ....ναι....αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.862 21-03-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η zorica έγραψε: #11.863 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η julia έγραψε: #11.864 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα.... Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε??????????? Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Η NiaR έγραψε: #11.865 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμμμ....εχχμμμ....ναι....αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:14 Η Desdemona: #11.862 21-03-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η zorica έγραψε: #11.863 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η julia έγραψε: #11.864 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα.... Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε??????????? Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Η NiaR έγραψε: #11.865 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν θα γίνουμε πιο πολλες απο τις άλλες εννοείται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η zorica έγραψε: #11.863 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η julia έγραψε: #11.864 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα.... Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε??????????? Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Η NiaR έγραψε: #11.865 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η julia έγραψε: #11.864 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα.... Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε??????????? Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Η NiaR έγραψε: #11.865 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πρωτον... Τζουλια καλύτερο κίνητρο δεν μπορούσες να βρεις!!! Κια εγω χθες εκανα κοιλιακούθς με το τερατάκι μου να ανεβαινει στο οργανο και να κάνει κουνια-μπέλα.... Δεύτερον...το γκρι κουκλι που εχεις βαλει φωτο ποιο ειναι καλε??????????? Ποπι μου ευτυχως ολα καλα!! ειχα και την θετικη σας ενεργεια βεβαια! Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Η NiaR έγραψε: #11.865 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Έλα ρε ΝΙΑΡ!!! Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακωστή!! Ο "Μπλέ Ρώσσος" είναι ο Σταχτής Θεός, που είχε έρθει στο μαγαζί, μετά τον έιχα βάλει Αγγελία και τελικά τον κράτησα εγώ και τον έστειλα στο Χωριό μου στον καθαρό αέρα!!! Και υποφέρει.... τον βλέπεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι ναι Τζούλια μου, τον βλέπω και τον λυπάμαι...!!! κουκλος ειναι φτουυυυυυ!!! οσο για τις εκλογες.... εχουμε μελλον ακομα, μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:40 Η Raisa έγραψε: #11.866 21-03-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και πως θα γινετε πιο πολλες,ετσι χωρις προγραμμα,χωρις τιποτα,με το ετσι θελω?!! Click για ανάπτυξη... το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #11.867 21-03-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το δουλεύουμε το πρόγραμμα καλέ, απλώς για να γίνει καλό θέλει λιγο χρόνο.... τι, έτσι στο πόδι θα το βγάλουμε όπως κάνουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε οι αυθωρμιτη(σιγουρα δεν γραφεται ετσι)δυναμη!!!Ετοιμολογοι και ξεκαθαροι στις θεσεις μας...διαφανεια πανω απ`ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η popi έγραψε: #11.868 21-03-08 10:52 Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος....[/quote] Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η NiaR έγραψε: #11.869 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια μικρη κοίλη ειναι στον 5ο σπονδυλο και θελει γυμναστικη , κολύμπι και καλη σταση του σώματος.... Click για ανάπτυξη... Αυτή την μικρή κοίλη προσεξέ την πολύ σε παρακαλώ και μπάνια,μπάνια,μπάνια.Οχι σαν και μένα που όλο λέω το καλοκαίρι θα κάνω μπανια και έρχοντε και φεύγουν τα καλοκαίρια και έχει να το δει θάλασσα το κορμάκι μου από το 2002Σαν μεγαλύτερη ακούσεμε σε παρακαλώ.[/quote] αχχχχ θα την προσεξω πόπι μου! σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Καλοδεχουμενες παντα! Ηδη χθες εβαλα την ζωνη μου σαν καλο κοριτσι, πηρα οργανο για κοιλιακους και εκανα και μερικούς... προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Desdemona: #11.870 21-03-08 11:11 Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νάνσυ μου σου μιλάει άνθρωπος πολύπαθος από τον 5ο σπόνδυλο. Πριν δέκα χρόνια ράγισα την απόφυσή του και πρόσφατα έκανα μετατόπιση και δισκοκήλη. Πολλή γυμναστική, μπάνια, ΣΩΣΤΟΥΣ κοιλιακούς και προσοχή στον τρόπο με τον οποίο σκύβεις. Περαστικούλια μανάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:58 Η μαγισσα έγραψε: #11.871 21-03-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Νιαρρρρρρρρρρρρρρρρ επεστρεψα!!! Μια με τους γιατρους, μια με τις διακοπες, δεν ειχαμε και ιντερνετ...μου λειψατε!!!!!!!! Βρηκα .... 3.500 σελιδες περιπου που δεν διαβασα!!! εχω μεινει πισω!!! θα μεινω μεταξεταστεα κυρια?????????????????? Click για ανάπτυξη... Οχι φτάνει να πάρεις την συμετοχή σου στις εκλογές και θα δούμε τι θα κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η popi έγραψε: #11.872 22-03-08 09:38 Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, πιάνουμε το μλαμπλα αλλού και ξεχνάμε την καλημέρα;Θα σας μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 09:51 Η fru_fru έγραψε: #11.873 22-03-08 09:51 αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε, καλημερες σας και καλα κουραγια στις ονομαζομενες "Μαιρη Παναγιωταρα" Βγαζω το φρουφρου βολτα και τρεχω να ψωνισω και μετα.... καθαρισμα σπιτιου Αχ... τι ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η μαγισσα έγραψε: #11.874 22-03-08 10:11 Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα τσουπρίτσες μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά έχω πονόλεμο και περίοδο και πονοκέφαλο και όλα τα έχω και δουλειά και ψώνια και ταξίδι αύριο και μαμα που έχει γενέθλεια σήμερα και κόρη που γιορτάζει την Τρίτη και ουφ κουράστηκα!!!!!!!!!! Καλημέρα πάντως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η popi έγραψε: #11.875 22-03-08 10:29 Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κυρία πρόεδρε και εμείς τα έχουμε αλλά δεν κάνουμε και έτσι,όχι τη μαμά που έχει γενέθλειά,Δες τι θετική πλευρά της ζωής,και δώσε και καμμιά δουλειά κι σε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:30 Η Desdemona: #11.876 22-03-08 10:30 Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Αντζελίνο μου περαστικά σου μωρό μου...και χρόνια πολλά για τη μανούλα, να τη χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η RedCat έγραψε: #11.877 22-03-08 10:41 Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους, τελικα με το κόμμα τι θα γινει Desdemona; Νομίζω ότι μείναμε πίσω..Απο βδομάδα θα αρχίσω και 2η δουλεια (για κανένα μήνα μάλλον οποτε αν με ψιλοχασετε ή σας απαντάω χαζά σε καποια μηνυματα θα είναι από κουραση και τρέξιμο). Για καλό ειναι πάντως οπότε κανω κουράγιο... Σήμερα έχουμε διάφορες δουλειες αλλα βαριέμαι αφορητα..από την άλλη υπάρχει παντα το αναπάντητο ερώτημα "ποιος θα τις κάνει;" οπότε λεω να κανω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκουνηθώ..πρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #11.878 22-03-08 10:44 Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κορίτσια,καλό κουράγιο σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 10:58 Η elvenstar: #11.879 22-03-08 10:58 Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 592 593 594 595 596 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 594 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και από μένα περάστικα και Χρόνια πολλα Μάγισσα. Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλουςπρώτα απ'ολΟ (λεξικό Σημίτη) όμως, θα πιω το φραπεδάκι που μου ετοιμασε ο καλός μου... Click για ανάπτυξη... Φοβερός ο Σημίτης έδωσε άλλη διάσταση στην Ελληνική γλώσσα. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έβαλα φωτογραφία στην υπογραφή μου δεν φαίνεται; μήπως είναι μεγάλη σε διαστάσεις ή παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εμφανιστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 11:01 Η Desdemona: #11.880 22-03-08 11:01 Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νότα κουράγιο... το κόμμα όντως έμεινε πίσω, αλλά κι εγώ είμαι σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση αυτές τις μέρες ίσως φταίνε τα φεγγάρια, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.