Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol:καλημέρα και από εμένα ....
πόπι μου όλοι χρειαζονται μία μάγισσα στο σπίτι τους και εσύ βρήκες την δική σου να την χαίρεσαι.....

Ευτυχώς το γόνατό μου πάει καλυτερα.....

Σήμερα η τελευταία μέρα ακηνισίας και από αύριο μέχρι το Σάββατο θα αλλωνίζω πάλι......:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!!:D:Dεδώ έχει ωραία μέρα...που μυαλό για δουλειές και διάβασμα...:cool::cool:
περαστικά μάγισσα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hello::hello::hello:Καλημέρα σας,μια καλή βδομάδασε όλους μας.Ελπίζω καλύτερη από το Σ/Κ.:(Καλά που είχα ην πρασινομάτα μάγισσα(όχι τη δική μαςτη δική μου)
Μαγισσούλα μου όλα καλά;Ερτεχα και χθες,άστα.

Καλημερα και καλή εβδομάδα!
Πόπη, ο φιλος σου πως ειναι;

καλως τες!
Μαγισσα βγαλε το κινητο σου απο την ντουλαπα παιδι μου!!! ολο " η κληση δεν ειναι εφικτή " μου λεει!!!!!!!!! αλλιως...βαψε το μπλέ και πετα το στη θαλασσα !!!!!!! Πως εισαι σημερα????

Καλημέρα κορίτσια και περαστικά στις άρρωστες! Αλίκη πώς είσαι; Εμένα μου έχει μείνει ένα σκ***μπούκωμα που δε φεύγει με τίποτα! Κι έχω και προκριματικές σε δυο βδομάδες :mad:
Αντζελίνο μου πώς είναι το πόδι κούκλα μου;

Καλημέρα κορίτσια,περαστικά σε ποδαράκια και γόνατα(όλες είμαστε μία και μία εδώ:lol:),καλή σας εβδομάδα!

καλε ολο περαστικα και περαστικα ειμαστε.... Μπας και θελουμε ομαδικη αποσυρση??? Η΄ενα ρεκτιφιε κατι της!!!! νεες γυναικες και τα φτυσαμε!!!!!! Μαρούσααααααααα το EVIAN ..... !

Αλίκη πώς είσαι; Εμένα μου έχει μείνει ένα σκ***μπούκωμα που δε φεύγει με τίποτα! Κι έχω και προκριματικές σε δυο βδομάδες
Καλύτερα είμαι, αν και με ο βήχας "της θεριακλούς" συνεχίζει ακάθεκτος...:/:
Τι προκριματικές έχεις;; :hmm:

(όλες είμαστε μία και μία εδώ:lol:)
Πες το ψέματα!! Άλλη πονάει, άλλη βογκάει, άλλη βήχει... Σύλλογος αναξιοπαθούντων γατο-ιδιοκτητών!! :lol: :lol: :lol: :P

Τι προκριματικές έχεις;; :hmm:
Για το δίπλωμα στο τραγούδι που είναι τον Ιούνιο. Μας τεστάρουν για να δουν αν είμαστε έτοιμοι να το δώσουμε. Μπούρδες...

Για το δίπλωμα στο τραγούδι που είναι τον Ιούνιο.
Ααααα, καλή επιτυχία!!:up: Τι θα τραγουδήσεις, αν επιτρέπεται;
(Να προτείνω "Κουρέα": "Con la febbre, Don Basilio, chi vi insegna a passegiar?") :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Ααααα, καλή επιτυχία!!:up: Τι θα τραγουδήσεις, αν επιτρέπεται;
(Να προτείνω "Κουρέα": "Con la febbre, Don Basilio, chi vi insegna a passegiar?") :lol: :lol: :lol: :rolleyes:
Α είσαι ΠΟΛΥ ενημερωμένη! Μπα, από Rossini θα πω την άρια της Desdemona (canzone del salice) από τον Otello. Από Mozart λέω μια άρια της Fiordiligi από το Cosi fan tutte, Verdi, Bach, Puccini, Mahler, Wolf, Strauss, πολλά πράγματα:/:

Αααα ολόκληρο ρεσιτάλ θα δώσεις!
Ποια άρια της Fiordiligi?? Πες μου το "Come scoglio"! Το λατρεύω το cosi fan tutte! :happy:

Αααα ολόκληρο ρεσιτάλ θα δώσεις!
Ποια άρια της Fiordiligi?? Το λατρεύω το cosi fan tutte! :happy:
Το Ei parte...Per pieta, ben mio, perdona. Συνολικά τα κομμάτια του διπλώματος είναι 13, θα μου βγει η πίστη...

τρια πουλακια καθοταν...και παιζανε μπιριμπα.... :cool:
Ιτιαααα ιτιάαααα λελουδιασμένηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!! :P ναι ειμαι ΑΣΧΕΤΗ!!!!!

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!
Δεν θα μας ανεβάσεις κανένα mp3 να σε καμαρώσουμε καλέ; :whistle:

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!
Δεν θα μας ανεβάσεις κανένα mp3 να σε καμαρώσουμε καλέ; :whistle:
Έχω μια ηχογράφηση του μαθήματος που έκανα το Σάββατο, αλλά είναι από κινητό και η απόδοση είναι χάλια :/:
Αλλά έχει τη Φιόρντι μέσα ;)

Εεεε, άντε ντε, ανέβασέ τη!! Ακόμα κάθεσαι; :D

ΚαλΗΣΠΕΡΑ....... :redface:
Τί πήξημο!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕραστικά και καλή εβδομάδα.............

Ράνια..... το ¨παιδί" σου το λές υπόθετο??? :hmm:.... ή λάθος δίαβασα η πηγμένη......:down:

Μιας και παίζουν παραγγελιές, μήπως μπορώ να έχω το παραλήρημα από τη δεύτερη πράξη της Lucia di Lammermoor?

Μετά την εκτέλεση της παραγγελιάς θα ακολουθηθεί η standard διαδικασία, ήτοι θα αναφωνήσω "γεια σου τσίφτισσα" ακολουθούμενο απο φτυσμένο 20ευρω στο κούτελο.

Ευχαριστώ.

Ωχ, μας την πέσανε και οι ρομαντιΚΙΕΣ!! :lol: :lol:
"γεια σου τσίφτισσα" ακολουθούμενο απο φτυσμένο 20ευρω στο κούτελο.
Να υποθέσω βέβαια, ότι το φτυσμένο 20ευρο θα έρθει να συμπληρώσει το όλο look "φονικό μαχαίρι - ματωμένο νυχτικό - απλανές βλέμμα τρελής δολοφόνου", εε;
(Πλάκα πλάκα, με κάτι σκηνές τρέλας σαν κι αυτή της Lucia την έβγαλα την εφηβεία... Μη βλέπεις τώρα που την κοροϊδεύω. Κι εκείνο το ξεδιάντροπα μελό ντουέτο στην πρώτη πράξη -Verranno a te sull' aure i miei sospiri ardenti- δεν είναι τέλειο; )

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back